Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 χα επεκτασου (υπαρχει αραγε η λεξη επεκτασου!?)
Iris_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν σου πω πως δεν το έχω ακούσει.. Συνήθως χρησιμοποιώ το "να επεκταθείς", το πάω πλαγίως χαχα Αλλά αν επεκταθώ... άστο, no no, 18+
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 χα σε πμ τοτε! ΥΓ: απο μια φιλη μου φιλολογο. Το λενε το επεκτασου αλλα γρμματικα δεν ειναι σωστο. Το σωστο ειναι το επεκτεινε
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί μιλάτε σε π.μ για το piercing? Tι απορίες έχει η Άηρις που δεν μπορούν να τεθούν δημοσίως??
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λύνουν δηλαδή δυο ώρες το ... επεκτατικό;;; :lol:
omghi2u Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μάλιστα.. Και η τρύπα? Επουλώνεται ή μένει μόνιμα μια τρύπα? Μια φορά είχα κάνει piercing κάτω απ' τα χείλη. Το φόρεσα κάνα 6μηνο, έχουν περάσει 8 σχεδόν χρόνια και μου άφησε ένα μικρό σημάδι... μολις βγει η μπαρα ειναι ζητημα ωρας να κλεισει η τρυπα της γλωσσας. εμενα η πρωτη φορα που μου εκλεισε ηταν στο στρατο, την εβγαλα για μιση ωρα μαξιμουμ επειδη μας ειχαν για αναφορα. τελειωνουμε παω να την βαλω και πηγαινε μεχρι τα μισα, δεν μπορουσα απλα να την πιεσω και να σπασω το πετσακι αν ειχε κλεισει πχ μονο αυτο στο κατω μερος της γλωσσας. καλα σημαδι σε χειλη φρυδι κτλ προφανως και θα σου μεινει, αφου πληγη ειναι στην ουσια ^^
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ειναι σχετικο το ποσο γρηγορα κλεινει! εχω μεινει και μια δυο ωρες χωρις σκουλαρικη και δεν ειχα κανενα προβλημα! Στο στρατο δεν το εβγαλα καθολου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα