PhonEee Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια ξερετε αμα γινεται να μεγαλοσω το νουμερο παπουτσιων πχ απο 44 - 46/47 αν ναι ποσο και που γινεται. Αθηνα (γενικως ολων των ειδων παπουτσια )αθλητικα μποτακια κτλπ thanks
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Έχω ακούσει μόνο ότι μπορεί να φαρδύνουν κάποια, αλλά να μεγαλώσουν όχι! Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό?!
PhonEee Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 βασικα δεν ξερω απλως μου το παν και ηθελα να μαθω αν οντως γινεται η μου το λεγαν ετσι τωρα κατι αλλο ξερετε που μπορω να βρω μποτακια σε καλη τιμη μεχρι το πολυ 50 ευρω? αλλα θελω πχ να ειναι ετσι στο Style τους δεν με νιαζει αν θα ειναι adidas απλως να ειναι ετσι οπως η φωτο η φωτο δεν ειναι δικια μου ειναι απο το Internet απλως για να δειξω το πως θελω να ειναι το παπουτσι ξερετε καπου που μπορω? να βρω τετοια μποτακια οτι να ναι χρωμα αθηνα?
Haldol Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, στα μαγαζιά. Βγες τσάρκα ένα απόγευμα σε ένα εμπορικό μέρος και ψάξε.
michael92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 για all star γινεται; Θα κοστίζει πιο πολύ από το απλά να αγοράσεις καινούρια
PhonEee Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι σε ποια μαγαζια ξερουμε ? αυτο ροταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα