Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε συνδρομητές σε κάποιο γυμναστήριο;

Αν απαντάτε ναι, τακτικοί επισκέπτες;

Αν απαντάτε όχι, σκοπεύετε να εγγραφείτε;

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ο λογος του γκαλοπ ειναι?

Προσπαθεί να βρει πόσοι άνθρωποι κάνουν ούγκ ούγκ όταν μιλάνε και πόσοι χρησιμοποιούν κανονικές λέξεις.

Δημοσ.

Προσπαθεί να βρει πόσοι άνθρωποι κάνουν ούγκ ούγκ όταν μιλάνε και πόσοι χρησιμοποιούν κανονικές λέξεις.

Για αυτό μάλλον θα ρώταγε τι μουσική ακούνε

• Like 1
Δημοσ.

Την επομενη φορα που θα μπεις στο νημα φιτνες να ρωτησεις για διατροφες κτλ , να τους πεις και πως θελεις να σου απαντησουν , με ούγκ ούγκ η με λέξεις κανονικές ..

• Like 7
Δημοσ.

Είστε συνδρομητές σε κάποιο γυμναστήριο;

Αν απαντάτε ναι, τακτικοί επισκέπτες;

Αν απαντάτε όχι, σκοπεύετε να εγγραφείτε;

ναι, πάω μέρα παρά μέρα. Αλλά εδώ κι ένα μήνα το έχω αφήσει και πάω 1-2 φορές/βδομάδα γιατί όποτε μπορώ εγώ δεν μπορεί αυτός που με συνοδεύει, πέρασα και αρρώστια 1 μήνα συνεχόμενα και είμαι ακόμα χάλια. -_- Αλλά είπαμε μετά τις γιορτές θα πηγαίνουμε ξανά μέρα παρά μέρα!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,ειμαι συνδρομητης αλλα οχι τακτικος επισκεπτης.Για καθε φορα που χτυπαω καρτα με πληρωνουν κιολας στο τελος του μηνα.

Δημοσ.

Δεν ειμαι συνδρομητης. Παω μια φορα τη βδομαδα κοβω βολτες και βλεπω τα πατουρια πως κουνιουνται..ιδρωμενα ακομα πιο καλα. Μετα γελαω με τους σφιχτες με τα αμανικα που νομιζουν οτι δερνουν και τον σουπερμαν και φευγω κυριος

Δημοσ.

Ναι είμαι γραμμένος με 270 ετήσιο αλλά το έριξαν στα 200 τώρα!

Πήγαινα κάθε μέρα όταν είχα χρόνο αλλά τώρα no free time.... και το πάγωσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...