NIRVANAGRE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα , το προβλημα ειναι οτι δεν παιζει μερικα videos στον google chrome. Εχω παρατηρησει επισης οτι δεν παιζει τα προσφατα , πχ σημερινα ή μιας εβδομαδας. Ενω στον Opera δεν εχω κανενα προβλημα , παιζουν ολα κανονικα .. Πιστευω ειναι προβλημα απο τον flash player αλλα δεν εχω βρει ακρη. Φυσικα , εχω δοκιμασει απεγκατασταση τον browser , εγκατασταση ξανα αλλα και παλι το προβλημα παρεμεινε. θενξ
kpapageo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εγκατάσταση ξανά τον flash player δοκίμασες? 1
NIRVANAGRE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 εκανα απεγκατασταση οτιδηποτε ειχε απο adobe στον πινακα ελεγχου στο site του adobe : Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το chrome πέρασε εδώ και καιρό στο html5 αν θες να δοκιμάσεις αν θα τα παίζει σωστά με το flash πέρασε το πρόσθετο Disable Youtube™ HTML5 Player 1
NIRVANAGRE Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το chrome πέρασε εδώ και καιρό στο html5 αν θες να δοκιμάσεις αν θα τα παίζει σωστά με το flash πέρασε το πρόσθετο Disable Youtube™ HTML5 Player ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα