Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Εχασε η μανα το τηλεφωνο της και πηγε στην ,voda για νεα sim.Το συστημα ,της ειπε το παλικαρι, εχει καποια τηλ να της τα περασει.Μεσα στην σιμ υπαρχουν ολα τα τηλ που ειχα εγω και ο αδερφος μου απο ολες τις συσκευες σμαρτ η οχι.Δεν θυμαμαι να εχουμε βαλει ποτε family πακετο πχ.

Νιωθω οτι δεν πρεπει να μεινει ετσι.

Θα ψαξω την σιμ για να καταλαβω απο ποια τηλ εχει backup και εαν τις εχουν βαλει και απο διαφορετικα νουμερα που εχουμε αλλαξει.

Βλεπω κατι λαθος?

Δημοσ.

δεν μου εχει τυχει ουτε εχω ακουσει κατι παρομοιο.μηπως ο υπαλληλος εκανε καποιο λαθος στη μεταφορα?επικοινωνησες με την εξυπηρετηση?σημερα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια παιζει ναι ειναι και η voda αν θες να πετυχεις τον υπαληλο που εκανε τη δουλεια.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι απο και ως που κρατας αντιγραφα μεχρι και ;πο νουμερα που εχω σβησει.Και με ποια λογικη τα δινεις.Ο αδερφος μου εχει παει wind και τωρα cyta και ειχαν τα τηλεφωνα που εχει περασμενα γενικα.Φευγω εγω απο την εταιρια σου και εσυ κρατας ολα τα τηλ που εχω,ειχα στην σιμ? Τι για το καλο μου?

Εγω δεν πρεπει να ξερω οτι ολα μου τα τηλεφωνα εχουν περαστει στην σιμ καποιου αλλου?

Δημοσ.

Κάνουμε ατελείωτες συζητήσεις για τα προσωπικά δεδομένα, σελίδες ολόκληρες με χιλιάδες ποστς και απο την άλλη δίνουμε το τηλέφωνο στον έναν οποιονδήποτε να μας αντιγράψει τις επαφές μας και ολα τα προσωπικά δεδομένα.

Ε είναι για γέλια!!!

Δημοσ.

Ρε νικο η μανα πηγε για Νεα καρτα με νεα συσκευη και η voda της εδωσε σιμ με τα δικα μου τηλ και του αδερφου μου.Τι λες?Το τηλεφωνο μου και του αδερφου δεν εχει πεσει σε ξενα χερια.Τι ακριβως ειναι για γελια? Ο τιτλος του ποστ ειναι ειρωνικος και δεν αναφερεται σε καποια δυνατοτητα της voda.

Δημοσ.

Μήπως την τελευταία συσκευή που είχε την είχατε πρωτα εσύ και ο αδερφός σου και με κάποιο τροπο βρεθηκαν τα τηλεφωνα σας εκεί?

Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε ιδια συσκευη με τον αδερφο και η μανα.Το τηλ που μπηκε η σιμ καινουργιο.

Δημοσ.

9 στους 10 θα χαίρονταν αν τους βρίσκανε και τις επαφές τους, που φυσικά δεν θα είχαν φροντίσει να κρατήσουν σε backup οι ίδιοι! Μην είσαι αχάριστος λοιπόν! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...