terziscf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Αποφασίσαμε με έναν φίλο μου να κανουμε μια πλάκα σε ενα παιδί αλλάζοντας κάτι μηνύματα που μας είχε στείλει στη συνομιλία σο facebook. Αυτο το κάναμε (όπως αναφέρετε στο τίτλο ) με το πληκτρο f12 οταν είμασταν στην σελιδα του φβ απο τον Firefox. Ειναι παράνομο αυτο;
terziscf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχουμε κανει ακόμα απλα αν το κανουμε μην γίνει καμία στραβη οταν του το δείξουμε και απειλήσει για καμία καταγγελία. Γι αυτο θέλω να ξέρω <p>και τι κανει το φ12?</p> Ανοίγει τον κώδικα HTML της σελίδας. Την κονσόλα όπως λέει στον Firefox
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 και τι κανει το φ12? Απολύτως τίποτα βασικά Απλά αν ανοίξεις τον κώδικα τις σελίδας που έχεις φορτωμένη μπορείς απλά να αλλάξεις το κείμενο που βλέπεις εκείνη τη στιγμή στη σελίδα... Δεν αλλάζει τίποτε άλλο. Μη το δει και κανείς και νομίζει ότι χάκαρε το fb κιόλας. Με το επόμενο refresh όλα κατεβαίνουν πάλι από τον σέρβερ όπως ήταν. Οπότε terziscf το συμπέρασμα είναι ότι: γιατί να είναι παράνομο;
terziscf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Οκ παιδια ευχαριστω για την πληροφόρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις