parmenidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εχω μερικους 3,5'' εσωτερικους σκληρους δισκους, τους οποιους ειχα σε desktop του οποιου η motherboard καηκε, οποτε θελω να εχω ξανα προσβαση σε αυτους απ΄το laptop. Το budget ειναι εως 35 €, οποτε δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Εξωτερικη θηκη ή docking station? Σκοπευω να χρησιμοποιω αρκετα τον εναν και τους υπολοιπους για backup μονο. Τι θα ηταν προτιμοτερο? Η θηκη φανταζει καλυτερη για συχνη χρηση, αν και μια φορα που ειχα παρει αλλη θηκη του 20ευρου χαλασε πολυ συντομα. Τι προτεινετε?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 αν είναι να τους μεταφέρεις συχνά κλπ κλπ η δεν έχεις κάποιο μέρος για αποθήκευση σωστό,πάρε θήκη. Σε αντίθετη περίπτωση θα σου έλεγα να πάρεις docking station. 1
parmenidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Η μεταφορα δε με απασχολει τοσο, πιο πολυ με ενδιαφερει τι ειναι πιο αξιοπιστο, κι οταν λεω αξιοπιστια εννοω να μπορει να λειτουργησει για καμποσες ωρες χωρις να δημιουργειται προβλημα και γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης. Οποτε παω προς docking station, υπαρχουν συγκεκριμενες μαρκες που θεωρουνται καλυτερες? Αυτο με εψησε περισσοτερο σε αυτα τα λεφτα http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=Icy+Box+IB-111StU3
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 καλά κοιτάζεις. icy box και raidsonic είναι απο τα καλύτερα που έχω δουλέψει και με έχουν αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακριβά μεν αν θες πολλά πράγματα αλλά είναι αξιόπιστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα