Tigris7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απλα επειδη αυριο ειναι αργία,μετατεθηκε μια μερα η Παρασκευη!!
nicoc89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το γυμναστηριο ειναι υγεια υπο προυποθεσεις. Οταν αυτες δεν ισχυουν ειναι ακριβως το αναποδο. Οταν ας πουμε πας γυμναστηριο με οδηγο την ματαιοδοξια (νοοτροπια που γενικως παρελαυνει σε αρκετα γυμναστηρια), ειναι πολυ πιθανο να επικρατησουν καταστασεις που επιβαρυνουν την υγεια. Επισης υγεια ειναι και να τρεχεις 10 χιλιομετρα την μερα (και ας εχεις λεπτοτερο χερι απο κοριτσιου), να κανεις ποδηλατο (και ας εχεις λεπτοτερο χερι απο κοριτσιου) να τα συνδυαζεις με σωστο υπνο και καλη διατροφη (και ας εχεις λεπτοτερο χερι απο κοριτσιου) κλπ. Η μυικη μαζα του χεριου γενικως δεν καθοριζει αν εισαι υγιης ή οχι. ελα που κάνεις λάθος, η μυική μάζα του άντρα όταν ειναι ανύπαρκτη μπορεί να καθορίζει οτι δεν ειναι υγιής γιατι για να έχει ανύπαρκτη μυική μάζα σημαίνει οτι συντρέχουν λόγοι που καθορίζουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα τους. άντρας με χαμηλή τεστοστερόνη απο σήμερα για παράδειγμα έχει 40% παραπάνω πιθανότητες να πεθάνει τα επόμενα 20 χρόνια απο τους υπολοίπους. Δηλαδή βρες κάποιον και πες του θα κάνεις αυτό αυτό κ αυτό και θα έχεις χαμηλή τεστοστερόνη , περίμενε 20 χρόνια και δες την κατάσταση της υγείας του. Αντιστίχος στις γυναίκες τα οιστρογόνα , βρες καποια με πρόβλημα στα επίπεδα οιστρογόνων της και πες μου οτι ειναι υγιής Μερικοί μπερδεύουν αυτό που ειναι υγιές για κάποιον που ενδιαφέρεται μόνο για την φυσική του κατάσταση με αυτό θα ήθελα να δω μια φωτογραφία όσων δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους αλλα τέσπα ο καθένας λέει οτι θέλει απο το internet , εδώ οι άλλοι στο fb έχουν και φωτογραφίες τους και τα λένε χωρίς να ντρέπονται. τέλος η εικόνα μας δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα αλλα και για την ζωή μας γενικότερα ,ακόμα και όταν πάμε σε συνέντευξη για κάποια δουλειά. συνήθως όσοι δεν ενδιαφέρονται για την εικόνα τους δεν ειναι cool με αυτή εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις , αλλα έχουν την δυνατότητα να την κρύβουν. Γιατί να νοιάζεται κάποιος για την εικόνα του οταν η μόνη του επαφή με ανθρώπους ειναι μέσα απο ενα mmorpg για παράδειγμα? αλλα θα σχολιάσει τους υπολοίπους γιατι δεν ειναι σαν αυτόν χαχαχααχ..... nice , τα αρνητικά πρότυπα έχουν εξελιχθεί τόσο που πλέον συνεχίζουν να ακολουθούνται ακόμα και μετά τα σχολικά χρόνια αλλα και αυτό δεν μας νοιάζει γιατι προσωπικά γελάω με τέτοια τσίρκα , δεν αξίζουν σεβασμό για την κατάσταση τους γιατι δεν σέβονται τους υπολοίπους. σχετικά με την υγεία δεν ξέρω που τα διάβασες αυτά ή αν εισαι γιατρός αλλα όσους τούμπανους ξέρω προσωπικά για χρόνια έχω δει εξετάσεις τους και τους ζω καθημερινά και ειναι παραπάνω απο υγιής. Anyway , κάνω ακριβώς το αντίθετο απο μερικά απο αυτά που αναφέρεις και οι εξετάσεις μου ειναι ποιο καλές κ απο παιδιού , έχω το σώμα που θέλω και απολαμβάνω τη ζωή μου με τους δικούς μου όρους . Τώρα αμα την βλέπει κάποιος 40ρης στα 20 του ειναι οκ για εμένα αλλα η ζωή ειναι εμπειρίες και αν δεν τις ζεις χαραμίζεσαι (πάντα εφόσον θες να τις ζήσεις ). αλλα κ αυτό σχετικό ειναι , ίσως κάποιος να θέλει να φτάσει 80-90 χρονών , κάτι που κανένας τρόπος ζωής δεν το εγγυάται , απλά αυξάνει τις πιθανότητες και την ώρα που ειναι έτοιμος να πεθάνει και θα περάσει ολη του η ζωή μπροστά απ τα μάτια του να πει "έκανα το σωστό" , δεν έπινα , δεν δοκίμασα ουσίες , δεν ξενύχτισα , ίσως ακόμα και δεν γ@μ , αλλα τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο. Αυτός που τα έκανε όλα υπερβολικά μειώνοντας τις πιθανότητες να φτάσει τα 90 να ειναι έτοιμος να πεθάνει στα 50- 60 του και να πει τα έκανα όλα πουτ@ν@ , έφερα τον κόσμο ανάποδα και πάω ευχαριστημένος αφου έχει αποδεχθεί τις συνέπειες του τρόπου ζωής του. και ένας άλλος που ειχε μέτρο να φτάσει τα 80 και να πει πρόσεχα , έκανα τις επιλογές μου , έζησα , ώρα να την κάνω δεν υπάρχει επόμενη ζωή , δεν υπάρχει τίποτα άλλο απο αυτό που ζούμε τώρα , ειναι η μοναδική μας ευκαιρία να ζήσουμε και όλες οι επιλογές ειναι υποκειμενικές, όλο το story για την επόμενη ζωή έχει λόγο ύπαρξης και υπόσταση όση και ο .......... anyway , ο καθένας πιστευει οτι θέλει , δεν θα το συνεχίσω γιατι μερικοί μπορεί να προσβάλλονται . Ο χρόνος μας δεν ειναι απεριόριστος και όπως ειπα εγγυήσεις δεν υπάρχουν που να βαράμε τον κώλο μας κάτω , άρα επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε απο την ζωή μας, κάτι που καμία κοινωνία και trend δεν ειναι ικανή να το κάνει για εμάς. ολες οι επιλογές ειναι σωστές εφόσον έχουμε την κρίση να αποφασίσουμε μόνοι μας τι θέλουμε , αυτό ειναι η πραγματική ελευθερία και ζωή , δεχόμενοι εννοείται και τις συνέπειες των επιλογών μας. 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 γυμναστικη ειναι οποιαδηποτε ασκηση - ειτε αυτη ειναι το τρεξιμο ειτε το περτατημα ειτε οτιδηποτε αλλο κ ας μην φουσκωνει τα μπρατσακια! τα μπρατσακια πηγαιναν σε αυτον που υποβιβαζει αυτους με το γυμνασμενο σωμα αλλα μαλλον ορισμενοι εδω μεσα θελετε ειδικη μεταφραση μιας και απλα μπαινετε παντου να γραψετε για να γραψετε !οσο αναφορα τα γυμνασμενα χερακια , εννοειται πως ο καθενας κανει οτι γουσταρει και διαμορφωνει οπως αυτος θελει το σπιτι που κατοικει (το σωμα του δλδ) ομως ειναι το λιγοτερο γελοιο και αστειο να σχολιαζει αρνητικα αυτος με το γυναικειο χερακι αυτον με το ομορφα γυμνασμενο σωμα και να λεει οτι γελαει μαζι του !
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 nicoc καταρχην δεν κοροιδεψα κανεναν για την εξωτερικη του εμφανιση οποια κι αν ειναι αυτη (ειτε λεπτο χερι, ειτε μπρατσωμενο). Αυτο αλλοι το κανουν εδω κι αποτι βλεπω προερχονται κι απο τις 2 πλευρες. Καποιοι δε, συστηματικα. Το point μου ηταν οτι οταν μπαινει στο κολπο η ματαιοδοξια, πολλοι θα πανε γυμναστηριο οχι επειδη τους ενδιαφερει η υγεια τους μακροπροθεσμα, αλλα επειδη θελουν με καθε τροπο (πολλες φορες και χωρις κοπο) να αποκτησουν εμφανιση που βασιζεται σε συγκεκριμενα προτυπα. Αν λοιπον αρχισει να χαπακωνεται ο αλλος με καθε πιθανη ντοπα και κανει ενα μπρατσο ΝΑ με το συμπαθειο, ελα πες μου οτι ειναι πιο υγιης απο εναν με λεπτο χερι που πχ παει και ριχνει το τρεξιματακι του καθε μερα. Αν τωρα καποιος γυμναζεται για παρτη του καθαρα , με τους ρυθμους που αντεχει ο οργανισμος του, με την αναλογη διατροφη , τον αναλογο τροπο ζωης και την αναλογη διαρκεια, προφανως και επενδυει στην υγεια του, κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο. Αυτο που ηθελα να πω, ισως να μη το εξεφρασα σωστα, ειναι οτι αυτη η σταση απεναντι στο σωμα και στη ζωη γενικα, δεν καθοριζεται απο το μεγεθος του μπρατσου. Κι εφερα τα παραδειγματα αυτων που τρεχουν, κανουν ποδηλατο, κολυμπανε κλπ κλπ ασκησεις που μπορει να μην σε γραμωνουν οπως το γυμναστηριο, αλλα σου χτιζουν μια εξαιρετικη φυσικη κατασταση (και υγεια).
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 μιντι διαβασε λιγο πριν τον ορισμο που εδωσα για φυσικη κατασταση γιατι και οι δρομεις δεν ειναι τοσο υγιεις οσο νομιζεις! στο λεω γιατι ειμαι δρομεας (αν και τωρα ειμαι εκτος λογο γονατου)! ολοι μα ολοι ξεκινανε και γραφουν χιλιομετρα! η εννοια ΒΑΡΗ δεν την ξερουν! και πιστεψε με την χρειαζονται !!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Spect ειδα τι ειπες, αλλα και παλι θεωρω τον δρομεα υγιεστερο απο τον χαπακωμενο. Ο δευτερος εχει χερουκλα, αλλα δεν παυει να παιρνει overdose απο αν οχι επικινδυνες, σιγουρα αμφιλεγομενες ουσιες. Συμφωνησες νομιζω εξαρχης, αυτο ειναι και το δικο μου point. Προφανως και δεν γενικευω οτι οποιος γυμναζεται χαπακωνεται.
Tigris7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια,υπαρχουν τα βαρη,αυτα καθ'αυτα,και υπαρχουν και τα βαρη σε συνδιασμο με το χαπακωμα (που ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους αυτα)..Σαφως και το πρωτο ειναι πολυ πιο υγιες απο το δευτερο το οποιο συνδιαζεται και με διαφορες ουσιες..
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 συγκρινεις ομως ανομοια πραγματα! ή θα συγκρινεις τον χαπακωμενο γυμναστηριακια με τον χαπακωμενο δρομεα ή τον δρομεα με τον γυμνασμενο! 1
Adon1s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Οπως επισης , αλλο δρομεας μαραθωνοδρομος και αλλο δρομεας 100ρης
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 συγκρινεις ομως ανομοια πραγματα! ή θα συγκρινεις τον χαπακωμενο γυμναστηριακια με τον χαπακωμενο δρομεα ή τον δρομεα με τον γυμνασμενο!Μα εξαρχης ειπα οτι το γυμναστηριο βοηθα την υγεια υπο προυποθεσεις. Τωρα το ποιος ειναι πιο υγιης δεν το γνωριζω (δηλαδη ο legit gym τυπος ή ο legit δρομεας). Λεω οτι στο gym πραγματι συναντας τυπους με θεορατα μπρατσα, το ερωτημα ειναι αν ειναι legit ή αν χαπακωνονται. Οταν ισχυει το 2ο ειναι non sense και προφανως δεν μπορουμε να κανουμε συζητηση περι υγιους καταστασης. Οταν το μπρατσο ειναι legit με σωστες διατροφες, σωστη ζωη κλπ ναι προφανως εχεις να κανεις με εναν τυπο πιο υγιη (οχι μονο στο σωμα) αποτι με εναν που ειναι 50 κιλα και δεν σηκωνεται απο την καρεκλα του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ναι και ξανα λεω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα! αυτος που τρεχει το πρωι πριν την δουλεια με αυτον που κανει βαρη χωρις χαπια και μαλακιες οχι δεν ειναι πιο υγιης!
Tigris7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ναι και ξανα λεω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα! αυτος που τρεχει το πρωι πριν την δουλεια με αυτον που κανει βαρη χωρις χαπια και μαλακιες οχι δεν ειναι πιο υγιης! Φιλε,το υπο προυποθεσεις αυτο σημαινει.. Επισης,αλλο αυτος που τρεχει,αλλο αυτος που κανει μονο βαρη.Και αυτα ανομοια πραγματα ειναι
margaritagr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μη τρελαινεστε...και ψαχνεστε αδικα. Το να τρεχεις ειναι σιγουρα καλο, το να κανεις και βαρη ταυτοχρονα ακομα καλυτερο
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε,το υπο προυποθεσεις αυτο σημαινει.. Επισης,αλλο αυτος που τρεχει,αλλο αυτος που κανει μονο βαρη.Και αυτα ανομοια πραγματα ειναι αντε να το πω ξανα!! Οταν μου λεει οτι "αυτος που τρεχει ειναι πιο υγιης απο αυτον που χαπακωνεται" το υπο προυποθεσης παει περιπατο.. Ειναι διαφορετικο ειδος γυμναστικης δεν ειναι διαφορετικα πραγματα! Γιατι μιλαμε για γυμναστικη γενικα!! Θα ηταν ανομοια πραγματα αν μιλουσαμε για fitness και bodybuilder και πεταγαμε μεσα το δρομεα!
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αυτος που ΜΟΝΟ τρεχει ειναι πιο υγιης καρδιαγγειακα απο αυτον που ΜΟΝΟ κανει βαρη ο οποιος με την σειρα του ειναι πιο υγιής μυοσκελετικά ! σε γενικες γραμμες παντα !! 1+1=2 ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα