nik_marin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Lumia 820 την έχει πάρει καμια βδομάδα τώρα. Αλλαγές στην κάμερα δεν είδα παντως Οι κάτοχοι των Lumia 830, Lumia 930 και Lumia 1520 είναι αυτοί που θα δουν σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα δεν λέει ότι με το 820 θα δεις αλλαγες...
panoramix80s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Με το 920 γινεται τιποτα. Ειμαι καινουργιος στα wp
PascaLF1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Lumia 820 την έχει πάρει καμια βδομάδα τώρα. Αλλαγές στην κάμερα δεν είδα παντως Δε νομίζω να πήρες την Denim αναβάθμιση. Επίσης, μην περιμένεις να δεις διαφορές, γιατί η αναβάθμιση στην κάμερα δεν αφορά το 820.
PascaLF1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Με το 920 γινεται τιποτα. Ειμαι καινουργιος στα wp Ναι, όλα τα Windows Phone 8/8.1 θα πάρουν τη αναβάθμιση. Επίσης, θα πάρουν και τα Windows Phone 10 όταν παρουσιαστούν και διατεθούν, φυσικά, όπως δήλωσε η Microsoft.
hasiotis_john Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, όλα τα Windows Phone 8/8.1 θα πάρουν τη αναβάθμιση. Επίσης, θα πάρουν και τα Windows Phone 10 όταν παρουσιαστούν και διατεθούν, φυσικά, όπως δήλωσε η Microsoft. Αδερφέ μην τον μπερδεύεις! Προφανώς ο φίλος ρώτησε αν θα πάρει αναβάθμιση τα χαρακτηριστικά που διάβασε στο άρθρο! ΌΧΙ φυσικά δεν θα τα πάρει, απλά θα πάρει μια γενική αναβάθμιση που δεν θα έχει και τίποτα σημαντικό για να δει διαφορές και αυτό εννοείτε οφείλετε στο αδύναμο hardware! (Γι' αυτό και το 1020 για παράδειγμα δεν θα δει ποτέ το 4Κ -παρ' όλο που έχει 41mp κάμερα-, μιας και ο επεξεργαστής του ΔΕΝ αντέχει αυτή την λειτουργία)
PascaLF1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφέ μην τον μπερδεύεις! Προφανώς ο φίλος ρώτησε αν θα πάρει αναβάθμιση τα χαρακτηριστικά που διάβασε στο άρθρο! ΌΧΙ φυσικά δεν θα τα πάρει, απλά θα πάρει μια γενική αναβάθμιση που δεν θα έχει και τίποτα σημαντικό για να δει διαφορές και αυτό εννοείτε οφείλετε στο αδύναμο hardware! (Γι' αυτό και το 1020 για παράδειγμα δεν θα δει ποτέ το 4Κ -παρ' όλο που έχει 41mp κάμερα-, μιας και ο επεξεργαστής του ΔΕΝ αντέχει αυτή την λειτουργία) Σωστός! Απλώς, θεώρησα ότι, μιας και το άρθρο ξεκαθαρίζει πως οι αναβαθμίσεις στην κάμερα αφορούν τα 830, 930 και 1520, το παιδί ρωτάει γενικότερα. Anyway, πήρε τις απαντήσεις που ήθελε! 1
panoramix80s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια καταλαβα. Να σται καλα.
Demon Lord Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως σε lumia 520 μου φαίνεται λίγο καλύτερη η κάμερα με κανονικό φωτισμό. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια... θα δοκιμάσω και νυχτερινή λήψη να δω...
micahel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δε νομίζω να πήρες την Denim αναβάθμιση. Επίσης, μην περιμένεις να δεις διαφορές, γιατί η αναβάθμιση στην κάμερα δεν αφορά το 820. και οντως, στο κακο φωτισμο, εφυγαν κατι κατακορυφες γραμμες που εβγαζε η καμερα
Demon Lord Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το τρίγωνο πάνω αριστερά τι είναι;
mikepap93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατι ειμαι καινούριος στο λογισμικό και όχι πολύ σχετικός. Εχω το 625 με cyan Vodafone με preview of developer εχω την 8.1.1 αλλά το denim δεν μου το εμφανίζει πρέπει να κάνω επαναφορά του κινητού; η disable στο πρόγραμμα και αν το δεύτερο πως γίνεται;
Heisenburg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 @mikepap93 Περίμενε 1-2 μερούλες και αν δεν σου έρθει η αναβάθμιση, απλά άνοιξε την εφαρμογή preview for developers και κάνε uncheck στο κουτάκι που έχει στο κάτω μέρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα