Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας με συγχωρεσουν τα μελαχροινα αγορια εδω αλλα η το Ισλαμ δεν είναι θρησκεία - ειναι ψυχικη παθηση !!

fixed.

να μην τρολλαρω και γω λιγουλακι? :P :D

• Like 9
Δημοσ.

Ας με συγχωρεσουν τα μελαχροινα αγορια εδω αλλα η το Ισλαμ δεν είναι θρησκεία - ειναι ψυχικη παθηση !!

fixed.

500px-Jesus-approves.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το ξέρω πως στο τέλος θα φτάσετε να πείτε πως φταίνει οι Αμερικάνοι για το μακελειό

Απλά να πω πως οι Ταλιμπάν όσο και να μη σας αρέσει το έκαναν αυτό λόγο θρησκείας

Δημοσ.

Δεν θα υπερασπιστώ καμμιά θρησκεία, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως με το Ισλάμ.

Μια υποψία μου και συγχωρέστε την αφέλειά μου , σε κάθε εποχή πρέπει να υπάρχει ένας "εχθρός" για τη Δύση. Ελλείψει Σοβιετικής Ένωσης, τον κατασκευάζουμε πρώτα και μετά τον πολεμάμε.

Από εκεί και πέρα, μόνο απάνθρωπα κτήνη μπορείς να αποκαλέσεις τους δράστες, άσχετα με την πίστη τους και να ευχηθείς να έχουν τον φρικτότερο θάνατο.

• Like 1
Δημοσ.

αλλά νομίζω ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως με το Ισλάμ.

Μπα, απλα αυτο προβαλλεται περισσοτερο απο τα ΜΜΕ. Εναν εκ των λογων τον αναφερεις και μονος σου:

Μια υποψία μου και συγχωρέστε την αφέλειά μου , σε κάθε εποχή πρέπει να υπάρχει ένας "εχθρός" για τη Δύση.

Οχι τοσο επειδη υπαρχει αναγκη "κατασκευης του για να παιζει η Δυση με τα οπλα της" οπως αναφερεις, αλλα επειδη στις περιοχες που επικρατει το Ισλαμ (γεωγραφικα) παιζονται τεραστια γεωπολιτικα συμφερονται και παραλληλα η Δυση μπορει να εχει σχετικα ευκολη επιροη. Πχ δε μπορει να κανει το ιδιο στη Ρωσια, τη Σουηδια ή τον Καναδα. Αντιθετα σε αυτες τις περιοχες εκει εφαρμοζει πανευκολα το διαιρει και βασιλευε. Αν παει να ξεφυγει και καποια απτις 2 πλευρες, εφαρμοζει και μαι "ειρηνευτικη αποστολη" και συνεχιζουμε.

Από εκεί και πέρα, μόνο απάνθρωπα κτήνη μπορείς να αποκαλέσεις τους δράστες, άσχετα με την πίστη τους και να ευχηθείς να έχουν τον φρικτότερο θάνατο.

Κι αυτοι οι 6 που σφαξαν τα 132 παιδακια σημερα, οι σκεψεις που τους οδηγησαν σε οτι εκαναν, αντιστοιχες ειναι... Βλεπουν στον αντιπαλο οτι βλεπεις εσυ στους δραστες. Και φυσικα πολεμουν για να πετυχουν οτι ευχεσαι.
Δημοσ.

Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό τις τελευταίες ώρες, είναι οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο πολύ πλέον, που για εμένα αν δεν πέσουν ατομικές βόμβες πάνω από τα μέρη που μένουν οι ταλιμπαν αλλά και στο ισλαμικό χαλιφάτο, λύση ή περιορισμός τους δεν πρόκειται να υπάρξει, η άλλη λύση που είναι ποιο κοστοβόρα και δυσκολότερη είναι η αποστολή στρατού ώστε με μάχες στην ξηρά να εξαφανιστούν οι ταλιμπαν οι τζιχαντιστές και όλοι αυτοί, πιστεύω οτι δεν θα γίνει ποτέ όμως γιατί τόσο στις ΗΠΑ όσο και αλλού φοβούνται να κάνουν κάτι τέτοιο διοτι θα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες όσο και πολιτικό κόστος, προτιμούν μόνο αεροπορικούς βομβαρδισμούς και επιθέσεις από απόσταση, στην πράξη όμως δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα τέτοιες επιθέσεις.

Δημοσ.

Τρολλαρονται μεταξυ τους ?  :-(

Οι Αφγανοί Ταλιμπάν καταδικάζουν την αιματηρή επίθεση στο Πακιστάν

«Η εκ προθέσεως δολοφονία αθώων ανθρώπων, παιδιών και γυναικών, αντιβαίνει των βασικών αρχών του Ισλάμ» ανέφερε εκπρόσωπός τους

Στην καταδίκη της επίθεσης κατά σχολείου από τους Πακιστανούς Ταλιμπάν από την οποία έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 100 μαθητές προχώρησαν οι Αφγανοί Ταλιμπάν.

«Η εκ προθέσεως δολοφονία αθώων ανθρώπων, παιδιών και γυναικών, αντιβαίνει των βασικών αρχών του Ισλάμ και αυτά τα κριτήρια θα πρέπει να εξεταστούν από κάθε ισλαμικό κόμμα και κυβέρνηση» ανάφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, Ζαμπιντουλάχ Μουτζαχίντ.

Ο Μουτζαχίν εξέφρασε επίσης τα συλληπητήριά του στις οικογένειας των παιδιών που δολοφονήθηκαν.

Οι Αφγανοί Ταλιμπάν είναι σύμμαχοι των Πακιστανών ομοϊδεατών τους καθώς και οι δύο σχεδιάζουν την ανατροπή των κυβερνήσεων των δυο κρατών.

http://www.protothema.gr/world/article/435241/oi-afganoi-taliban-katadikazoun-tin-aimatiri-epithesi-sto-pakistan/

Δημοσ.

Και οι Αμερικάνοι σκοτώνουν παιδάκια "κατά λάθος" και οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη... Τα ίδια σκατα είναι όλοι τους. Κρίμα

Δημοσ.

Οι Αμερικλάνοι και οι Ισραλήτες σκοτώνουν ξένους που απειλούν την δημοκρατία του και τον τρόπο ζωή τους. Το "δικαιολογούν" έτσι. Αυτοί σφάζονται μεταξύ τους. Για θρησκείες...

Δημοσ.

Το Ισλαμ οπως το δημιουργησε ο Μωαμεθ δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το σημερινο εκτρωμα που το αποκαλουν θρησκεια :eek:  :shifty:

Ο οποίος παντρεύτηκε 9χρονη. Τουλάχιστον η Παναγιά ήταν 13 :P

Δημοσ.

Κριμα απλα αυτο...

Μπορουσαν να ταν τα ιδια τα παιδια τους ή τα δικα μας..

Αυτο μονο σκεφτειται... ολα τα αλλα απλα.να χαμε να λεγαμε...

Δημοσ.

Η εκ προθέσεως δολοφονία αθώων ανθρώπων, παιδιών και γυναικών, αντιβαίνει των βασικών αρχών του Ισλάμ» ανέφερε εκπρόσωπός τους

Οταν αυτα προερχονται απο τους ταλιμπαν...Οσο τραγικο κι αν ακουγεται(ελεω συμβαντος)Γελαω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...