beatshooter Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφε για πιο γρήγορα βαζε νερο απ τον βραστήρα στο μπρίκι αλλα λίγο πριν βρασει.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Σε βραστηρα με μεγαλο στομιο φτιαχνω καφε ελληνικο ....Ολοϊδιο με αυτον Τον εχουμε και στο κυλικειο στη δουλεια και εχουμε αφαιρεσει το καπακι εκει .
mobile_32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αν και μου αρέσει πολύ ο Ελληνικός καφές, θεωρώ ότι η μηχανή αυτή είναι κάπως ακριβή για αυτά που προσφέρει, δηλαδή το μόνο που προσφέρει είναι ότι "αυτοματοποιεί" την όλη διαδικασία. Βάζεις καφέ/νερό/ζάχαρη πατάς το κουμπί και μόλις τελειώσει σταματάει μόνο του. Άσχετο, νομίζω ότι το μπρίκι εσωτερικά έχει επίστρωση σαν teflon/ πλαστικό (?). Σχετικό video https://www.youtube.com/watch?v=ypxxd1xcTJw
Apoll Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ο Ελληνικός καφές, δεν είναι μόνο το ρόφημα αλλά και η ιεροτελεστία του να γινει αυτός. Και όποιος αγοράζει μηχανή για απλούς καφέδες (Ελληνικό, Αμερικάνικο) μάλλον δεν έχει υπολογίσει πόσο καθάρισμα θέλει η μηχανή σε σχέση με το μπρίκι (ο Ελληνικός), ή καθόλου (Αμερικάνικος αν χρησιμοποιεί κάποιος kettle). Εκτός αν αφήνετε την μηχανή μέσα στην μπίχλα και τα βακτήρια. Πάω πάσο σε αυτό
idomeneas26 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφε για πιο γρήγορα βαζε νερο απ τον βραστήρα στο μπρίκι αλλα λίγο πριν βρασει..Ο ελληνικος θελει σιγανη φωτια και χλιαρο νερο για να εχει χρονο να ψηθει με αυτο τον τροπο που λες γινεται νερομπουρμπουλα.
StormGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει συμφωνω με ολα αυτα που λετε περι γευσης, ιεροτελεστιας κλπ. Αλλα σκεφτειτε λιγο τον TS... απλα θελει κατι να κανει το καφε του πιο ευκολα γιατι στις 5 το πρωι ολα μετρανε! Ποσες φορες μου εχει χυθει ελληνικος επειδη ειναι χαραματα νυσταζω και νομιζω οτι θα προλαβω να τον βαλω, να παω τουαλετα και να γυρισω πριν φουσκωσει ή ποσες φορες τον βαζω και τον ξεχναω επειδη ακριβως ειναι 6 το πρωι και δεν δουλευει ο εγκεφαλος. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει συμφωνω με ολα αυτα που λετε περι γευσης, ιεροτελεστιας κλπ. Αλλα σκεφτειτε λιγο τον TS... απλα θελει κατι να κανει το καφε του πιο ευκολα γιατι στις 5 το πρωι ολα μετρανε! Ποσες φορες μου εχει χυθει ελληνικος επειδη ειναι χαραματα νυσταζω και νομιζω οτι θα προλαβω να τον βαλω, να παω τουαλετα και να γυρισω πριν φουσκωσει ή ποσες φορες τον βαζω και τον ξεχναω επειδη ακριβως ειναι 6 το πρωι και δεν δουλευει ο εγκεφαλος. Ετσι ακριβως..Φαντασου στις 5 το πρωι που μολις τον εφτιαξα και τον πινω.
stelakis1914 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Για το ηλεκτρικό μπρίκι "Καλημέρα" της Izzy έχει κάποιος καμιά άποψη;
ApSiMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος τα ηλεκτρικά μπρίκια δεν έχουν auto-stop που είναι το ζητούμενο στην υπόθεση. Το "πρόβλημα" του Γιάννη (όπως και πολλών άλλων το πρωί με τον ελληνικό) είναι ότι πρέπει να είσαι από πάνω για να μην χυθεί. 1
stelakis1914 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν με απασχολεί τόσο το αυτόματο της υπόθεσης όσο η ποιότητα του καφέ που ψήνεται στο ηλεκτρικό μπρίκι. Ήμουν πάντα με καμινέτο και δεν μπορούσα ποτέ να κάνω καφέ σε μάτι ηλεκτρικής κουζίνας.
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.akakce.com/kahve-makinasi/en-ucuz-arzum-okka-fiyati,3783910.html αυτη ειναι καλη.την εχω δει απο κοντα.ο μυλος γυρναει σε αντιθεση με το beko... ~130ε απο τουρκια Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2015 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα