Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το πρόβλημα δέν είναι η αστυνομία ρε φίλε.

Ο νόμος είναι και τα δικαστήρια που τους αφήνουν έξω.

Αυτά που λές και παίρνεις και like κιόλας είναι άσχετα.

Το γεγονός οτι τα δικαστήρια/εισαγγελείς δέν κάνουν καλά την δουλειά τους δέν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση χαλαρότητα απο την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.Αλληλένδετες οι δύο "υπηρεσίες" άλλα και ανεξάρτητες συνάμα,αφού λειτουργούν πάνω στον τομέα τους.

Θέλω να πιστεύω οτι μόνο ένα μικρό ποσοστό αστυνομικών παρουσιάζουν τέτοιου είδους ...φοβίες.

Κατατά,το butthurt με τα like να το κοιτάξεις λίγο,εκτός και αν είσαι 10χρονών...

• Like 1
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν σου ειπε κανεις  πως το προβλημα ειναι η αστυνομια, απλα αναφερε το αυτονοητο πως ο καθενας επελεξε την δουλεια που θα εκανε και φυσικα πηρα και τα αρνητικα της μαζι τα οποια στο συγκεκριμενο ενεχουν ρισκο σωματικης ακεραιοτητας οπως πολλα αλλα και χωρις να οπλοφορουν κιολας .

Δημοσ.

να σου κανω like να χαρεις και εσυ λιγακι; Φτιαχνω προφιλ στο FB και σου κανω οσα θες, αν ειναι να νιωσεις καλυτερα, για παρτη σου ρε μορτη!

• Like 1
Δημοσ.

ειναι και η αστυνομια. τους εχω δει προσωπικα να κανουν τα στραβα ματια σε διαφορες μικροπαρανομιες. και καπως ετσι παιρνει ο αλλος θαρος και απο την μικροπαρανομια παει πιο ευκολα σε κατι μεγαλυτερο. τρωγοντας ερχεται η ορεξη και δε παιζεις κατευθειαν Α εθνικη

Δημοσ.

οι μπατσοι ειναι οργανα. Αλλοι, ειναι αυτοι που τα παιζουν-τα κουρδιζουν ή γραφουν παρτιτουρες

Δημοσ.

Εχω παει σε αστυνομικο τμημα,σε μικρο νησακι τους καλοκαιρινους μηνες,και μετα απο διαρρηξη στο σπιτι μου,οταν πηγα στο Α.Τ να το καταγγειλω,ο υπαλληλος-αστυνομος μου ειπε "τους ξερουμε ποιοι ειναι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι φοβομαστε.Εχουμε και οικογενειες"

Οποτε το προβλημα ειναι ΚΑΙ η αστυνομια!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προς τον topic starter ,  φιλε μου θα σου πώ την καλύτερη λύση για τους γύφτους..  παίρνεις σκύλο συγκεκριμένα ενα ροτβαιλερ αν εχεις αυλή με το που θα βλέπει γύφτο εχουν μια μυρωδιά και θα τρελενετε ο σκύλος τσεκαρισμένο με πολλά σκυλιά και το βλέπω και με το δικό μου με το που περναει κανενας αθίγγανος το σκυλί μονο που δεν τρώει τα κάγγελα αφού λεω αμα κατσει καμια στραβή καμια μερα και βγεί απο την αυλή δεν ξερω και εγώ τι θα γίνει..

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που σου χτυπάνε τη πόρτα το βράδυ 10 η ώρα πχ και σου ζητάνε κάποιον άσχετο και κλασικό όνομα(παπαδόπουλος,οικονομου) κτλ είναι ύποπτο;

Δημοσ.

Προς τον topic starter ,  φιλε μου θα σου πώ την καλύτερη λύση για τους γύφτους..  παίρνεις σκύλο συγκεκριμένα ενα ροτβαιλερ αν εχεις αυλή με το που θα βλέπει γύφτο εχουν μια μυρωδιά και θα τρελενετε ο σκύλος τσεκαρισμένο με πολλά σκυλιά και το βλέπω και με το δικό μου με το που περναει κανενας αθίγγανος το σκυλί μονο που δεν τρώει τα κάγγελα αφού λεω αμα κατσει καμια στραβή καμια μερα και βγεί απο την αυλή δεν ξερω και εγώ τι θα γίνει..

και εγω που ξερω γυφτο, που ο πατερας του αμολησε απο τον καταυλισμο, δουλεψε, εγινε νοικοκυρης, και το παλικαρι εχει βγαλει ΤΕΙ; Τι θα γινει; Θα γαβγισει το κοπροσκυλο; Ή τσαμπα το ταιζω;

Δημοσ.

δεν το λεω υποτιτικα εξάλλου αν γνωρίζεις εναν εγώ γνωρίζω δεκαδες ίσως εκατοντάδες σωστους ρομά,  μιλάω για τους αποκαλούμενους γύφτους -κατσίβελους  οχι για τσιγγάνους-ρομα ξέρεις ποια είναι η διαφορά?

Αν εναν ρομα τον πεις κατσίβελο η γύφτο θα θυμωσει και με το δικιο του, κατσιβελλο εδω στα μερη μας λέμε τους βρώμικους με τα καρα που μαζεύουν παλιοσιδερα και κλέβουν και μενουν σε καταβλυσμους σε τσαντήρια .

Οσο αφορά τον σκύλο σου δεν ξερω να σου πω για τον δικό σου παντως καταλαβαίνει πολλά περισσότερα απο όσα νομίζεις μίλα με εναν εκπαιδευτή να σου λύσει τις απορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...