kamikazi18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γεια χαρα φιλοι και φιλες,μου δωσανε ενα παλιο laptop καποιοι θειοι μου γιατι αγορασανε ενα αλλο. Το laptop θελει format και εχει windows xp και καθως σημαζευα την αποθηκη χθες επεσε στα χερια μου ενα αυθεντικο cd των windows xp home edition. Το θεμα ειναι οτι εχω χασει τον κωδικο. Υπαρχει τροπος ανακτησεις του κωδικου απο το cd ή καπως; Ευχαριστω!!!
paparovic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ο κωδικός δεν είναι στo CD και η MS έχει αποσύρει τα XP. Οπότε θα βρείς κωδικό από τα γνωστά μέρη.
arc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Επισης κοίταξε κάτω απο το laptop. Αν δεν εχει σβηστεί το χαρτάκι, εκεί θα εχει κωδικό.
kamikazi18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το χαρτακι υπαρχει αλλα δεν φαινεται τιποτα . Οπότε θα βρείς κωδικό από τα γνωστά μέρη. δηλαδη απο που;
harislinuxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Από cracks π.χ. Η αλλιώς, αν δεν θες να εισαι πειρατής, βάλε Linux.
kamikazi18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι θεμα πειρατειας απλα εχω αυθεντικα τα xp, μου δωθηκε η ευκαιρια να τα χρησιμοποιησω αλλα δεν μπορω γιατι εχω χασει το key... Ειναι θεμα αγωισμου. Εγω αυτα θελω ....Τελος παντων αφου δεν γινεται θα βαλω σπασμενα....
quantium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι θεμα πειρατειας απλα εχω αυθεντικα τα xp, μου δωθηκε η ευκαιρια να τα χρησιμοποιησω αλλα δεν μπορω γιατι εχω χασει το key... Ειναι θεμα αγωισμου. Εγω αυτα θελω .... Τελος παντων αφου δεν γινεται θα βαλω σπασμενα.... μπορεις να βρεις το κλειδι εφοσον τα εχεις εγκατεστημενα στο μηχανημα σου.... keyfinder λεγεται το προγραμμα και υπαρχουν πολλα σαν και αυτο νομιζω..
oneofthem Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι αν είναι εγκατεστημένα παίζει να υπάρχει κάπου (ή στο registry ή σε κάποιο file) αλλά για να χρειάζεται το key δυστυχώς μάλλον δεν τα έχει εγκατεστημένα 1
paparovic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να σου γράψουμε που ή το ίδιο το κλειδί εδω, ούτε να σου δώσουμε ένα νεο legit απο MSDN γιατί τα απέσυρε η MS και εφυγε η δυνατότητα. Αλλά άμα ψάξεις στο Google, θα βρεις...
arc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το χαρτακι υπαρχει αλλα δεν φαινεται τιποτα . Κλασσική άγνοια χρηστών. Δεν πειράζει αν σβηστεί, σχιστεί, χαλάσει, οταν φτάσει η ώρα θα χώσουμε το φίλο/ξάδερφο/συγγενη/τεχνικό να βγάλει άκρη. ontopic : Αν εχεις τα μαμίσια xp και δεν εχουν σκαλιστει τα recovery partitions, μπορείς να επαναφέρεις τα windows όπως την πρωτη φορα που άνοιξαν.
kamikazi18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι αν είναι εγκατεστημένα παίζει να υπάρχει κάπου (ή στο registry ή σε κάποιο file) αλλά για να χρειάζεται το key δυστυχώς μάλλον δεν τα έχει εγκατεστημένα Αν ηταν εγκατεστημενα ξερω οτι υπαρχει τροπος να μαθω το key. Αν εχεις τα μαμίσια xp και δεν εχουν σκαλιστει τα recovery partitions, μπορείς να επαναφέρεις τα windows όπως την πρωτη φορα που άνοιξαν. οχι δεν ειναι τα μαμισια σε καποιον το εδωσαν και του εβαλε σπασμενα. Τελος παντων φιλοι και φιλες ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Θα βαλω πειρατικα ετσι κι αλλιως το laptop στα χερια της μητερας μου θα μεινει για λιγο internet αντε και στο τσακιρ κεφι καμια ταινια.. 1
xrist1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 για να δης το κλειδι απο τα windows κατεβασε το Speccy (http://www.piriform.com/speccy/builds)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα