Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ποια επιλογή πρέπει να απενεργοποιήσω ώστε το zte Η108NS του ΟΤΕ να μην προσπαθεί να συγχρονίσει για adsl; Να είναι με άλλα λόγια μόνο access point.

post-167684-0-91399700-1419016597_thumb.jpg

Δημοσ.

Απλώς αποσυνδεεις το καλώδιο του τηλεφώνου απο το router και εισαι έτοιμος.

Αν θες να το κάνεις access point όπου να παίρνει ip από ΑΛΛΟ router τοτε πρέπει επίση να επνεργοποιήσεις το dhcp 

Δημοσ.

Ελάχιστα modem/router έχουν δυνατότητα να πάρουν αυτόματα ΙΡ από άλλο router. Όσα έχουν δυνατότητα μια θύρα LAN να παίξει ως WAN.

Σε όλα τα άλλα, όπως εδώ, πρέπει να του ορίσουμε μια διεύθυνση στο ίδιο εύρος με το αρχικό router, αλλά έξω από το εύρος του DHCP.

Επίσης κλείνουμε DHCP, NAT και Firewall και το συνδέουμε με το αρχικό router με καλώδιο δικτύου σε θύρα LAN.

Δημοσ.

Αν θες να το κάνεις access point όπου να παίρνει ip από ΑΛΛΟ router τοτε πρέπει επίση να επνεργοποιήσεις το dhcp 

Το έχω κάνει αυτό. Ωραία ως εδώ. Έχω πάει δλδ μέσα από το web interface μετά στο Interface Setup> LAN και έχω disable το DHCP.

Σε όλα τα άλλα, όπως εδώ, πρέπει να του ορίσουμε μια διεύθυνση στο ίδιο εύρος με το αρχικό router, αλλά έξω από το εύρος του DHCP.

Επίσης κλείνουμε DHCP, NAT και Firewall και το συνδέουμε με το αρχικό router με καλώδιο δικτύου σε θύρα LAN.

Επίσης του έχω δώσει IP static. Έκλεισα κα DHCP, NAT, Firewall. 

Το ερώτημά μου είναι το εξής: Αφού τα έκανα όλα αυτά δε θα πρέπει να σταματήσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι που δείχνει DSL; Αυτό δείχνει ότι προσπαθεί να συγχρονίσει με την γραμμή μου.  

Δημοσ.

Αν δουλεύει κανονικά ως switch και ΑΡ, τι σε απασχολεί το ενδεικτικό λαμπάκι;

Αν σ' ενοχλεί, λογικά επιλέγοντας bridge mode στο Encapsulation θα σβήσει.

Δημοσ.

Αν δουλεύει κανονικά ως switch και ΑΡ, τι σε απασχολεί το ενδεικτικό λαμπάκι;

Αν σ' ενοχλεί, λογικά επιλέγοντας bridge mode στο Encapsulation θα σβήσει.

Το έβαλα στο bridge mode αλλά δεν... Συνεχίζει να προσπαθεί.... 

Δημοσ.

Δεν σε νοιάζει το λαμπάκι. Εφόσον το εχει συνδεμένο με καλώδιο δεν μπορεί να συγχρονίσει με το τηλεφωνικό καλωδιο. Αγνόησε το και αν σε ενοχλεί βάλε ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...