evoracing Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Είπα αντί να κάτσω να αγοράσω υποσύστημα και αμέσως να το κάνω βίδες να κάνω κάτι μόνος μου. Ως γνωστών οι mobo (asus p5b συγκεκριμένα) έχουν εισόδους για ηχεία L-R, Sub, RR-RL. Και ρωτάω τώρα εγώ, έχω 2 ηχεία 20W (μόνο τα ηχεία, είναι από παλιά tv) τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω με το pc και να λειτουργούν σαν RR-RL? **Στην αρχή είπα ότι θα το κάνω βίδες γιατί τα ηχεία αυτά θα είναι "κρυφά" βιδωμένα σε ξύλο οπότε δεν βολεύει το κάλυμμα από τα καινούργια.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Είπα αντί να κάτσω να αγοράσω υποσύστημα και αμέσως να το κάνω βίδες να κάνω κάτι μόνος μου. Ως γνωστών οι mobo (asus p5b συγκεκριμένα) έχουν εισόδους για ηχεία L-R, Sub, RR-RL. Και ρωτάω τώρα εγώ, έχω 2 ηχεία 20W (μόνο τα ηχεία, είναι από παλιά tv) τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω με το pc και να λειτουργούν σαν RR-RL? **Στην αρχή είπα ότι θα το κάνω βίδες γιατί τα ηχεία αυτά θα είναι "κρυφά" βιδωμένα σε ξύλο οπότε δεν βολεύει το κάλυμμα από τα καινούργια. Ας ξεκινήσουμε απο τα απλα, οι mb εχουν εξόδους για ηχεια, δεύτερο εσυ εχεις λες κάποια ηχεια απο tv, μήπως εννοείς κάποια μεγάφωνα απο tv, γιατι αλλο τα ηχεια αλλο τα μεγαφωνα.
Haldol Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για να ακούσεις από υπολογιστή, είτε τα ηχεία σου θα είναι αυτοενισχυόμενα, ή η μητρική σου θα έχει ενσωματωμένο ενισχυτή. Σ' αυτή την περίπτωση, αμφιβάλλω και για τα δύο! Η ισχύς που βγάζει μια τυπική κάρτα ήχου δε μπορεί να οδηγήσει μεγάφωνα τέτοιου τύπου, ούτε ηχεία κανονικά. Τα "ηχεία για υπολογιστή" είναι αυτοενισχυόμενα (γι αυτό θέλουν και ρεύμα, είτε από πρίζα ή USB). Οπότε.. τα αφήνεις στην άκρη και παίρνεις αυτοενισχυόμενα ηχεία; Παρεμβάλλεις έναν μικρό ενισχυτή; Your call.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα