Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ αυτό ακριβώς απάντησα, πως είναι σαφώς υποδεέστερα και θέλω την Kenwood. Μου είπαν πως θα δουν τι μπορούν να κάνουν και να περιμένω τηλέφωνο.

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ημουν μεχρι σημερα χωρις καμια ενημερωση ουτε με email ουτε τηλεφωνικη , τους πηρα τηλ και μου ειπαν θα με παρουν να μου πουν

με παιρνουν τηλ και μου λενε οτι περιμενουν να παραλαβουν και θα μου την στειλουν μεχρι την παρασκευη

Δημοσ.

Άρα θα ξαναστοκάρουν θεωρητικά διότι τους είχαν τελειώσει (χαχα) οπότε περιμένουμε να παραλάβουμε την αρχική μας παραγγελία (αν και δεν το βλέπω).

Δημοσ.

ε ναι.. και μου είπε οτι εχω πληρωσει ηδη τα 95 οποτε αλλα 155 και ειναι δικια μου....Τελεια , δεν ηξερα τι να τα κανω 250 ευρω και ειπα να τα ξοδεψω με τις προσφορές τους . Τους ειπα βεβαια οτι δεν ακυρωνω την παραγγελία και περιμενω ενημερωση απο Γ.Γ.Κ. που εχω κάνει καταγγελία.

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω πως για όσους από μας δε μασήσαμε να πάρουμε τις πλαστικουρες βρήκαν τελικά και θα μας στείλουν αυτό που παραγγείλαμε. Πέφτει πολύ δούλεμα μου φαίνεται ή με ένα κράχτη και με τη πρόφαση της μη διαθεσιμότητας διώχνουν και τις σαβουρες στα κορόιδα.

Δημοσ.

Μολις με πηραν τηλεφωνο με της γνωστες π@π@ριες περι λαθους και αντιπροταση με το http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/RUSSEL-HOBBS-Desire-20350,99452,481028,1699067.html?langId=-18

Τους απαντησα οτι θελω ΓΡΑΠΤΟΣ αυτα που ισχυρίζονται και οτι επιφυλάσσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου.  Μετα απο καποια λεπτα αναμονης μου απαντησαν οτι θα με παρουν ξανα τηλεφωνο...... 

Ειδομεν....

Μετα απο 1 ωρα με πηραν τηλεφωνο...

''Μας συγχωρείτε για την αναστατωση, μολις βρηκαμε ενα κομματι στην αποθηκη μας και σας το στελνουμε αμμεσα!!!!. Σαββατο η δευτερα πρωι θα παραλαβετε την παραγγελια σας.''  

Και οι γερμανοι θελουν τον γερμανο τους.....

Δε μπορώ να καταλάβω πως για όσους από μας δε μασήσαμε να πάρουμε τις πλαστικουρες βρήκαν τελικά και θα μας στείλουν αυτό που παραγγείλαμε. Πέφτει πολύ δούλεμα μου φαίνεται ή με ένα κράχτη και με τη πρόφαση της μη διαθεσιμότητας διώχνουν και τις σαβουρες στα κορόιδα.

Αυτο ακριβως, και οποιος τσιμπησε τσιμπησε....

Δημοσ.

Τους κάλεσα σήμερα το πρωί για να ρωτήσω εάν η αντιπροσφορά που τους έκανα για το kennwood εγκρίθηκε και ο υπάλληλος μου είπε ότι το συγκεκριμένο δεν επιδέχεται επιπλέον έκπτωση. Ως καλή μου τύχη λοιπόν μου είπε ότι βρέθηκε στον προμηθευτή τους ένα τελευταίο κομμάτι σφραγισμένο της αρχικής παραγγελίας. Ρώτησα πότε θα το έχω και μου απάντησε ότι αύριο θα το παραλάβουν αυτοί και θα το στείλουν άμεσα.

Δημοσ.

Αν έχετε παραλάβει ή σας έχουν πει ότι θα παραλάβετε, γράψτε αν μπορείτε τους αριθμούς παραγγελίας να δούμε αν τηρείται κάποια προτεραιότητα.

Δημοσ.

Μετα απο 10 τηλεφωνα , και τα γνωστα , μου ειπαν οτι ενα απο τα 2 γνωστα προιοντα , και 10ε κουπονι για την επομενη αγορα ( αστειοι οπως παντα )
Αν θελω να συνεχισω με καταγγελια , πρεπει να ζητησω γραπτως το ολο θεμα ;

Δημοσ.

Μόλις έλαβα ακυρωτικό mail. Απάντησα ότι θα προβώ σε καταγγελία. Να αναφέρω κάτι που δεν είπε κανείς σας, ότι στο mail επιβεβαίωσης μόνοι τους γράφουν ότι με την παραγγελία υπάρχει δέσμευση καθώς και ότι το mail επέχει θέση συμβολαίου. Μονόπλευρη απ'ότι φαίνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...