Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνα post διάβασες?

το άφησα να εννοηθεί, όμως για κάποιους χρειάζεται επεξήγηση. Εννοώ εκτός από τα προαναφερθέντα στούντιο, όπως το τζενιο, το global ή το Thirio tattoo...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους μένουν κέντρο Πειραιά προτείνω ανεπιφύλακτα το Plus Sensus Tattoo. Πολύ καλά παιδιά και εννοείται άριστοι επαγγελματίες.

Δημοσ.

ειναι σχετικο το ποσο γρηγορα κλεινει! εχω μεινει και μια δυο ωρες χωρις σκουλαρικη και δεν ειχα κανενα προβλημα!

Στο στρατο δεν το εβγαλα καθολου! :P

σχετικο? σε σχεση με τι? εγω την πρωτη μου τρυπα στην γλωσσα την ειχα κανει στα 15 οπως και αυτες στις ρογες. στρατο πηγα στα 26. οποτε την ειχα ηδη 11 χρονια.

με τι αλλο σχετικο μπορει να ειναι? με το ποσο γρηγορα επουλωνει ο καθε οργανισμος τις πληγες του? γιατι και του χειλιου μου ειχε κλεισει σχετικα γρηγορα αλλα την εσπασα/ανοιξα ξανα μονος μου forcefully.

Δημοσ.

σχετικο? σε σχεση με τι? εγω την πρωτη μου τρυπα στην γλωσσα την ειχα κανει στα 15 οπως και αυτες στις ρογες. στρατο πηγα στα 26. οποτε την ειχα ηδη 11 χρονια.

με τι αλλο σχετικο μπορει να ειναι? με το ποσο γρηγορα επουλωνει ο καθε οργανισμος τις πληγες του? γιατι και του χειλιου μου ειχε κλεισει σχετικα γρηγορα αλλα την εσπασα/ανοιξα ξανα μονος μου forcefully.

*cringe*

• Moderators
Δημοσ.

με τον οργανισμο

Δημοσ.

*cringe*

Δεν κλείνει 100%, το υμένιο που κάνει είναι αδύνατο από ότι όταν είναι ατρύπητο, το ίδιο ισχύει και για το αφτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...