Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 ''Τότε, ξαφνικά, άκουσα εκεί κοντά ένα σκυλί να ουρλιάζει''. (Τάδε έφη Ζαρατούστρα, Φ.Νίτσε - το μόνο στο οπτικό μου πεδίο με τόσες σελίδες). Αν ήταν στη σελίδα που τελειώνει το "Για το σκυλολόι" θα ήταν ακόμα καλύτερα. <3 1
Sova Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αν ήταν στη σελίδα που τελειώνει το "Για το σκυλολόι" θα ήταν ακόμα καλύτερα. <3 Δεν είναι τυχαίο που το λέει γατολάτρης:Ρ 1
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Kανείς δεν εχει Saramago δίπλα του να βρει τη 2η παραγραφο της σελίδας 197 στη σελίδα 253; Έβρεχε σιγά, ποτιστικά κι ο ουρανός είχε κατέβει ως τις κορυφές των δέντρων · πεντ' έξι καλόγεροι, όρθιοι στην αποβάθρα, βρέχουνταν σαν κυπαρίσσια. Από την Αναφορά στον Γκρέκο. *Δυσοίωνο το ερωτικό μου μέλλον 1
RedPanda Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 -Dinner time. Come 'n' get it ! -It's time for dinner already ? -I thought it'd never come. -Tonight none for you. Tenjo Tenge. vol 1
Nautilus13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 ''PURGE CODE is Beta-Foxtrot-99874 overrideFail-safe: Ragnarock in case something happens to me and the journal survives. NOBLE Team here. It's Time.'' Dr. Halsey's Journal Halo: Reach Δεν ξερω για εσας,εγω την βρισκω αγρια τωρα.....
S0ker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 "I won't be long," he told them. Diablo: The Sin War - Book One (Birthright) χαχαχαχαχαχα.. ωραίο παιχνιδάκι. 1
johnbond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω βιβλία κοντά μου.. Το μόνο βιβλίο που διάβασα ολόκληρο στη ζωή μου, και με τη θέληση μου ήταν αυτό. (ξέρω οτι δεν πρόκειται να με πιστέψει κανείς αλλά είναι αλήθεια ) 4
Στεφανος123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Υπηρξε,ισως,η φονικοτερη στο ειδος της συμφορα που επληξε την ανθρωποτητα.Επιστημη και ανθρωπος
Alithinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 "Να σημειωθεί ότι το μείγμα που δημιουργήθηκε είναι εξαιρετικά ασταθές στις μεταβολές θερμοκρασίας, στα χτυπήματα και τους κραδασμούς και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί." Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ - Αντώνης Αντωνιάδης.
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εκανα Την Αποπειρα Να Ανοιξω Στη Σελιδα 197 Το Κοντινοτερο Βιβλιο.Χαμενος Βγηκα.Ητανε Ο Τιτλος Ενός Κεφαλαιου Στη Φυσικη Γενικης Παιδειας.Φτου Και Βγηκα
Suntory Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 In fact, microglia that are deficient for a purinergic receptor to ATP do no become activated by neuronal injury. Development of the nervous system, Academic Press. Είμαι ΕΛΛΗΝ, ομιλώ και γράφω Ελληνικά.
Dee_Lee Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Σελίδα 197 ενός τυχαίου βιβλίου : "Καθόταν μόνη, κλαίγοντας, σε ένα ξύλινο παγκάκι, με το φεγγαρόφωτο να την φωτίζει.." Ακριβώς η ερωτική μου ζωή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα