akis_supernatural Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα! θα παει ο πατερας μου για 3 μερες LA και ειμαι σε σκεψη αν με συμφερει να μου παρει κατι απο εκει. οκ το πρωτο που του ειπα ειναι να κοιταξει προιοντα Apple καθως ειναι πιο φθηνα. κατι αλλο?
akis_supernatural Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 βασικα πειτε γενικα ιδεες αλλα να ειστε και λιγο πιο συγκεκριμενοι..... ευχαριστω
Backpacker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ρούχα και ηλεκτρονικές συσκευές...τώρα για πιο συγκεκριμένα εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Πάντως ρούχα και ηλεκτρονικές συσκευές είναι κατα πολύ πιο φθηνές...ειδικά πριν καμιά πενταετία που είχα πάει και το ευρώ ήταν στα πολύ πάνω του έναντι του δολλαρίου η διαφορά ήταν γύρω στ0 30- 40% σε σχέση με ελλάδα σε λαπτοπ και κινητά. Καλά στα ρούχα παπούτσια που εδώ κάνουν 120-150 ευρώ εκεί κάνουν μισή τιμή όπως και πολλές μάρκες που εδώ είναι κλασσάτες και ακριβές εκεί τα εμπορικά τις έχουν στα πανέρια! 1
michael92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν συμφέρει ρούχα λόγω βαλίτσας (εκτός αν πάει με τελείως άδεια βαλίτσα), καλύτερα ηλεκτρονικές συσκευές.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 και εγω προς ηλεκτρονικες συσκευες ψηνομαι... αλλα τι? τι συμφερει πραγματικα?? εκτος απο apple που ετσι κι αλλιως θα κοιταξει.... κανα κινητο μηπως? ή λαπτοπ? κανα φθηνο? ή κανα ταμπλετ?
Backpacker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όλα συμφέρουν φιλε μου...το θέμα είναι εσύ τι χρειάζεσαι...εκτός αν ψωνίζεις με τον γυναικείο τρόπο σκέψης..."'Εκανε 700 ευρω..το πηρα στην εκπτωση 300 παροτι δεν το χρειαζουμουν καθολου και ετσι κερδισα 400 ευρω"...τότε πάω πάσο.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το nexus 5 μπορω να το βρω? κυκλοφορει ακομη? ποσο θα κανει και απο που να το παρει? και αν πρεπει να προσεξω κατι για να λειτουργει ελλαδα...
Unabomber Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το nexus 5 μπορω να το βρω? κυκλοφορει ακομη? ποσο θα κανει και απο που να το παρει? και αν πρεπει να προσεξω κατι για να λειτουργει ελλαδα... http://www.insomnia.gr/topic/552055-%CE%B7-lg-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-nexus-5/?do=findComment&comment=53672147
Papakaliati Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όλα συμφέρουν φιλε μου...το θέμα είναι εσύ τι χρειάζεσαι...εκτός αν ψωνίζεις με τον γυναικείο τρόπο σκέψης..."'Εκανε 700 ευρω..το πηρα στην εκπτωση 300 παροτι δεν το χρειαζουμουν καθολου και ετσι κερδισα 400 ευρω"...τότε πάω πάσο. Αμα σε 5 μηνες ομως το χρειαστεις και τοτε πρεπει να δωσεις 700 κατεβατα δεν θα ειναι και τοσο χαζος ο γυναικειος τροπος σκεψης οπως τον λες...
Backpacker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ρε φίλε μιλάμε για λαπτοπ ή κινητό...δεν μιλάμε για φάρμακα ότι μπορεί να χρειαστεί σε 5 μήνες...εκτος αν μου λες ότι σε περίπτωση που χαλάσει αυτό που έχει και θα δώσει πόσα λεφτά για να έχει λαπτοπ ή κινητο καβάτζα. Αν έχεις σκοπό να παρεις λαπτοπ σε 5 μηνες αυτό το ξέρεις ήδη και το έχεις σκεφτεί ( και για αυτό γράφω να κοιταξει τις ανάγκες του και να μην ρωτάει εμάς τι τον συμφέρει λες και είμαστε οι συγκάτοικοι του και τον ξέρουμε )όντως τοτε ναι το επισπεύδεις όπως κάνεις και σε περίπτωση που σκάσει μια πολύ καλή προσφορά και στην Ελλάδα στο ίδιο είδος. Αλλά αν έχει πάρει καλό λαπτοπ πριν κάνα χρόνο ή έχει καμιά επιδότηση για κινητό πχ τότε τι να το κάνει το καινούργιο...επειδη θα είναι φθηνότερο από την Ελλάδα? Αφού δεν θα το χρειάζεται καν θα είναι αγορά σπατάλης άρα ακυρώνεται η έννοια του bargain και του value for money. Ρούχα μάλιστα πάντα χρειάζεται και συμφέρει να πάρει αφού θα πάει. Υπάρχει βέβαια και το θέμα με τις βαλίτσες εκεί. 1
BritGreek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν παίζει πια θέμα με το γεγονός ότι οι πρίζες στην Αμερική δουλεύουν με 110-120 volts, ενώ στην Ευρώπη με 220-230; Κάποτε ήταν θέμα και, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να διαλέξει συσκευές που να έχουν το κλασικό κουμπάκι που επιλέγεις μεταξύ των δύο. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με τα ηλεκτρονικά, πάντως ακόμα και το SAR σε κάποια τηλέφωνα που πωλούνται στην Αμερική είναι διαφορετικό από το Ευρωπαϊκό. Ας με διορθώσουν όποιοι ξέρουν καλύτερα, αν γράφω άκυρα.
defacer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αμα σε 5 μηνες ομως το χρειαστεις και τοτε πρεπει να δωσεις 700 κατεβατα δεν θα ειναι και τοσο χαζος ο γυναικειος τροπος σκεψης οπως τον λες... Είναι λογική αυτό; Και γω αν κερδίσω στη ρουλέτα δε θα είναι τόσο χαζό που έπαιξα το σπίτι μου. Αν υπάρχει ρεαλιστικό σενάριο να το χρειαστείς τότε ΟΚ το συζητάμε, αλλά δε μπορώ να φανταστώ να γίνεται αυτό έυκολα και πάλι ακούγεται πολύ κακό ρίσκο. Αλλά γενικά, "μήπως χρειαστεί"? Ζήτω ο καταναλωτισμός είναι αυτό. Δεν παίζει πια θέμα με το γεγονός ότι οι πρίζες στην Αμερική δουλεύουν με 110-120 volts, ενώ στην Ευρώπη με 220-230; Κάποτε ήταν θέμα και, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να διαλέξει συσκευές που να έχουν το κλασικό κουμπάκι που επιλέγεις μεταξύ των δύο. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με τα ηλεκτρονικά, πάντως ακόμα και το SAR σε κάποια τηλέφωνα που πωλούνται στην Αμερική είναι διαφορετικό από το Ευρωπαϊκό. Ας με διορθώσουν όποιοι ξέρουν καλύτερα, αν γράφω άκυρα. Οι πρίζες δε σε απασχολούν γιατί έτσι κι αλλιώς μετά τον αντάπτορα/τροφοδοτικό δε σου κάνει καμία διαφορά. Absolute worst case scenario (μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο) να χρειαστεί να αγοράσεις απο δω τροφοδοτικό για το laptop. Best case πετάς τον αμερικάνικο usb φορτιστή και χρησιμοποιείς αυτόν που ήδη έχεις. Το SAR είναι διαφορετικό επειδή είναι διαφορετική η μεθοδολογία της μέτρησης. Η συσκευή είναι ίδια. 1
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν παίζει πια θέμα με το γεγονός ότι οι πρίζες στην Αμερική δουλεύουν με 110-120 volts, ενώ στην Ευρώπη με 220-230; Aυτο πλεον δεν παιζει οπως ειπε και ο Defacer, το macbook μου αγορασμενο απο NY, το δουλευω κανονικα και στην Αγγλια και στην Ελλαδα οταν ερχομαι. (3 διαφορετικες πριζες)
jpaokx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε κινητό, ρούχα, παπούτσια που είναι φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα