dj.disquo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδες! Λοιπον ηρθε σημερα το ιντερνετ απο τη wind πρωτη μερα.. o τεχνικος που ηρθε με το μηχανημα συγχρονισε στα 15mb και μου λεει το ρουτερ πιανει παραπανω...το συνδεω σε εκεινη τη πριζα πιανει 17600...στο δωματιο μου πρωτη φορα επιασε κι εκει 16κατι..τωρα 2 3 φορεσ που εκανα ρισταρτ παιζει 11 12...margin εχω αρκετο 13..θα μου πειτε ολοι πετα το ρουτερ πολυ σωστα αλλα με το υπαρχων υπαρχει καποιος τροπος να ριξω το margin η καποιος να ξερει κατι αλλο..επισης δε μπορω να αφησω το ρουτερ στο σαλονι που πιανει `17 γτ με wifi στο δωματιο χανει πολυ...any ideas?
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 δεν θα πρεπε να εχεις τετοιο Margin.μαλλον σου αλλαξαν κανα Profile.παρε και ζητα 6 αρι για να πιασεις το μεγιστο.το 13 ειναι παραξενο.αλλα πρωτα δκιμασε ξανα στην κεντρικη πριζα και δοκιμασε και χωρις τα τηλεφωνα ,φιλτρα,σπλιττερ μηπως καποιο εχει θεμα.αν στο σαλονι πιανεις 17 τοτε κατι παει στραβα στο πριζακι σου η γενικα στην καλωδιωση μεχρι εκεινο το πριζακι.θελει δοκιμη και ανοιγμα τα πριζακια να δεις μηπως κατι δεν παταει καλα μηπως ειναι οξειδωση μηπως μηπως μηπως.αλλα κανε δοκιμη και χωρις τα φιλτρα,τηλεφωνα κτλ μηπως κατι το επηρεαζει.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.
dj.disquo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 χμμ..εγω σκεφτηκα πως για να πιασει τοσο σαλονι δε πρεπει να χει θεμα το snr. οξυδωσεις κτλπ δε νομιζω το σπιτι που μενω ειναι 3 ετων..συναγερμος δεν υπαρχει και τηλεφωνο υπαρχει μονο ενα.με φιλτρο. να τους πω να το ριξουν τοσο μετα κατι διαβασα πως υπαρχει μεγαλη ασταθεια στη γραμμη οσο πεφτει το margin.
BigMen 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ποσο είναι το attenuation, και ποσά λάθη βγάζει η γραμμή;;
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 χμμ..εγω σκεφτηκα πως για να πιασει τοσο σαλονι δε πρεπει να χει θεμα το snr. οξυδωσεις κτλπ δε νομιζω το σπιτι που μενω ειναι 3 ετων..συναγερμος δεν υπαρχει και τηλεφωνο υπαρχει μονο ενα.με φιλτρο. να τους πω να το ριξουν τοσο μετα κατι διαβασα πως υπαρχει μεγαλη ασταθεια στη γραμμη οσο πεφτει το margin. ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη. βαλε το ρουτερ στην κεντρικη πριζα στο σαλονι και δες ποσο εχεις.αν εχεις 17 τοτε κατι γινεται μεχρι το δωματιο.αν δεν εχεις 17 που πιστευω οτι δεν θα εχεις τοτε σου εχουν αλλαξει profile>το λεω αυτο διοτι το margin 13 δεν στεκει.να τυχαινε μια φορα θα ελεγα οκ αλλα απο την στιγμη που λες οτι εκανες 2-3 restarts και παλι το ιδιο τοτε το κοβω οτι σου εχουν αλλαξει profile.οτι ειχες στο σαλονι 17 δεν σημαινει οτι εχεις ακομα 17.γιατι και πριν στο δωματιο σου ειχες 16 και τωρα 11.να χαλασε κατι τοσο γρηγορα ναι ειναι λιγο δυσκολο οποτε με βαση το margin που αναφερεις εκει κατι μου βρωμαει.επισης 13 margin δεν γινεται να ειχες απο default.η γραμμη για να γινει ασταθης το margin πρεπει να πεσει αρκετα χαμηλα ή να εχεις χαλια γραμμη που χαλια γραμμη και 17 mbit δυσκολο.η forthnet φαντασου δινει απο default 6 .το 13 ειναι παρα πολυ.η γραμμη σου επισης πρεπει να ειναι αρκετα καλη για να επαιζες 17 mbit οποτε το 6 margin θα σου δωσει τα μεγιστα χωρις καποιο θεμα το πιο πιθανο.το default της wind ισως να ηταν 9 δεν ξερω(μπορει και 6 να σου ειχαν).εκτος αν θυμασε εσυ ποσο ειχες στην αρχη.σε καθε περιπτωση η wind οσο θυμαμαι δινει και 6.οποτε αν δεις και στο σαλονι 13 margin παρτους τηλεφωνο πες οτι σου αλλαξαν Profile και ζητα να σε βαλουν σε 6 margin.αν μια στο εκατομμυριο εχεις θεμα τοτε απλα τους ξαναπερνεις και τους ζητας μεγαλυτερο margin πχ 9 για μεγαλυτερη σταθεροτητα. οποτε κανε τις δοκιμες και γραψε μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε τι γινεται. επισης οτι ενα σπιτι ειναι 3 χρονων δεν λεει κατι. μπορει και οξειδωση να υπαρχει καπου μπορει και καποιο αλλο προβλημα απλα ναι ειναι λιγο δυσκολο αφου στην αρχη επαιζες μια χαρα και ξαφνικα το Margin ανεβηκε. αν ειχες το ιδιο Margin θα ελεγα οκ υπαρχει προβλημα ειτε στο σπιτι ειτε εξω αλλα εφοσον ειναι 13 κατι δεν παει καλα.να ειχες απο την αρχη 17 mbit και 13 margin το θεωρω δυσκολο.anyway κανε τις δοκιμες για να αρχισουμε να βγαζουμε στην ακρη αυτα που δεν φταινε.επισης αν εχεις zte πεταξε το και παρε κανα σοβαρο ρουτερ εστω και κανα tp link γιατι τα zte ειναι για πεταμα.zte λογικα σου εχουν δωσει εκτος αν αγορασες απο αυτους το tp link 8968 οποτε εισαι μια χαρα απλα τυπικα καντου το τελευταιο firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα