Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι συνδρομητης. Παω μια φορα τη βδομαδα κοβω βολτες και βλεπω τα πατουρια πως κουνιουνται..ιδρωμενα ακομα πιο καλα. Μετα γελαω με τους σφιχτες με τα αμανικα που νομιζουν οτι δερνουν και τον σουπερμαν και φευγω κυριος

Dat insecurity

• Like 6
Δημοσ.

Δεν πηγαίνω γυμναστήριο.Αθλούμαι σπίτι μου γιατί δεν έχω περιορισμούς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dat insecurity

μπες απλά στο facebook στο "spot me girl" και δες τα comments στις πραγματικά τούμπανες και γκομενάρες 

βλέπεις άτομα χωρίς pic = fat or ugly να λένε gross κλπ , κάτι θείτσες αγύμναστες σαν κεφτέδες 50-60 χρονών που φαίνονται οτι ούτε στα νιάτα τους ηταν ωραίες να γράφουν " yes u are ugly" μιλάμε για γέλια και για κλάματα , αφου αναρωτιέσαι γιατι το κάνουν αυτό και ρεζιλεύονται

και εννοείτε οτι σε κάθε pic υπάρχει και ένας Ελληνας λαπάς-βλακόφατσα που γράφει τα ίδια  χαχαχαχαχ

οι χαρακτηρισμοί ειναι η δικαιολογία του τεμπέλη για να ρίξει τον άλλο στο level του και να νιώσει καλύτερα  :rolleyes:

το ποιο εύκολο ειναι να αράξεις στον καναπέ ή στο pc σου και να τρως κάθε μέρα "νόστιμα φαγητά" και γλυκά παίζοντας videogames για παράδειγμα , αλλα η μαγκιά ειναι να έχεις μέτρο σε όλα και να μην εισαι δούλος της κοιλιάς σου, ιδικά νέοι άνθρωποι που ειναι σε φυσική κατάσταση χειρότεροι και απο τον παππού μου πριν πεθάνει(δολοφονηθεί) , μιας κ εκείνος στα 75 του μπορούσε ακόμα να τρέχει  :-) 

για εμένα ειναι κομπλέ οποιος το επιλέγει αλλα όπως δεν τον κρίνω για την τεμπελιά του και δεν θα του πω πως εισαι έτσι , περιμένω κ αυτός απο τη μεριά του να μην κρίνει τον άλλο που δούλεψε κ στερήθηκε για να καταφέρει κάτι δύσκολο.

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 5
Δημοσ.

Μετα γελαω με τους σφιχτες με τα αμανικα που νομιζουν οτι δερνουν και τον σουπερμαν και φευγω κυριος

ωραιος μεγαλε ! 

εγω απ' την αλλη γελαω ακομη περισσοτερο με τους τσιρους οδοντογλυφίδες -τα δειγματα ανδρα- που εννω το μπρατσο τους ειναι πιο μικρο και απο αυτο ενος κοριτσιου, αυτοι νομιζουν οτι δερνουν τους σφιχτες με τα αμανικα στα γυμναστηρια

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω πηγαινα γυμναστηριο μεχρι πριν μερικους μηνες, μετα εληξε η συνδρομη και δεν εχω ανανεωσει ακομα λογω οικονομικου και κυριως λογω του οτι δεν νιωθω οτι το "αγαπαω" αρκετα για να πηγαινω με ευχαριστηση...Πιο πολυ ευχαριστιεμαι να πηγαινω για μπαλα πχ.

Εχετε θεοποιησει την εξωτερικη εμφανιση αρκετοι. Ωραιο, μετραει, αλλα να μην ειναι μονο αυτο. Επισης ειναι αστειο που ολοι οσοι λιωνετε στα γυμναστηρια λετε να σεβαστουν τις επιλογες σας και οτι δεν κρινετε τους αλλους, αλλα μολις δειτε καποιον με παραπανω κιλα ή λεπτα χερια γελατε μεταξυ σας (το κανετε ηδη εδω μεσα). Σαρκα και κοκκαλο ειναι, κουλαρετε λιγο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Και εγω πηγαινα γυμναστηριο μεχρι πριν μερικους μηνες, μετα εληξε η συνδρομη και δεν εχω ανανεωσει ακομα λογω οικονομικου και κυριως λογω του οτι δεν νιωθω οτι το "αγαπαω" αρκετα για να πηγαινω με ευχαριστηση...Πιο πολυ ευχαριστιεμαι να πηγαινω για μπαλα πχ.

Εχετε θεοποιησει την εξωτερικη εμφανιση αρκετοι. Ωραιο, μετραει, αλλα να μην ειναι μονο αυτο. Επισης ειναι αστειο που ολοι οσοι λιωνετε στα γυμναστηρια λετε να σεβαστουν τις επιλογες σας και οτι δεν κρινετε τους αλλους, αλλα μολις δειτε καποιον με παραπανω κιλα ή λεπτα χερια γελατε μεταξυ σας (το κανετε ηδη εδω μεσα). Σαρκα και κοκκαλο ειναι, κουλαρετε λιγο.

αυτο το κανουν οι τυποι που πανε γυμναστηριο για 2-3 μηνες για να βγουν το καλοκαιρι. Αυτοι που πανε γυμναστηριο και γενικα κανουν γυμναστικη γιατι ειναι  τροπος ζωης δεν προκειται να το κανουν αυτο..

Τελος δεν ειναι σαρκα και κοκκαλο αλλα υγεια. 

• Like 3
Δημοσ.

αυτο το κανουν οι τυποι που πανε γυμναστηριο για 2-3 μηνες για να βγουν το καλοκαιρι. Αυτοι που πανε γυμναστηριο και γενικα κανουν γυμναστικη γιατι ειναι  τροπος ζωης δεν προκειται να το κανουν αυτο..

Τελος δεν ειναι σαρκα και κοκκαλο αλλα υγεια.

Το γυμναστηριο ειναι υγεια υπο προυποθεσεις. Οταν αυτες δεν ισχυουν ειναι ακριβως το αναποδο. Οταν ας πουμε πας γυμναστηριο με οδηγο την ματαιοδοξια (νοοτροπια που γενικως παρελαυνει σε αρκετα γυμναστηρια), ειναι πολυ πιθανο να επικρατησουν καταστασεις που επιβαρυνουν την υγεια.

Επισης υγεια ειναι και να τρεχεις 10 χιλιομετρα την μερα (και ας εχεις λεπτοτερο χερι απο κοριτσιου), να κανεις ποδηλατο (και ας εχεις λεπτοτερο χερι απο κοριτσιου) να τα συνδυαζεις με σωστο υπνο και καλη διατροφη (και ας εχεις λεπτοτερο χερι απο κοριτσιου) κλπ.

Η μυικη μαζα του χεριου γενικως δεν καθοριζει αν εισαι υγιης ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Στοιχεία υπάρχουν για τον μέσο όρο ζωής για αυτούς που γυμνάζονται συστηματικά και για αυτούς που δεν γυμνάζονται και πολύ; Τι νούμερα έχουν; Δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις όπως χαπακωμένους ή τύπους που τα πίνουν όλοι μέρα και γενικά κάνουν σκατά ζωή. 

Για μένα υγεία είναι εγκέφαλος σε εγρήγορση 24 ώρες και καλή φυσική κατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.

Η μυικη μαζα του χεριου γενικως δεν καθοριζει αν εισαι υγιης ή οχι.

μυικοτητα και ανοσοποιητικο ειναι αμμεσα συνδεδεμενα! λιγοτεροι μυες = αδυναμο ανοσοποητικο.

Αυτοι που εχουν οδηγο την ματαιοδοξια οτι και να ακνουν επιβαρυνουν την υγεια τους. Και επισης πρεπει να ξεχωρισουμε οτι δεν φταινε τα γυμναστηρια που  κοσμος δεν ξερει τι του γινετε και για ποιο λογο κανει οτι κανει!

Για μένα υγεία είναι εγκέφαλος σε εγρήγορση 24 ώρες και καλή φυσική κατάσταση.

ορισε ομως τι εννοεις φυσικη κατασταση

• Like 2
Δημοσ.

Σε καθε χωρο υπαρχουν κολλημενοι, ευσι και στα γυμναστηρια και παντου. Το να πει καποιος οτι περναει εξω απο γυμναστηριο και βλεπει τον κοσμο που γυμναζεται και γελαει ειναι αχαρακτηριστο.

Το να σαι αδυνατος κ να καθεςαι σ ενα καναπε δεν ειναι υγειες σιγουρα βεβαια ειναι καλυτερο απ το να σαι παχυσαρκος.

Εγω θα γελασω μ αυτες που πανε γυμναστηριο κ λιωνουν στο διαδρομο και δε κανουν βαρη μη φουσκωσουν χαχχαχα

Καθως επισης και μ αυτους που δε γυμναζουν ποτε ποδια μ αποτελεσμα στον ανω κορμο να ναι "ντουκια" και κατα τ αλλα να χουν "chicken legs"

Οπως πολυ σωστα ειπε ο spect , οταν η γυμναστικη ειναι τροπος ζωης το βλεπεις τελειως διαφορετικα το ολο θεμα. Τωρα ναι αν πας για 2 μηνες για κοινωνικες επαφες , ναι μπορει να χεις αλλη συμπεριφορα.

Δε κατακρινω αυτους που τη βγαζουν στον καναπε αλλωστε κι εγω ετσι ημουν μεχρι πριν καποιους μηνες. Προσπαθω να τους παρακινησω απο κει και περα ο καθενας κατι αυτο που πιστευει οτι ειναι καλο και τον ευχαριστει.

Δημοσ.

Να μπορώ να βγάλω μέχρι και 10-15 χιλιόμετρα τρέξιμο, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου, όσο χρόνο και αν χρειαστεί (με ταχύτητα ακόμα και 4 χλμ/ώρα). Και 10 έλξεις στο μονόζυγο. Γενικώς αυτό είναι προσωπικό. Ωραίο και το γυμναστήριο, θα θέλα να αφοσιωθώ σε αυτό, αλλά με καίει τον εγκέφαλο και δεν με αφήνει να ασχοληθώ με άλλες ασχολίες (κυρίως το διάβασμα).

• Moderators
Δημοσ.

Το να σαι αδυνατος κ να καθεςαι σ ενα καναπε δεν ειναι υγειες σιγουρα βεβαια ειναι καλυτερο απ το να σαι παχυσαρκος.

Αυτο δεν ισχυει.

Το θεμα μαιμου ειναι οτι αυτο δεν οριζει την φυσικη κατασταση αλλα τους προσωπικους "στοχους".

Φυσικη κατασταση εχει καποιος οταν εχει δυναμη,αντοχη,ευκαμψια,ταχυτητα και συσταση σωματος (ποσοστα λιπους,μυς κτλ)

Οσο για το οτι σου καιει τον εγκεφαλο πως το εννοεις? τι σου κανει δηλαδη?

Δημοσ.

Δεν έχω τα ίδια επίπεδα συγκέντρωσης μετά την άσκηση. Αυτό ίσως είναι το ότι είμαι αγύμναστος οπότε με τον καιρό ίσως φτιάξει. Το δουλεύω αυτό. Αλλά αυτή η νιρβάνα που λένε πολλοί μετά από βάρη κυρίως που νιώθεις και το χαίρονται, προσωπικά δεν μαρέσει καθόλου.

• Moderators
Δημοσ.

προφανως το λενε γιατι 1) εχουν βγαλει πιθανη ενταση που ειχαν 2)μολις εχουν τελειωσει μια καλη προπονηση 3)νοιωθεις περισσοτερη ενεργεια ειδικα οταν το κανεις πρωι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...