Aggelos1661 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ΚαλησπέραΤώρα τα Χριστούγεννα θέλω να πάρω μια κιθάρα και να αρχίσω να ασχολούμαι μαζί της δεν ξέρω τίποτα από κιθάρα,έχω βρει κάποια μαθήματα στο ίντερνετ και με ικανοποιούν.Το θέμα είναι τι είδους κιθάρα να αγοράσω, κλασσική ή ακουστική; την θέλω για παρέα να παίζω και σε καμιά παραλία και σε κανένα μεγάλο δωμάτιο με φίλους από μουσική ακούω ότι μου αρέσει στο αυτί μου (αλλά όχι metal και τόσο πολύ ροκ πολύ λίγο το πολύ 2 τραγούδια μου αρέσουν απο εκεί)
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις τίποτα και να πας σε ενα ωδείο, μπορει να μην το εχεις και να κάνεις την κιθαρα κρεμάστρα οπως οι περισσότεροι
Aggelos1661 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 κοίτα απο ένα φίλο δανείστικα την κιθάρα του και ψιλοέκανα κάτι και μου άρεσε πολύ και για να μάθω έχω πολλούς φίλους που ξέρουν (+ιντενρετ)
Sellers Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ακουστική. Μην πάρεις καμιά πανάκριβη, με 100 ευρω μπορείς να βρεις να κάνεις μια αρχή. Αυτο το site έχει πολύ πράμα, φέρνει ελλάδα, και νομίζω απο ενα ποσο και πάνω δεν χρεώνει και μεταφορικά. Σχετικά με αυτό που λεει ο Νικος, τα λεφτά που θα δώσεις σε ενα ωδείο ειναι απείρως περισσότερα απο το να αγοράσεις μια κιθάρα. Ακόμα και αν την βαρεθείς λοιπόν θα έχεις ξοδέψει πολύ λιγότερα απο ότι αν πήγαινες σε ωδείο + ότι θα βρίσκεται και μια κιθάρα αν σου ξαναρθει ή αν θελήσει καποιος άλλος να ασχοληθεί. Μην πτοείσαι. Είναι θέμα ενός μήνα δουλειάς να μπορέσεις να παίζεις απλά τραγούδια, σε φάση Πυξ-Λαξ και τέτοια. εδιτ: οπως θα παρατηρησες δεν έγραψα σε ποιο site αναφέρομαι. http://www.thomann.de/gb/index.html
Aggelos1661 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Βρήκα ακουστική με 81 ευρώ νάτη: http://www.artmusic.gr/akoystiki-kithara-ag-8-pack-black-me-dwro-thiki-penes-p-1269.html είναι καλή;
momotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Aggelos αφου το θες στο χαλαρο οπως λες,ξεκινα απο καναλια στο youtube τα βασικα. Μαθε 3-4 συγχορδιες να βγαζεις κανα κομματι και αν σου ανοιξει η ορεξη.αφου εχεις φτασει σε ενα επιπεδο εξοικειωσης με την κιθαρα για νοτες-πενταγραμμο τοτε κοιτας να συμβουλευτεις επαγγελματια. Αν πας ωδειο θα πληρωσεις 1 μηνα + εγγραφη κανα 100αρι δλδ για 4 ωριαια μαθηματα που θα μαθεις πως να κρατας την κιθαρα,χρονους και πως να παιζεις 4-5 νοτες. Πραγματα πολυ βασικα που τα κανεις ευκολα μονος σου απο το ιντερνετ. Απο κιθαρες στο 100αρικο δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους,αλλα εχε υποψιν οτι θα χρειαστεις χορδιστηρι,τσαντα μεταφορας (γυρω στα 20 ευρω) και κανα φουλαρι στο κεφαλι ,για τα εντεχνα στην παραλια.. Δε θελει κοπο,θελει τροπο..
bill999r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου κ εγω θα σου πρότεινα ακουστικη. Απο 100 γιουρος ειναι παραπανω απο καλη. Θα σου προτεινα την Epiphone dr 100 που ξεκιναει απο 96 ευρω εδώ στην Ελλάδα. Αξιόλογη κιθάρα που θα σε καλυψει απολυτα. Στο θεμα μας τώρα. Μην σε αγχώνει το γεγονός οτι θα ξεκινησεις μονος σου. Υπαρχουν βιντεακια στο τιουμπ, ολόκληρα προγραμματα-dvd σε τορρεντ αν ψαξεις πουθα σε οδηγησουν βημα βημα. Ορεξη να χεις.... Γενικα η κιθάρα απαιτει αρκετο χρονο κ υπομονη Μην απογοητευτείς...Αρχισε με απλα τραγουδακια πχ Αλκίνοος Ιωαννιδης κ ασχολησου παράλληλα κ με μαθηματα από γιου τιομπ η dvd και θα δεις πως μεσα σε ενα μηνα θα βγαλεις ανετα ενα απλο τραγουδι. Υπομονη ομως.. Αυτο ειναι το βασικό. Κουρδιστηρι που αναφερει ο φιλος απο πανω κατέβασε ενα στο σμαρτφον σου.
MT60RS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 για να αποφυγεις τους Πυξ Λαξ τον Αλκινο και την υγρασια στην παραλια, πηγαινε γραψου στην ΚΝΕ ή κατι αναλογο. Τα ιδια αποτελεσματα θα εχεις 5
dimitris_sg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Οτι κιθαρα και να παρεις, υπολογισε ενα 30αρι ακομα για να την σεταρεις σε καποιον ειδικο ωστε να γινει μαλακη, χαμηλη και ευκολοπαικτη. Θα με θυμηθεις. Θα σε βοηθησει πολυ στα πρωτα σου βηματα και οι πιθανοτητες να τα παρατησεις θα ειναι ελαχιστες.
johnbond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις τίποτα και να πας σε ενα ωδείο, μπορει να μην το εχεις και να κάνεις την κιθαρα κρεμάστρα οπως οι περισσότεροι Το μόνο που χρειάζεται να έχει είναι θέληση να μάθει.. Εγώ πάντως προτείνω να πάρεις κατευθείαν ηλεκτρικη αν σε ενδιαφέρουν τραγούδια που παίζονται με ηλεκτρική. Και κατα προτίμηση μεταχειρισμένη ώστε να μη χάσεις λεφτά αν βαρεθείς και θέλεις να την πουλήσεις,αλλά πρέπει να έχεις κάποιο φίλο που ξέρει ώστε να την ελέγξετε μαζί.
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερα μεταχειρισμένη, στο 100ρικο με υπομονή και ψαχούλεμα ίσως πετύχεις κάτι αξιοπρεπές. Ρίσκο η αγορά δεν έχει, ένας οπτικός έλεγχος και 5 γρατσουνιές φτάνουν για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκεται. Στις ακουστικές, σε απόδοση ήχου μία budget και μία mainstream κιθάρα δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά imho, αλλά ακόμα και σαν αρχάριος, μόλις χαϊδέψεις μία καλή ταστιέρα και μία φθηνή, θα καταλάβεις αμέσως τι πληρώνεις. ps. Με πυξλαξ, αγαπούλικα, hotel California, wish you were here κλπ., δεν πηδάς! 2
Aggelos1661 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Σίγουρα δεν θα πηδήξω; Παιδιά άμα αρχίσω με κλασσική θα είμαι όκ; ps. Με πυξλαξ, αγαπούλικα, hotel California, wish you were here κλπ., δεν πηδάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα