Speculoos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Unabomber το τερματισες με τα ταξίδια εκτός αν δουλεύεις στη Σόφια GreyHorse, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι διαφορετική γυάλα αν και πάλι, η βάση είναι 22-24 μέρες και μετά χτίζεις (θέση, ηλικία, υπηκοότητα, υπερωρίες, δουλειά σε αργίες κτλ). Ίσως πάλι έτυχε, οι εργοδότες στις τρεις χώρες που έχω δουλέψει τα 10+ χρόνια που είμαι εκτός Ελλάδας να μην ήταν τόσο ελαστικοί σε πολυήμερες άδειες. Παίζει ρόλο και ότι η Ελλάδα (ειδικά τα τελευταία χρόνια) δεν είναι βολικός προορισμός και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν θα την προτιμήσω για ΠΣΚ αλλά για τουλάχιστον πενθήμερο.
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Unabomber το τερματισες με τα ταξίδια εκτός αν δουλεύεις στη Σόφια Χαχαχαχα, μπαααα..... Λονδινο και ενιοτε NY. Σιγα την αποσταση Λονδινο-Θεσσαλονικη ρε συ, 3 ωρες ειναι περιπου.
Valerie_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Χαχαχαχα, μπαααα..... Λονδινο και ενιοτε NY. Σιγα την αποσταση Λονδινο-Θεσσαλονικη ρε συ, 3 ωρες ειναι περιπου. κάποιος να τονε χαστουκίσει. ευχαριστώ. 2
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 κάποιος να τονε χαστουκίσει. ευχαριστώ. Σιγα βρε συ, εχω συναδελφους, που καθε μηνα σχεδον, κανουν την διαδρομη, Λονδινο-NY-Tokyo-Rome.... Αυτους πρεπει να τους σκοτωσουμε ???? :-D Χαχαχαχα..... 1
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σιγα βρε συ, εχω συναδελφους, που καθε μηνα σχεδον, κανουν την διαδρομη, Λονδινο-NY-Tokyo-Rome.... Αυτους πρεπει να τους σκοτωσουμε ???? :-D Χαχαχαχα..... Αληθεια,ποσο στοιχιζουν τα εισιτηρια απο Λονδινο-Θεσ/νικη ή ΝΥ-Λονδινο-Θεσ/νικη? Το ρωταω λογω κοστους και αν το επιτρεπει καθε βδομαδα αυτο.. Και επισης,ετσι πληροφοριακα,ποιος ειναι ο μισθος σου και η δουλεια σου (σορρυ για την αδιακρισια,αλλα το εχω απορια) που επιτρεπει κατι τετοιο καθε βδομαδα ή εστω 2-3 φορες τον μηνα?
frenzy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει, το "πόσο είναι ο μισθός σου" δεν είναι απορία, αλλά αγένεια. Και πετάγομαι να μην φέρεις σε δύσκολη θέση τον ερωτηθέντα. 1
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αληθεια,ποσο στοιχιζουν τα εισιτηρια απο Λονδινο-Θεσ/νικη ή ΝΥ-Λονδινο-Θεσ/νικη? Το ρωταω λογω κοστους και αν το επιτρεπει καθε βδομαδα αυτο.. Και επισης,ετσι πληροφοριακα,ποιος ειναι ο μισθος σου και η δουλεια σου (σορρυ για την αδιακρισια,αλλα το εχω απορια) που επιτρεπει κατι τετοιο καθε βδομαδα ή εστω 2-3 φορες τον μηνα? Τα τickets London-NY και πισω, ειναι κλεισμενα απο τις εταιριες που ειμαι, στην τελικη για δουλειες παω, οχι για αναψυχη.... London-Salonica -αναλογα την περιοδο ειναι- συνηθως κανα 200αρι λιρες πηγαινε ελα ειναι. Oσο για το salary το ειπε ο Frenzy.....
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τα τickets London-NY και πισω, ειναι κλεισμενα απο τις εταιριες που ειμαι, στην τελικη για δουλειες παω, οχι για αναψυχη.... London-Salonica -αναλογα την περιοδο ειναι- συνηθως κανα 200αρι λιρες πηγαινε ελα ειναι. Oσο για το salary το ειπε ο Frenzy..... Συγνωμη για την αγενια,αλλα δικο μου λαθος που ρωτησα ετσι.Ηθελα να μαθω στον κλαδο που εισαι τι μισθοι παιζουν.. (Με το τι ασχολεισαι δλδ)
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αεροσυνοδός είναι Εσυ αν δεν πεταχτεις να πεις τον τρολια σου δεν μπορεις ε? 1
Speculoos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μένει σε δωμάτιο των 12 τμ, να τρώει κάθε μέρα φρυγανιές και να πηγαινοέρχεται Ελλάδα, είπαμε κουμάντο στην τσέπη δεν κάνουμε. Το παν είναι ο χρόνος και πόσο άνετοι είμαστε με αυτό. Καταλαβαινω ότι νοιώθεις "κοντά" στη Θεσσαλονίκη αν και δεν τρως ένα δεκάωρο συνολικά στο commuting? Θεωρείς δηλαδή ότι αξίζει να έρχεσαι για πόσο; 12 ώρες ουσιαστικά στην καλύτερη; 1
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αεροσυνοδός είναι Aχαχαχαχα.... καλοοοοο....δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο αυτο..... Στο χωρο του Art, Design & Commercial υπαγομαι..... Μπορεί κάποιος να μένει σε δωμάτιο των 12 τμ, να τρώει κάθε μέρα φρυγανιές και να πηγαινοέρχεται Ελλάδα, είπαμε κουμάντο στην τσέπη δεν κάνουμε. Το παν είναι ο χρόνος και πόσο άνετοι είμαστε με αυτό. Καταλαβαινω ότι νοιώθεις "κοντά" στη Θεσσαλονίκη αν και δεν τρως ένα δεκάωρο συνολικά στο commuting? Θεωρείς δηλαδή ότι αξίζει να έρχεσαι για πόσο; 12 ώρες ουσιαστικά στην καλύτερη; Σε προηγουμενο ποστ εδω στο νημα απο οτι θυμαμαι, ειχα γραψει για το σπιτι.... Αν καταφερεις και οργανωσεις τον χρονο σου εισαι αρχοντας μετα, απο ολες τις αποψεις. Γιατι 12 ωρες ? Παρασκευη απογευματακι φευγω και Κυριακη βραδυ γυριζω..... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2014 από Unabomber
Papakaliati Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αληθεια,ποσο στοιχιζουν τα εισιτηρια απο Λονδινο-Θεσ/νικη ή ΝΥ-Λονδινο-Θεσ/νικη? Το ρωταω λογω κοστους και αν το επιτρεπει καθε βδομαδα αυτο.. Και επισης,ετσι πληροφοριακα,ποιος ειναι ο μισθος σου και η δουλεια σου (σορρυ για την αδιακρισια,αλλα το εχω απορια) που επιτρεπει κατι τετοιο καθε βδομαδα ή εστω 2-3 φορες τον μηνα? Και για Γερμανια που μπορω να παραθεσω ειναι 300 ευρω πηγαινελα συνηθως. Αδεια στα εδω συνηθως πανω απο 25 μερες, με αρκετα συνηθες τις 30. Αμα κανεις υπερωριες τις παιρνεις σε αδεια. 1
Speculoos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σε προηγουμενο ποστ εδω στο νημα απο οτι θυμαμαι, ειχα γραψει για το σπιτι.... Αν καταφερεις και οργανωσεις τον χρονο σου εισαι αρχοντας μετα, απο ολες τις αποψεις. Γιατι 12 ωρες ? Παρασκευη απογευματακι φευγω και Κυριακη βραδυ γυριζω..... Ε, καλά τώρα δε θύμαμαι/έχω προσέξει τι έχεις πει για το σπίτι σου με το συμπάθειο δηλαδή Σκεφτόμουν μόνο το ΣΚ και όχι ΠΣΚ, οκ. Λονδίνο πάντως πρέπει να είναι από τους λίγους διεθνείς προορισμούς με καλές συνδέσεις από και προς την Ελλάδα και όντως αν έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίζεις μερικούς μήνες πριν (δυστυχώς δεν γίνεται αυτό στη δουλειά μου) να μπορείς να βρίσκεις καλές τιμές εισιτηρίων. Φαντάσου για Χριστούγεννα έκλεισα τον Οκτώβρη για Αθήνα με τιμή κοντά στα 750 ευρώ...(την περασμένη βδομάδα ήμουν Σικάγο με εισιτήρια κλεισμένα λιγότερο από ένα μήνα πριν και πλήρωσα 560 ) 1
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι αναλογως σε τι περιοδους θα κλεισεις tickets..... Εχω κλεισει για τον Φεβρουαριο, απο London για LV με 400 λιρες..... Τα εκλεισα πριν 2 εβδομαδες περιπου..... Απο οτι εχω καταλαβει οι πτησεις προς Αθηνα ειναι πιο ακριβες απο οτι οι πτησεις για Σαλονικα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα