Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Έχω την αίσθηση οτι οι διαρρήξεις κλοπές και ληστείες σε σπίτια έχουν αυξηθεί πολύ πλέον. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει και κάτι ούτε και το κράτος καθώς για μήνυση θες 100 ευρώ χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα έτσι λίγοι θα κάτσουν να τα δώσουν, ακόμα και να βρεθούν δεν ξέρω τι διαδικασίες γίνονται και αν θα φυλακιστούν τελικά. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο η θεία μου και μου έλεγε οτι έμαθε από τον διαχειριστή πως έγινε ληστεία σε κάποιο διαμέρισμα και αυτή είναι η μόνη που δεν έχει πόρτα ασφαλείας και τώρα φοβάται οτι θα γίνει ο επόμενος στόχος. Εδώ που μένω εγώ το καλοκαίρι ήταν 3η συνεχόμενη φορά που έκαναν διάρρηξη.
taksidiotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παντως πραγματικα,αν δοκιμασει καποιος να μπει στο δικο μου σπιτι και φυσικα να ειμαι εκει,την εκανε την τυχη του...θα πεσει,τοσο απλα κι ας με τρεχουν μετα.
ParhsG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω πως για κλοπή πρέπει να πληρώσεις! Εγω δηλαδή έτσι ξέρω. παντως πραγματικα,αν δοκιμασει καποιος να μπει στο δικο μου σπιτι και φυσικα να ειμαι εκει,την εκανε την τυχη του...θα πεσει,τοσο απλα κι ας με τρεχουν μετα. Οταν θα μείνεις φυλακή για κάποιο καιρό και θα αφήσεις όλα τα άλλα πίσω θα το μετανιώσεις
nikko_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παντως πραγματικα,αν δοκιμασει καποιος να μπει στο δικο μου σπιτι και φυσικα να ειμαι εκει,την εκανε την τυχη του...θα πεσει,τοσο απλα κι ας με τρεχουν μετα. Να σημαδεύεις τα γόνατα φίλε, δεν αξίζει 2
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 καθώς για μήνυση θες 100 ευρώ Έχει αλλάξει αυτό, πλέον σε περίπτωση εγκλήματος κατά της ιδιοκτησίας δεν απαιτείται παράβολο.
Adon1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Θα μπεί κάποιος στο σπίτι μου ενω εγω είμαι μέσα και θα του έχω και έτοιμη Νουαζέτα ; Δεν θα τρέχεις γιατί πολύ απλά δεν σημαίνει απαραίτητα οτι τον ληστή θα τον αφήσεις στον τόπο για να φυλάξεις το απαράβατο σπίτι σου . Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα (οχι μόνο τα όπλα με σφαίρες) και εξίσου αρκετοί τρόποι να ακινητοποιηθεί κάποιος . Και λίγο πολύ όποιος έχει """εύκολα""" προσβάσιμο σπίτι -αλλά και όχι απαραίτητα μονοκατοικία ξερωγω- έχει το "όπλο" του .
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παιδιά σε μας στο διαμέρισμα είχαν μπει πριν λίγο καιρό, από την πόρτα της κουζίνας (εξώπορτα ουσιαστικά που μπαίνεις από το μπαλκόνι) και ρε σεις ήταν μόλις 10:30 το βράδυ!!! Μάλιστα μπούκαρε αμέσως όταν έκλεισα το φως της κουζίνας. Λίγα χρόνια πριν είχαν πάλι μπει στο σπίτι και τα είχαν κάνει άνω κάτω... ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω. Πριν 2 εβδομάδες έκλεψαν το αυτοκίνητο του ξάδελφού μου, ένα πολύ καλό αμάξι και απ'ό,τι τους είπε η αστυνομία που ήρθε εκείνο το βράδυ, στην περιοχή τον φεβρουάριο έγιναν 25 κλοπές αυτοκινήτων, κυρίως αυτοκίνητα-φορτηγά! Και δεν είναι και μεγάλη περιοχή. Δηλαδή αυτό επιτάσσουν οι νέες εποχές; Να έχεις το σπίτι σου φρούρειο ή να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί το πρωί όταν θα βγεις έξω να μη βρεις το αμάξι σου; Και το θέμα είναι πως αμα μπουν μέσα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τι να κάνεις, να πάρεις το βάζο να τους το σπάσεις στο κεφάλι; Μπορεί και ναα βρεθείς εσύ μπλεγμένος στο τέλος... Κάτι πρέπει να κάνει το κράτος άμεσα!
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Συναγερμος και συναγερμος συνδεδεμενος με εταιρεια /αστυνομια αυτο ειναι το νουμερο 1 αποτρεπτικο για τους κλεφτες τους αποθαρρυνει ωστε να επιλεξουν αλλον πιο ευκολο στοχο .Εννοειτε πως εχουμε κλειδαριες και πορτες ασφαλειας. Οπλα και λοιπα πυρομαχικα δεν τα συνιστω πρωτον προυποθετουν εκπαιδευση που λιγοι την εχουν, δευτερον η ελληνικη νομοθεσια ειναι εχθρικη ως προς την χρηση τους ακομα και σε περιπτωση παραβιασης του ασυλου που ειναι το σπιτι μας . Για οσους ειναι ομως υπερ των οπλων βαλτε φυσιγγια με πλαστικα σκαγια μια χαρα αποτρεπτικη δυναμη εχουν μην φατε και κανεναν και πατε μεσα . Τυπος "πλαστικου" φυσιγγιου Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από Fotis13 5
IgnaKing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το ξανάγραψα και πάνω: ότι χειρότερο! Δεν τρομάζουμε ποτέ τον κλέφτη, με μαθηματική ακρίβεια τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Είτε μόκο και τον αφήνεις να κάνει δουλειά του ή αδειάζεις το δίκανο στη μούρη του. Πριν μπει ριχνεις μερικες μεσα και αρχιζεις να ουρλιαζεις ΨΥΧΑΚΙΑΣ κανονικος δηλαδη (δοκιμασμενος απο φιλο οποιος μενει συκες θεσσαλονικη αυτος ισως να ειναι και ψυχακιας χαχα πηγα να μπουν και πηρε το κροτου και αρχιζε να ριχνει με αποτελεσμα καπνος οι δραστες) κοιτα αν μενεις σε μονοκατοικια βγαινεις στο μπαλκονι δεν χριαζεται να σε δει αρκει τα χεστει απο τον θορυβο..
Unabomber Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Να εχεις ετοιμη μασκα και οταν καταλαβεις οτι μπηκε καποιος στο σπιτι , πετας ενα καπνογονο, δακρυγονο και αναβεις και 2-3 πυρσους...... Αμα ειναι και χουλιγκαν, θα γουσταρει, αν οχι θα φυγει τρεχοντας...... Χαχαχαχαχα.... :-D 1
Dannie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Στην επαρχια τα πραγματα ειναι χειροτερα πολυ χειροτερα ολοκληροι δημοι(μιλαμε για δεκαδες χωρια) εχουν επανδρωμενο αστυνομικο τμημα ΜΟΝΟ στην πρωτευουσα του νομου δηλαδη η Μεσσηνια εχει στην Καλαματα βεβαια εχει καποια αστυνομικα τμηματα(λιγα) τα οποια εχουν 2 ατομα βαρδια οποτε σου λενε δεν μπορουμε να αφησουμε ετσι το τμημα.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Αυτο εχει γινει πανω απο ενα χρονο τωρα για να το θυμομαστε....!Η Μητερα μου που μενει σε εδρα δημου και εχει αστυνομικο τμημα την εχουν κλεψει 2-3 φορες πλεον δεν εχει τιποτα αξιας μεσα και οι αστυνομικοι ακομα πηγαινουν.Δυστυχως μεγαλη πληγη ειναι οι γυφτοι στις περιοχες αυτες.
d_gkal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 το καλυτερο παντως ειναι πιστευω σκυλι στο σπιτι. μεσα. ουτε μπαλκονι, ουτε αυλη. ΜΕΣΑ στο σπιτι
Unabomber Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 το καλυτερο παντως ειναι πιστευω σκυλι στο σπιτι. μεσα. ουτε μπαλκονι, ουτε αυλη. ΜΕΣΑ στο σπιτι Αρκει να εχεις λιγο μεγαλουτσικο σπιτι, για να μην υποφερει και το ζωντανο......
Socratis_g Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οπλα και λοιπα πυρομαχικα δεν τα συνιστω πρωτον προυποθετουν εκπαιδευση που λιγοι την εχουν δευτερον η ελληνικη νομοθεσια ειναι εχθρικη ως προς την χρηση τους ακομα και σε περιπτωση παραβιασης του ασυλου που ειναι το σπιτι μας . Για οσους ειναι ομως υπερ των οπλων βαλτε φυσσιγια με πλαστικα σκαγια μια χαρα αποτρεπτικη δυναμη εχουν μην φατε και κανεναν και πατε μεσα . Τυπος "πλαστικου" φυσιγγιου 11072336_522478811226884_94793180_n.jpg εγώ ειμαι κατά των όπλων για ασφάλεια,για έναν απλό λόγο. αν του ρίξεις και δεν τον σκοτώσεις και διαφύγει. ο κλέφτης θα ξέρει που μένεις. εσύ δεν θα έχεις ιδέα. οπότε απλά τη γαμησες μετά. αν δε διαφύγει και του έχεις ρίξει σημαίνει οτι κάποιος απο τους δυο σας θα ειναι νεκρός. εκεί και αν είναι μπλέξιμο... γενικότερα καουμποιλίκια δεν χρειάζονται. το πρώτο αγαθό που εχει προταιρεότητα είναι η σωματική ασφάλεια. συναγερμός, κάμερες. και σύνδεση σε εταιρία. αν υποπτευθείς ότι κάποιος πάει να παραβιάσει την περιουσία σου, πρεπει να του δώσεις να καταλάβει οτι έχει γίνει αντιληπτός. να χτυπίσει ο συναγερμός να ανοίξεις φώτα και να πάρεις αστυνομία. ετσι θα τον αποτρέψεις και θα φύγει. δεν προκειται να κάνει τον ήρωα. ΥΓ1: συναγερμό να προτιμήσετε ραντάρ σε εξωτερικούς χώρους. αν είναι συναγερμός απο παγίδα κάποιας πόρτας σημαίνει οτι βρίκσεται ήδη μέσα στο χωρο σου. ΥΓ2:ο σκύλος είναι πολύ καλή λύση αρκεί να ειναι εκπαιδευμένος. αλλά έχει μεγάλο κόστος και φροντίδα κάθε μήνα. 1
d_gkal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αρκει να εχεις λιγο μεγαλουτσικο σπιτι, για να μην υποφερει και το ζωντανο...... αναλογικα παει. μεγαλο σπιτι, μεγαλο σκυλι. μικρο σπιτι, μικρο σκυλι. για μεσαιο σπιτι, και τα 2 μεγεθη κανουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα