quantium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα, αυτες οι θερμοκρασιες δεν ειναι υψηλες για αυτον τον επεξεργαστη Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 ασχετως του φορτου εργασιας.???
antbyron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι είναι, μήπως χρειάζεται να του βάλεις παστούλα και να καθαρίσεις τον υπολογιστή ή μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα; Διασταύρωσε τις θερμοκρασίες και με άλλο πρόγραμμα!
DimitrisGt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 αυτες ειναι οι θερμοκρασιες του υπολογιστη μου μετα απο 30-45 λεπτα gaming..ειναι καλα?
quantium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 αυτες ειναι οι θερμοκρασιες του υπολογιστη μου μετα απο 30-45 λεπτα gaming..ειναι καλα? εισαι 20 βαθμους κατω απο μενα με αλλον επεξεργαστη βεβαια αλλα 20 και..! τι εχεις κανει? Ναι είναι, μήπως χρειάζεται να του βάλεις παστούλα και να καθαρίσεις τον υπολογιστή ή μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα; Διασταύρωσε τις θερμοκρασίες και με άλλο πρόγραμμα! αυτο θα κανω να δω παλι.. αν και ειμαι κατα 99% οτι δεν θα αλλαξει τιποτα, απλα σκεφτομαι να βαλω αλλη παστα...μηπως και..
DimitrisGt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εισαι 20 βαθμους κατω απο μενα με αλλον επεξεργαστη βεβαια αλλα 20 και..! τι εχεις κανει? αυτο θα κανω να δω διαφορα? αν και ειμαι κατα 99% οτι δεν θα αλλαξει τιποτα, απλα σκεφτομαι να βαλω αλλη παστα...μηπως και.. πρεπει να χρειαζομαι παστα γιατι για διπυρινος ειναι παλι ζεστος. η γραφικων και αυτη στους 50 βαθμους.
antbyron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εισαι 20 βαθμους κατω απο μενα με αλλον επεξεργαστη βεβαια αλλα 20 και..! τι εχεις κανει? αυτο θα κανω να δω παλι.. αν και ειμαι κατα 99% οτι δεν θα αλλαξει τιποτα, απλα σκεφτομαι να βαλω αλλη παστα...μηπως και.. Κοίταξε να βρεις ποιο είναι το πρόβλημα(πάστα,βρωμιά,airflow,ψύκτρα κλπ) γιατί είσαι αρκετά ψηλά! πρεπει να χρειαζομαι παστα γιατι για διπυρινος ειναι παλι ζεστος. η γραφικων και αυτη στους 50 βαθμους. Η καρτούλα είναι μια χαρά, ο επεξεργαστής και αυτός καλά είναι αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Είχα τον ίδιο cpu και χειμώνα σε νορμάλ χρήση πήγαινε 33-35. Σε full load δεν θυμάμαι.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 η καρτουλα ειναι μια χαρα αλλα σιγα μην ο επεξεργαστης δουλευει στο full με την 210....οποτε οι θερμοκρασιες ειναι ανεβασμενες.κανονικα ο επεξεργαστης ειτε gaming ειτε idle στους ιδιους βαθμους πρεπει να παιζει πανω κατω με την συγκεκριμενη καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα