Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kανενα απο τα δυο.

 

Εχετε δει ποτε μελομακαρονα με μελι ;
Παντου με σιροπι τους βρισκω

 

Προφανως διοτι με μελι η τιμη τους θα ειναι απλησιαστη.


εγω θέλω κουραμπιέδες και μελομακαρονα.αλλα δεν έχω λεφτά να πάρω... :(

 

Κανε σπιτικα! untitled.png
 

  • Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση κουραμπιέδες με άχνη, κουραμπιέδες χωρίς άχνη σκέτοι ή με καφέ, κουραμπιέδες ελαφρός αρπαγμένοι στο ψήσιμο σαν μπισκοτάκια. μετά ακολουθούν σε μεγάλη απόσταση οι δίπλες (για πρωινό με γιαούρτι ή σκέτες τσακίζω κανα δυο κιλά) τα δε μελομακάρονα μόνο πριν πέσει το σιρόπι τα τσακίζω ή αυτά με την σοκολάτα μερικός, ο συνδυασμός πορτοκάλι και σιρόπι που παίζει στα μελομακάρονα με χαλάει τα μάλα.

 

ΑΑ τον τελευταίο μήνα χαλβαδιάζω την ιδέα για ταρτάκια με μπισκότο κουραμπιέ αλλά ο κουραμπιές τρίβεται εύκολα και δεν παίζει να σταθεί λεπτός. Επίσης προτείνω να αποφεύγετε τους μεγάλους σε μέγεθος κουραμπιέδες και να προτιμάτε κουραμπιεδάκια αυτά που είναι μια μπουκιά αν και θέλει αγάπη για τον κουραμπιέ για να δεις γευστική διαφορά από τον μεγάλο τουλάχιστον δεν θα λερώνετε από την άχνη του.

Δημοσ.

Μόνο για το story της υπόθεσης...

 

Τα μελομακάρονα πηγάζουν από κηδείες ενώ ο κουραμπιές είναι Αραβικός ή Περσικός.

Δημοσ.

Έφαγα κουραμπιέ, μελομακάρονο και λίγη σοκολατόπιτα και νιώθω αηδιασμένη..

Γιατί? Μακάρι να είχα σοκολατοπιτα. Αλλα μόνο μελομακάρονο εφαγα

Δημοσ.

Τα γλυκά δεν πρέπει να τα τρως σε μεγάλη ποσότητα.Εμένα τώρα με έπιασε λιγούρα και τα τρώω απλά επειδή είναι μπροστά μου.

Από το δεύτερο και μετά σταματάς να νιώθεις και γεύση. :eek:

Δημοσ.

Το έχω πάθει και εγω. Επίσης τωρα λαχταρώ κάτι σοκολατοειδες αλλα δεν έχω

Δημοσ.

Τα γλυκά δεν πρέπει να τα τρως σε μεγάλη ποσότητα.Εμένα τώρα με έπιασε λιγούρα και τα τρώω απλά επειδή είναι μπροστά μου.

 

 

Εγω παλι, επιασα ενα κουτι αραπικα φυστικια και παραλιγο να το φαω ολο.

  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Με κουραμπιέδες και μελομακάρονα χλωμό το κόβω.. πλακώσου στις πάστες για πιο σίγουρο αποτέλεσμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...