epp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πριν κάποια χρόνια το να μαζεύεις πτυχία και να φοιτάς ήταν must επιτυχίας. Τώρα το εξωτερικό πάλι το ίδιο. Καλή φούσκα αποδείχθηκε το πρώτο. Για να δούμε η νέα τάση. Ναι με την διαφορα οτι η συλλογη πτυχιων ηταν ενα ακριβο σπορ (εξοδα) και η δουλεια στο εξωτερικο σου προσφερει μισθο (εσοδα) οποτε μαλλον συγκρινεις ανομοια πραγματα. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ γελάω πάλι με σχόλια τύπου 15χρονα πλάνα ζωής και με την ευκολία που λέτε να φύγουν όσοι μπορούν. Μήπως τα λέτε εκ του ασφαλούς; Λέω εγώ τώρα. Να φύγουν όσοι μπορούν και θέλουν.
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ γελάω πάλι με σχόλια τύπου 15χρονα πλάνα ζωής και με την ευκολία που λέτε να φύγουν όσοι μπορούν. Μήπως τα λέτε εκ του ασφαλούς; Λέω εγώ τώρα. Γιατι, τι εχει το 15χρονο -ΧΨΩ- πλανο δηλαδη, για να καταλαβω?
Iris_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Φεύγουν όχι μόνο αυτοί που αναγκάζονται, αλλά και αυτοί που δεν αναγκάζονται αλλά το θέλουν πολύ... Ένας φίλος μου 6 μήνες το πάλευε να φύγει απεγνωσμένα στην Αγγλία, το κυνήγησε όσο τίποτε άλλο. Άφησε γονείς, φίλους, ελληνικό lifestyle και πήγε στο Brighton. Την τέταρτη μέρα βρήκε καλή δουλειά, έμενε προσωρινά σε έναν φίλο του και ξαφνικά μετά από 6 μέρες ανακοίνωσε πως γυρνάει πίσω! Ο λόγος? Το παιδί δεν το είχε δουλέψει καλά μέσα του, δεν είχε μείνει μόνος του ποτέ (27 χρονών) και του έλειψε η μαμά και ο μπαμπάς. Οπότε προτίμησε να αφήσει ένα υποσχόμενο μέλλον για τις δουλειές του ποδαριού που κάνει πλέον εδώ. 5
GreekMonkey Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι, τι εχει το 15χρονο -ΧΨΩ- πλανο δηλαδη, για να καταλαβω? Πολλούς παράγοντες που είτε θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις το πλάνο είτε θα σε κάνουν ψυχάκια και τρελό ακολουθόντας το. 1
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν εχεις οργανωση και σωστο σχεδιασμο, (βαζοντας μεσα και ενδεχομενες αποτυχιες, που μπορει να προκυψουν) και το ακολουθεις, δεν βλεπω τον λογο της αποτυχιας ? Στο πλανο κυριως στο οικονομικο κομματι αναφερομαι. (αποταμιευση, εξοδα κλπ) Εννοειται παντα πρεπει να εχεις backup, plan b, c ,d , etc…...
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν εχεις οργανωση και σωστο σχεδιασμο, (βαζοντας μεσα και ενδεχομενες αποτυχιες, που μπορει να προκυψουν) και το ακολουθεις, δεν βλεπω τον λογο της αποτυχιας ? Στο πλανο κυριως στο οικονομικο κομματι αναφερομαι. (αποταμιευση, εξοδα κλπ) Εννοειται παντα πρεπει να εχεις backup, plan b, c ,d , etc…... λίγο οφ αλλά τι λέει η Νέα Υόρκη . Πως πάνε τα πράγματα εκεί τώρα απο δουλειές; το 2012 που ημουν εκεί όλοι ηταν μαζεμένοι. Ιδίως οι Ελληνικές κοινότητες. Το μόνο σίγουρο που γνωρίζω είναι οτι και εκεί βρίσκονται σε ύφεση. Η αγγλία ίσως ειναι και λίγο καλύτερα.
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 λίγο οφ αλλά τι λέει η Νέα Υόρκη . Πως πάνε τα πράγματα εκεί τώρα απο δουλειές; το 2012 που ημουν εκεί όλοι ηταν μαζεμένοι. Ιδίως οι Ελληνικές κοινότητες. Το μόνο σίγουρο που γνωρίζω είναι οτι και εκεί βρίσκονται σε ύφεση. Η αγγλία ίσως ειναι και λίγο καλύτερα. Τι να πει και το Big Apple….. Χαλλλλαρα….. Με καποια παιδια που μιλαω εκει, αλλοι λενε ειναι satisfied με την δουλεια τους και την ζωη εκει και αλλοι οχι…. μοιρασμενα πραγματα. Ακομα και αυτοι που δεν ειναι ικανοποιημενοι ομως, το παλευουν και δεν σκεφτονται καν να γυρισουν πισω. They are chasing the American Dream…. χαχαχα!!!! Εγω βασικα πηγαινω 1-2 εβδομαδες καθε μηνα λογω δουλειας εκει. London is my base... Υφεση, υπαρχει σε ολο τον κοσμο…..δυστυχως…. Δουλειες εχει, αρκει να εισαι διατεθειμενος να κανεις τα παντα ps: ακομα εχει αρκετους Ελληνες εκει περα παντως.
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρτάται από το τι θέλεις περισσότερο στη ζωή. Κάποιοι θέλουν φίλους, συγγενείς και Ελλάδα και δε θα έφευγαν παρα μόνο αν έμεναν πρώτα 2 χρόνια άνεργοι (ο ένας κολλητός μου και η κουνιάδα μου, και οι δυο τους οργανωμένοι δουλευταράδες με μεταπτυχιακό). Ή θέλουν τον ήλιο και τη θάλασσα που δε θα πω ψέματα, είναι σαν τα λεφτά. Δε φέρνουν μόνα τους την ευτυχία, αλλά είναι καλύτερα να τα έχεις. Άλλοι αντιλαμβάνονται την ποιότητα ζωής διαφορετικά. Για μένα ήταν: ένα φανταστικό ταξίδι με τη μέλλουσα γυναίκα μου που κόστισε πολλά και για να τα ξαναβάλω στην άκρη ζήσε Μάη μου, το γεγονός ότι δε θέλω τα παιδιά μου να πάνε σε σχολεία που ευρωπαϊκά είναι μόνο από γεωγραφικής άποψης και το ότι δεν αντέχω τον κάθε μαλάκα ελληνάρα στην καθημερινότητά μου. Βλέπω παρκαρισμένους μπροστά σε ράμπες και διαολίζομαι. Προφανώς γεννήθηκα σε λάθος χώρα. Κάτσε φιλοσόφησέ το να δεις τι μετράει περισσότερο για σένα. Αν έχεις αμφιβολία, πιάσε δουλειά εκεί και αν δε σου αρέσει η κατάσταση το να γυρίσεις πίσω είναι το μόνο εύκολο. Να έχεις υπόψη πως για να πετύχεις πρέπει να έχεις και την κατάλληλη νοοτροπία για το μέρος που βρίσκεσαι. 5
ghostman13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 τζαμπα σπαταλη χρονου ειναι η διαμονη στην ελλαδα, αξιζει μονο για τιποτε αγροτες στα χωρια. ηλιο εχει και στην σαουδικη αραβια στην αιγυπτο και στην σαχαρα. καλες παραλιες εχει και στην βραζιλια με αυστραλια. καλο φαγητο βρισκεις και στην γαλλια και στην τουρκια ακομα. δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο ενα αραβικο σαντυιτσ με κεμπαπ η ενα πεινιρλι με σκαλτσουνια και ντονερ. στην ελλαδα θα περιμενουμε τα ελοχιμ και τα νεφελιμ για να βγαλουν το μνημονιο και να φτιαξει η γευση αλλιως μαπα το καρπουζι. ο φιλος που μενει αγγλια 2 μηνες πληρωμενη αδεια πηρε. ηρθε για διακοπες και εφυγε παλι σιγα τα αυγα λεπον 1
RedPanda Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 δεν είχε μείνει μόνος του ποτέ (27 χρονών) le surprised face
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις βρει εκει δουλειά και εδώ δε βρίσκεις μένεις. πάντως εδώ και μήνες βλέπω αρκετές θέσεις στον τομέα σου και τα λεφτά είναι ΚΑΛΑ (σε ευρωπαϊκά επίπεδα). Εγω μια φορά και τα πτυχία μου μάζεψα και τη δουλειά μου έχω και χαίρομαι αβέρτα την φραπεδαρα στην παραλιακή κάθε Σάββατο οπότε δε θα την άλλαζα για καμια Ευρώπη Ασία ή αμερικη ακόμα και για τα δίπλα. Άλλοι θεωρούν ποιότητα ζωής την ευρωπαϊκή με τα υποτιθέμενα πολλά χρήματα, τα ποδήλατα και τους "πολιτισμένους λαούς" και άλλοι να είναι ενα τετραήμερο κάθε μήνα μετα το παςχα στη Μύκονο/Σαντορίνη με τη Μπέμπα και ας ξέρουν ότι τον Οκτώβριο θα έχουν μείνει με 500€ στην τράπεζα. Προτιμώ να ειμαι στους δεύτερους μιας και έτσι νιώθω καλύτερα (και ξέρω με το μικρο τουλάχιστον τις μισές αεροσυνοδούς της aegean if it matters). Carpe diem ! Τι να τα κάνω τα λεφτά αν δεν έχω που να τα φάω ή τα τρώω αναγκαστικά σε μπούρδες για να δικαιολογήσω την αξία τους..; Τα κινητά, λαπτοπ και ακριβά ρούχα όπως και να εχει θα τα έπαιρνα και στην Ελλάδα, τι παραπάνω θα πάρω απο έξω; Εσυ πως/που νιώθεις καλύτερα; Απο εκει ξεκινά... Είναι καθαρά δικο σου θέμα και απο ότι βλέπω αρκετοί εδώ είναι biased προκειμένου να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους της επιλογή τους στο αντίστοιχο δίλλημα... Αυτά, πάω για εσπρεσσακι σκουφα... 4
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ελληνικό lifestyle? Φραπεδιες-ξυδια-tag στις φωτό του club-και να ασχολείσαι με την ιδια κλίμα κάθε μερα; Plz... 7 1
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ελληνικό lifestyle? Φραπεδιες-ξυδια-tag στις φωτό του club-και να ασχολείσαι με την ιδια κλίμα κάθε μερα; Plz... Ειπε κανείς για club και tag? ο καθένας διαμορφώνει όπως θέλει τον τροπο ζωής του, εγω περιέγραψα πολυ γενικά και αοριςτα εν μέρει τον δικο μου και είπα ότι αυτο με ικανοποιεί. Το θέμα είναι τι ικανοποιεί τον ta, ολα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για άγριους... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα