Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πιστεύετε? πιο απο τα δυο αυτα επαγγελματα εχει καλητερες προοπτικες? ΕΙχα αποφασισει να παω μαγειρας επειδη μου αρεσε η μαγειρικη αλλα προς απογοητευση μου ,μου ειπανε οτι στην ελλαδα θα δυσκολευτω ν βρω δουλεια τον χειμωνα.Επισης για την δουλεια του ξυλουργου,δεν ξερω μετραει πολυ το πτυχιο? δηλαδη θα παρουν εναν αποφητο απο ΤΕΙ ευκολοτερα απο εναν απο ΙΕΚ.Οποιος γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα να μου απαντισει :-D  :-)  

Δημοσ.

Και εγω παραξενευτηκα αλλα υπαρχει στην καρδιτσα : ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)  :mellow: 

Δημοσ.

Τι πιστεύετε? πιο απο τα δυο αυτα επαγγελματα εχει καλητερες προοπτικες? ΕΙχα αποφασισει να παω μαγειρας επειδη μου αρεσε η μαγειρικη αλλα προς απογοητευση μου ,μου ειπανε οτι στην ελλαδα θα δυσκολευτω ν βρω δουλεια τον χειμωνα.Επισης για την δουλεια του ξυλουργου,δεν ξερω μετραει πολυ το πτυχιο? δηλαδη θα παρουν εναν αποφητο απο ΤΕΙ ευκολοτερα απο εναν απο ΙΕΚ.Οποιος γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα να μου απαντισει :-D  :-)  

Τι Γιαννης τι Βαγγελης δηλαδη

Δημοσ.

Συγνωμη αφου σου αρεσει η μαγειρικη γιατι κοιτας ξυλουργικη? Και τι παει να πει δεν υπαρχουν ευκολα δουλειες το χειμωνα για μαγειρες? Αν σου αρεσει και το παλεψεις πολυ και το κυνηγησεις θα βρεις δουλεια χειμωνα-καλοκαιρι.

  • Like 1
Δημοσ.

Κοιταω ξυλουργικη επειδη 1)θελω μια τεχνικη δουλεια 2) φενεται να εχει προοπτικες......Αμα δεις της κουζινες των ελληνικω εστιατοριων τον χειμονα θα δεις 2 αλβανους 2 πακιστανους τον σεφ και 1-2 μαγειρες με πτυχιο και γνώσης οι οπιοι μολις μαθουν ενα-δυο πραγματα στους "φτηνους εργατες" εχουνε παρει ποδι.

Δημοσ.

Επισης για την δουλεια του ξυλουργου,δεν ξερω μετραει πολυ το πτυχιο? δηλαδη θα παρουν εναν αποφητο απο ΤΕΙ ευκολοτερα απο εναν απο ΙΕΚ.Οποιος γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα να μου απαντισει :-D  :-)  

 

Με τόσους εργοδότες στην Ελλάδα που προσλαμβάνουν ξυλουργούς δε νομίζω πως μετράει το πτυχίο. Ή και το αν ξέρεις καθόλου από ξυλουργική για να είμαι ειλικρινής.

  • Like 1
Δημοσ.

Κοιταω ξυλουργικη επειδη 1)θελω μια τεχνικη δουλεια 2) φενεται να εχει προοπτικες......Αμα δεις της κουζινες των ελληνικω εστιατοριων τον χειμονα θα δεις 2 αλβανους 2 πακιστανους τον σεφ και 1-2 μαγειρες με πτυχιο και γνώσης οι οπιοι μολις μαθουν ενα-δυο πραγματα στους "φτηνους εργατες" εχουνε παρει ποδι.

Τουλάχιστον υπάρχουν εστιατόρια για να πας να δεις ποιος δουλεύει μέσα στην κουζίνα... ξυλουργείο όμως θα δυσκολευτείς να εντοπίσεις :D

Δημοσ.

Προοπτικες φαινεται να εχει ο μαγειρας αφου μπορεις να παιξεις απο εστιατοριο και ξενοδοχειο μεχρι φαστφουνταδικο και παιδικο σταθμο.Απο κει  και περα ειναι και θεμα τυχης, γνωριμιων , αγαπης για το αντικειμενο κλπ κλπ

Δημοσ.

Μάγειρας θα έλεγα κι εγώ, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι είναι δύσκολη δουλειά κι έχει πολύ πίεση. Αν μπορείς να έχεις μια επαφή με επαγγελματική κουζίνα σε συνθήκες πίεσης θα βοηθούσε να δεις αν σου ταιριάζει. Είναι από τις λίγες δουλειές πάντως που εφόσον είσαι καλός και το ψάχνεις μπορείς να φτάσεις σχετικά σύντομα να παίρνεις παραπάνω από ικανοποιητικά χρήματα

Δημοσ.

Μαγειρας,εχεις περισσοτερες επιλογες και αν τα βρεις σκουρα που ειναι αρκετα πιθανο φευγεις εξωτερικο.

Δημοσ.

Γιατί ξυλουργός στο εξωτερικό είναι δύσκολα. Μπορεί να βρει μόνο σε ναυπηγικά, έπιπλα, οικοδομικά και μόνο σε βιομηχανίες, τεχνικές εταιρείες και μικρά συνεργεία.

 

Για εξωτερικό ξυλουργικά με πτυχίο, βρίσκεις δουλειά πολύ γρήγορα και φτιάχνεις βιογραφικό γρηγορότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...