status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Οι "γέροι" είναι προσωποποίηση της ελληνικής νοοτροπίας, με τα καλά και τα κακά της Ανάλογα τον γέρο, άλλο το γεροντάκι του χωρίου που έχει άλλο ρυθμό και άλλο ο γέρος της πόλης που είναι λες και ο χάρος θα του ρθει με Prius.;p
kfyros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Οι γέροι είναι ένα μάτσο καθάρματα, όχι όλοι, ειδικά στα σούπερ μάρκετ, ακόμα και στο ταμείο, λες και δεν υπάρχει κόσμος που έχει άλλες δουλειές, αυτός θα κάτσει, θα μετρήσει τα ψηλά του για να τα ξεφορτωθεί και ας έχει πάρει ένα πακέτο φρυγανιές.. Αφήνουν το γαμημένο το καλαθάκι μπροστά στο ταμείο γιατί ξέχασαν να πάρουν "κάτι" και μετά έχουν την απαίτηση να κρατήσουν την σειρά τους, εγώ μαλάκας είμαι να σε περιμένω; Έχω σπρώξει ορφανά καλαθάκια και έχω δει γέρους και γριές να ψάχνονται. Μερικά πράγματα είναι θέμα αμοιβαίου αλληλοσεβασμού, και οι ηλικιωμένοι πρέπει να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα. Τώρα να μου πεις είναι και θέμα παιδείας, εάν σε μεγάλωσαν σαν τυρόγαλο, σαν τυρόγαλο θα πήξεις κιόλας. Φέρονται εξ αρχής λες και θα τους την φέρεις, εάν κύριε θες σεβασμό εξ αρχής, να μην με θεωρείς ταπαδόρο. Ξέρεις τι λένε για αυτό , ε; Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εκεί μου είμαι θα ρθεις... Οι επόμενες γενιές Θα γίνουν πολύ χειρότεροι σκατόγεροι. Εμείς θα είμαστε το αποκορύφωμα. Πολλοί γιατί έμαθαν να είναι αγενείς από τα γεννοφάσκια τους. Άλλοι γιατί απαντάνε στην αγένεια με αγένεια.. Από τη στιγμή που ο σεβασμός στον ηλικιωμένο έχει καταργηθεί από τους κακομαθημένους παρτάκηδες νεοέλληνες, φυσικό ακόλουθο να απαντάει κάποιος στην αγένεια με αγένεια.. Συν ότι το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον (κοινώς ξεμωραίνονται οι μεγάλοι άνθρωποι σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με παλιότερα, λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής και των ασθενειών που αυτό φέρνει).. 2
frenzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ο πελάτης γιατί θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο δεν το αντιλαμβάνομαι. Όντως. Αν όντως γίνονται αυτά, ούτε καν επιθεώρηση εργασίας, ένα στα δύο προϊόντα τα παίρνει ο πελάτης τζάμπα. 1
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ανάλογα τον γέρο, άλλο το γεροντάκι του χωρίου που έχει άλλο ρυθμό και άλλο ο γέρος της πόλης που είναι λες και ο χάρος θα του ρθει με Prius.;p O ρυθμός μπορεί να είναι διαφορετικός, η νοοτροπία είναι πάνω κάτω ίδια νομίζω
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρεις τι λένε για αυτό , ε; Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εκεί μου είμαι θα ρθεις... Οι επόμενες γενιές Θα γίνουν πολύ χειρότεροι σκατόγεροι. Εμείς θα είμαστε το αποκορύφωμα. Πολλοί γιατί έμαθαν να είναι αγενείς από τα γεννοφάσκια τους. Άλλοι γιατί απαντάνε στην αγένεια με αγένεια.. Από τη στιγμή που ο σεβασμός στον ηλικιωμένο έχει καταργηθεί από τους κακομαθημένους παρτάκηδες νεοέλληνες, φυσικό ακόλουθο να απαντάει κάποιος στην αγένεια με αγένεια.. Συν ότι το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον (κοινώς ξεμωραίνονται οι μεγάλοι άνθρωποι σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με παλιότερα, λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής και των ασθενειών που αυτό φέρνει).. Ο De facto σεβασμός του γηραιότερου είναι λάθος εξ αρχής, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται. Και φαίνεται ποιος έχει τρόπους και ποιος σε κοιτάει με μισό μάτι μην του πάρεις την γαλέτα... Το 'άναρχο' της υπόθεσης το επιβάλουν οι ηλικιωμένοι και δεν νομίζω να έχεις διαφορετική άποψη για αυτό. Και δεν είπα όλοι, είπα μερικοί.:Ρ 2
gatokoritso Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρεις τι λένε για αυτό , ε; Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εκεί μου είμαι θα ρθεις... Οι επόμενες γενιές Θα γίνουν πολύ χειρότεροι σκατόγεροι. Εμείς θα είμαστε το αποκορύφωμα. Πολλοί γιατί έμαθαν να είναι αγενείς από τα γεννοφάσκια τους. Άλλοι γιατί απαντάνε στην αγένεια με αγένεια.. Από τη στιγμή που ο σεβασμός στον ηλικιωμένο έχει καταργηθεί από τους κακομαθημένους παρτάκηδες νεοέλληνες, φυσικό ακόλουθο να απαντάει κάποιος στην αγένεια με αγένεια.. Συν ότι το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον (κοινώς ξεμωραίνονται οι μεγάλοι άνθρωποι σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με παλιότερα, λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής και των ασθενειών που αυτό φέρνει).. εγω ετσι θελω να με. αραχτη και ωραια. https://www.youtube.com/watch?v=V0sopaCivmk bonus α και δεν νομιζω οτι εχει χαθει ο σεβασμος στους ηλικιωμενους.απλα δεν ειναι τοσο de facto οσο παλια για διαφορους λογους που εχουν ηδη γραφτει.εγω δεν κοιταζω ηλικια κοιταζω ανθρωπο και αν αυτος αξιζει το σεβασμο μ τον εχει και με το παραπανω.
JohnConstantine Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ζητώ συγνώμη γιά τήν λέξη ζώα από τά αθώα 4 ποδα ζωάκια κ μόνο από αυτά πού δέν φταίνε σέ τίποτα , δέν μού ειχε ξανατύχει ποτέ αυτό αλλη φορά γιατί δέν ειχα πάει τήν ωρα πού ανοίγουν τά lidl στίς 8 το πρωί τίς καθημερινές , σήμερα λοιπόν ειχε προσφορά σε pizza kardis στην μιση τιμή , κ σε μερικα αλλα οπωροπηκευτικά ντομάτες - μπανάνες - κρεμμύδια 30% κλπ ( αν θυμάμαι καλά γιατί εμείς πήγαμε μόνο γιά τίς πίτσες ) κ ανοιγαν στίς 11 το πρωί , πηγα με μια φιλη μου σε ενα lidl στα νοτια προαστια κοντά στίς 11 παρά - κόσμος πολύς πάνω από 60 - 70 ατομα περίμεναν μέ τά καρότσια ετοιμα μπροστά στήν εισοδο του καταστηματος κ κυρίως ηλικιωμένοι τουλαχιστον το 90% πάνω από 60 ετών νά ορμήσουν μέσα λές κ ηταν η τελευταια ημερα πριν να ξεσπασει πολεμος με τους τούρκους η μοίραζαν λεφτά , κυριολεκτικά χωρίς την παραμικρη υπερβολη , 11 ακριβώς ανοίγει η πόρτα κ τό τί εγινε ουτε σε γηπεδα μέ χουλιγκάνους δεν τα εχω δει νά γίνονται αυτά ...τί καροτσάκια με παιδια αναποδογυρισαν απο την βιασυνη τους να μπουκαρουν μέσα - τί βρισιές επεσαν - τί σπρωξιές κυριολεκτικά εγινε το ελα νά δείς- ακόμα κ μέσα στο lidl εσπρωχνε ο ενας τον αλλον για να παρει καλυτερη θεση μπροστα στα κουνουπιδια - στις ντοματες- στις πατατες κλπ κ μάταια μια συμπαθητικη υπαλληλος του καταστηματος φωναζε υπαρχει πολύ εμπορευμα ηρεμηστε κύριοι ... ρέ ουτε στούς ζουλού δεν γίνονται αυτά - εγω με την φίλη μου μπήκαμε τελευταίοι καναμε την αγορα μας κ φυγαμε κ ευτυχώς εκει που ηταν οι πιτσες δεν ειχε προβλημα - θά πει καποιος υπαρχει φτωχεια ... αν κρινω απο τα αυτοκινητα κ απο το ντυσιμο τους κ την εμφανιση τους οχι δεν φταίει η φτώχεια αλλά η @@λακία τού ελληνάρα .... περιττό νά γράψω πως οι 4-5 θέσεις γιά parking για ΑΜΕΑ ηταν πιασμένες ... από 2ποδα αρτιμελη ΖΩΑ ...κ μετά αυτοί ψηφίζουν γιά το μέλλον τών παιδιών τους - τών εγγονών τους τής ελλάδος γενικότερα ... συγνώμη γιά τό σεντόνι τά εγραψα κ ηρέμησα ... Παρομιο περιστατικο εχω συναντησει αρκετες φορες. Εμενα με εκνευριζουνε κατι μπαρμπαδες 65-70 χρονων οι οποιοι ειναι αγενεστατοι. Με το ετσι θελω να σου παρουνε την σειρα σε ATM η σε καταστημα που πας να εξοφλησεις λογαριασμο. Ρε φιλε δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να περασει μπροστα μου και 5χρονο. Σε κατι τετοια θεματα εχω την υπομονη να ειμαι 1ος και να παω τελευταιος. Δεν με νοιαζει θα το πληρωσω. Μου εχει τυχει να χασω τη σειρα μου στον οαεδ και δεν ρωτησα καν αν μπορω να παρω την υπογραφη διοτι ηξερα οτι θα μου λεγανε το κλασσικο εε τι κανεις εκει ειμαστε χαζοι εμεις που περιμενουμε στην ουρα κτλ. Το θεμα ειναι αγαπητε μπαρμπα "ΡΩΤΑ" μπορω να περασω? Εχω προβλημα αναπηριας εχω το αμαξι εχω το παιδι!! Οχι δεν θα ακουσεις. Αλλα μην εισαι αγενεστατος και μετα σε βριζουνε. Οταν μου το κανουνε μου ερχεται να του πιασω το κεφαλι και να του πω . Μαστορα !!!!!!!!!!! Υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεγεται ουρα και σειρα προταιρεοτητας. Δεν ειμαστε εθνικη για να κανεις προσπεραση με το καρο σου. Ουτε στο χωριο σου να μπεις με το γαιδουρι απο δεξια χωρις μουγκρισμα. Αν βεβαια θα το κανω αυτο εστω ομως και με ηρεμο τροπο η με ευγενικο θα μου πει παλι σιγα ρε φιλε παρτην την θεση σου θα με στραβοκοιταξει. Αλλα τι να πεις. Αυτος εχει δικιο και ας παιρνει τη θεση , εμεις με τπτ. Αν πας παλι να το κανεις εσυ θα σου βγαλει σουγια πεταλουδα καλασνικοφ 50αρι μπαζουκα αντιαρματικο η θα ακουσεις οτι δεν εχεις ακουσει απο τους γονεις σου που εκαναν υπομονη. Με λιγα λογια. Αγενεστατοι Νεαρτενταλ. 2
GreyHorse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Sorry πάλι κακός θα γίνω αλλά δεν φταίνε οι γέροι ή γενικά ο κόσμος, αλλά η οργάνωση. Όταν πας οπουδήποτε και δεν έχει χαρτάκια με αριθμό προτεραιότητας, και ακόμα και αν έχει ο υπάλληλος δεν το ζητά όταν θα πας στον γκισέ και δεν απαιτεί να του δώσεις το χαρτί με το νούμερο αλλά σε εξυπηρετεί και χωρίς αυτό, τα ίδια θα κάνουν και οι νέοι και οι γέροι. Κι όταν τα μαγαζιά έχουν τέτοιες προσφορές και δεν κανονίζουν από πριν την πορεία τους, πάλι τα ίδια θα γίνονται από όλους και παντού. Στο εξωτερικό ξέρω ότι όταν γίνονται εγκαίνια καταστήματος ή όταν για τον οποιοδήποτε λόγο περιμένει το κατάστημα πολυκοσμία, βγάζει σεκιουριτάδες κάποιες ώρες πριν, βάζουν κάγκελα και στέκεσαι στην ουρά και αφήνουν μόνο συγκεκριμένο αριθμό ατόμων να μπει στο κατάστημα, μόλις βγουν οι περισσότεροι της ομάδας, ανοίγουν τα επόμενα κάγκελα και προχωρά η ουρά μπροστά. Δεν ανοίγουν τις πόρτες μπάτε σκύλοι αλέστε να γίνεται πάτα με να σε πατώ και να φωνάζουν από τα μεγάφωνα ότι υπάρχει στοκ προϊόντων για όλους. 2
GreyHorse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι αγαπητε μπαρμπα "ΡΩΤΑ" μπορω να περασω? Εχω προβλημα αναπηριας εχω το αμαξι εχω το παιδι!! Οχι δεν θα ακουσεις. Αλλα μην εισαι αγενεστατος και μετα σε βριζουνε. Οταν μου το κανουνε μου ερχεται να του πιασω το κεφαλι και να του πω . Μαστορα !!!!!!!!!!! Υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεγεται ουρα και σειρα προταιρεοτητας. Δεν ειμαστε εθνικη για να κανεις προσπεραση με το καρο σου. Ουτε στο χωριο σου να μπεις με το γαιδουρι απο δεξια χωρις μουγκρισμα. Αν βεβαια θα το κανω αυτο εστω ομως και με ηρεμο τροπο η με ευγενικο θα μου πει παλι σιγα ρε φιλε παρτην την θεση σου θα με στραβοκοιταξει. Αλλα τι να πεις. Αυτος εχει δικιο και ας παιρνει τη θεση , εμεις με τπτ.Αυτό που μου την σπάει εμένα είναι παράδειγμα να υπάρχει σειρά 5 ατόμων και να έρχεται κάποιος να ρωτά πχ τον πρώτο αν μπορεί να περάσει μπροστά γιατί βιάζεται, και ο πρώτος να του την παραχωρεί. Και έχω κάνει φασαρία γι'αυτό. Όχι, όταν βρίσκεις σειρά 5 ατόμων και θέλεις να περάσεις μπροστά, είσαι υποχρεωμένος να ζητήσεις άδεια από ΟΛΟΥΣ. Γιατί αν ζητήσεις μόνο από έναν, ο 5ος γίνεται 6ος εν αγνοία του, ο 4ος γίνεται 5ος, κοκ Και αν ρωτήσεις μόνο έναν και σου παραχωρήσει προτεραιότητα μπροστά του, τότε αυτός είναι υποχρεωμένος να πάρει τη δική σου και να πάει 6ος, όχι από 1ος να γίνει 2ος να φανεί καλός και να γ@μήσει τους άλλους από πίσω του. ^έτσι κάπως?? black-friday-shopping-620km111612-1363290612.jpg gal-black-friday-3-jpg.jpg Αυτές είναι σίγουρα αμερικανιές και εικόνες Black Friday.Είπαμε λογικά πράγματα, όχι να μου δείχνεις άλλα ζώα 3
frenzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που μου την σπάει εμένα είναι παράδειγμα να υπάρχει σειρά 5 ατόμων και να έρχεται κάποιος να ρωτά πχ τον πρώτο αν μπορεί να περάσει μπροστά γιατί βιάζεται, και ο πρώτος να του την παραχωρεί. Και επχω κάνει φασαρία γι'αυτό. Αυτοί που το κάνουν αυτό είναι στα ίδια επίπεδα εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας με τον Στάλιν και τον Χίτλερ. Γενικά στις ουρές έχει πολλά κόλπα και πολλές λαμογιές. Το άλλο που βλέπει έναν γνωστό και αρχίζουν να μιλούν και κάθεται δίπλα για να πάρει την θέση του επόμενου, το άλλο που σε παρακαλάει μεγαλοφώνως σαν τους ζητιάνους του μετρο για να μην μπορείς να πεις όχι; Εκεί λές "όχι βιάζομαι" εξίσου δυνατά και με χαμόγελο. Γενικώς αν θέλουμε να διορθώσουμε την κοινωνία με γενοκτονία, θα ήταν ένας καλός τρόπος να ξεχωρίσουμε τα σάπια φρούτα με ουρές. 1
defacer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ... Jesus. Πού να μην έλεγα "καταλαβαίνω το πνεύμα του post σου" έτσι; Αφού νιώθεις την ανάγκη να "υπερασπιστείς" αυτό που είπες ως αντικειμενικό/αλάθητο δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πέρα από το ότι κάποια στιγμή θα έρθεις και συ στα λόγια μου.
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι προφανές επειδή (υποθέτουμε πως) ισχύει για όλους τους εργαζόμενους τότε μπράβο μας αλλά δεν είναι χειρότερα από κανέναν άλλο οπότε ανάξιο λόγου. Αν δεν είναι αυτό τότε γιατί προφανώς; Γιατί προφανώς; Και το παραπάνω ώρα πόσο παραπάνω σημαίνει; Γιατί άλλο να κάθεσαι το πολύ 10 λεπτά για να ψωνίσουν οι τελευταίοι πελάτες και άλλο να κάθεσαι 1 ώρα να σκουπίζεις Την επόμενη φορά που θα είστε στο supermarket μπορείτε να ρωτήσετε αν τι ώρα τελειώνει κανονικά το ωράριό τους. Όχι τι ώρα φεύγουν. Το προφανώς το έβαλα σε συνδυασμό με την πρώτη πληροφορία ότι οι περισσότεροι είναι 4ψροι ή 6ώροι και το τέλος του ωραρίου τους πέφτει στις 9 τις καθημερινές και στις 8 τα Σάββατα. Ακόμα και οι 8ωροι βέβαια απλά πάνε νωρίτερα και υπάρχουν 1-2 ώρες που γίνονται οι αλλαγές στις βάρδιες που υπάρχουν παραπάνω άτομα. Τώρα το αν είναι σημαντικό ή όχι και τον αν αξίζει αναφορά επειδή δεν είναι χειρότερα από άλλους (<-- ) είναι άλλη κουβέντα. Εγώ απλά έγραψα τι συμβαίνει με τα ωράρια. Και φυσικά είναι θέμα του μαγαζιού να λύσει το όποιο πρόβλημα, αν υπάρχει, και όχι του πελάτη.
defacer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Την επόμενη φορά που θα είστε στο supermarket μπορείτε να ρωτήσετε αν τι ώρα τελειώνει κανονικά το ωράριό τους. Όχι τι ώρα φεύγουν. Το προφανώς το έβαλα σε συνδυασμό με την πρώτη πληροφορία ότι οι περισσότεροι είναι 4ψροι ή 6ώροι και το τέλος του ωραρίου τους πέφτει στις 9 τις καθημερινές και στις 8 τα Σάββατα. Ποιά πρώτη πληροφορία και από ποιόν; Γιατί εγώ όχι μόνο διάβασα στο thread αλλά και θεωρώ πολύ περισσότερο προφανές το ότι δεν τελειώνει το ωράριό τους στις 9. Τώρα το αν είναι σημαντικό ή όχι και τον αν αξίζει αναφορά επειδή δεν είναι χειρότερα από άλλους (<-- ) είναι άλλη κουβέντα. Εγώ απλά έγραψα τι συμβαίνει με τα ωράρια. Είπα ότι αν είναι προφανές επειδή όλοι (ή τέλος πάντων σχεδόν όλοι) οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα σχολάνε όχι την ώρα που πρέπει τότε ναι, είναι ανάξιο λόγου όπως είναι ανάξιο λόγου να πεις πως ο νοικάρης κάθε μήνα πληρώνει νοίκι. Και το είπα αυτό όχι γιατί με ενδιαφέρει να πάμε την κουβέντα εκεί αλλά επειδή πέταξες ένα "προφανώς" και όποιον πάρει ο χάρος. Πες λίγο το αστείο να γελάσουμε και μεις. Anyway αν είναι τόσο προφανές ότι όλοι οι υπάλληλοι σουπερμάρκετ σε καθημερινή βάση κάθονται μια ώρα απλήρωτη υπερωρία (πράγμα για το οποίο αμβιβάλλω πολύ αλλά Ελλάδα είναι ποτέ δεν ξέρεις) τότε κάτι πάει τόσο πολύ λάθος στον κλάδο που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν κάνει κανείς τους τίποτα γι' αυτό.
tehAllantin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 η πείνα κάνει τον άνθρωπο (ακόμη πιο) ζώο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα