Rmacobra Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ωραιες αυτες οι συμβουλες που δινετε , χρειαζεται τιποτα και απο την τραπεζα ? κανενα χαρτι για τον λογαριασμο ? ειμαι στην eurobank με καρτα prepaid. Καλησπέρα οχι δεν χρειάζεται τίποτα από την τράπεζα εγώ είμαι με την prepaid της Εθνικής.
NIRVANAGRE Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 με μια υπευθυνη δηλωση απο τα ΚΕΠ εληξε το θεμα επιτυχως. 5 λεπτα δουλεια δηλαδη. αποστολη φωτογραφιας στο mail της εταιρειας και ολα κομπλε.
torq Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 θέλω να κάνω ανάληψη από bet365 (με έμβασμα) στα στοιχεία τραπέζης που ζητάνε αναφέρουν και: όνομα τράπεζας, διεύθυνση καταστήματος, IBAN, SWIFT/BIC Όνομα όπως έχει καταχωρηθεί από την τράπεζα εδώ δε το πιάνω τι εννοούνε
johnnyman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 επαναφερω το θεμα!!εκκαριστικο τραπεζα μεσω winbank πειραιως γνωριζει κανεις πως βγαζουμε?ευχαριστω!
athspk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στην Site: υπεύθυνη δήλωση από τα ΚΕΠ, τι γράψατε στο "ΠΡΟΣ"? Πχ.-bet365.gr-B2B Gaming Services (Malta) Limited-Κενό?
kozone Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 εμενα μου ειπαν και pdf απο web banking οτι ειναι οκ στο chat ennois me to IBAN ?
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Απο την Εθνικη Τράπεζα μέσω ebanking γίνεται να εκτυπώσω το εκκαθαριστικό τράπεζας το χρειάζομαι και εγω για την Bet365
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα