Pintsie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 160/χρόνο και τώρα έχει ανέβει 180/χρόνο. με ομαδικά μέσα. (στα οποία δεν έχω πάει ποτέ )
sharpshooter Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 μα αυτός ειναι ο σκοπός του bodybuilder , το πως δείχνει όχι το πόσα σηκώνει .Προσπαθεί να αναπτυχθεί και η δύναμη έρχεται έτσι κ αλλιώς, αλλα όταν μου δίνεις παραδείγματα strongman και powerlifting εκεί περνάμε σε εντελώς ανθυγιεινό είδος γυμναστικής αρχικά για τις αρθρώσεις που όποιος ασχολείται δυνατά και σοβαρά θα υποφέρει πολλούς τραυματισμούς και μελλοντικά προβλήματα , ιδικά στα ήντα τους, plus η φυσική κατάσταση που στην πλειοψηφία τους έχουν υψηλό bf γιατι δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους και το μόνο που κυνηγάνε ειναι τα κιλά. Ιδικά οι powerlifters το έχουν ξεφτιλίσει , μέχρι κ παχύσαρκους μπορείς να τους χαρακτηρίσεις πολλούς απο αυτούς. το παράδειγμα που δίνεις δε , ειναι ενας άνθρωπος που παραδέχεται οτι κάνει χρόνια χρήση roids και άλλων φαρμάκων , οπότε και εγώ μπορώ να σου φέρω άτομο κομμάτια , σκασμένο μέχρι αηδίας αλλα τεράστιο να τον κοντράρει σε κιλά. Και οι 2 on roids επειδή τους ζω καθημερινά στο λέω, μην θεωρείς τα πάντα δεδομένα like για το απο πάνω μισό σου post και αν εννοούσες αυτούς που ειναι "aesthetic bodybuilders" τότε ναι , συμφωνώ. φιλέ μου τα ντρογκια είναι για τους pro, ας μη τα μπλεκουμε στην κουβεντα.πιο πίσω εγραψα για sub optimal προπονα που χρησημοποιείται απο πολλους bb,πχ, χωρίζουν το σωμα λες και είναι λεγκο και κανουν ηλίθια splits όπως δεύτερα στήθος τριτη πλάτη και παει λεγοντας, πολλοί απο αυτους δεν έχουν τις γνώσεις να προπονησουν ουτε ομάδα γυμνασίου. ο τύπος απο πανω είναι απο τους πιο knowledgeable strength coaches με online παρουσία και αμέτρητα tutorials στο κανάλι του, τσαμπα coaching δλδ. τώρα για αρθρώσεις κτλ, όταν τα ανθρώπινα όρια ξεπερνιουντε νομιζω πως είναι αναπόφευκτο να προκληθούν ζημιες.
margaritagr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι χαρακτηριζεις τα splits ηλιθια;
Thinart Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σωστά πάντως διαχωρίζει το bodybuilding από το fitness: ενιαία ομοσπονδία, διαφορετικά αθλήματα.
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) φιλέ μου τα ντρογκια είναι για τους pro, ας μη τα μπλεκουμε στην κουβεντα. πιο πίσω εγραψα για sub optimal προπονα που χρησημοποιείται απο πολλους bb,πχ, χωρίζουν το σωμα λες και είναι λεγκο και κανουν ηλίθια splits όπως δεύτερα στήθος τριτη πλάτη και παει λεγοντας, πολλοί απο αυτους δεν έχουν τις γνώσεις να προπονησουν ουτε ομάδα γυμνασίου. ο τύπος απο πανω είναι απο τους πιο knowledgeable strength coaches με online παρουσία και αμέτρητα tutorials στο κανάλι του, τσαμπα coaching δλδ. τώρα για αρθρώσεις κτλ, όταν τα ανθρώπινα όρια ξεπερνιουντε νομιζω πως είναι αναπόφευκτο να προκληθούν ζημιες. λολ .. οκ , ίσως το να ξέρεις για εσένα σημαίνει αναβολικά και διαλυμένες αρθρώσεις . Οταν ζήσεις καθημερινά για μερικά χρόνια 50-60χρονους που πονάνε κάθε μέρα όλη μέρα λόγο του powerlifting background τους τα ξαναλέμε. άτομα που σήκωναν κιλά που αρκετοί σημερινοί μπουχέσες φαρμακωμένοι δεν τα έχουν δει και ηταν φυσικοί. Οποιος είναι μιας ηλικίας και τα πρόλαβε ίσως θυμάται περιπτώσεις πραγματικά δυνατών αθλητών. ο συγκεκριμένος που εκθειάζεις σαν guru δεν ειναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος , υπάρχουν αμέτρητοι στο youtube που μοιράζουν συμβουλές και tutorials δωρεάν , αλλα αυτός χωρίς να ειναι pro κάνει χρήση αναβολικών ουσιών και το έχει παραδεχθεί ανοιχτά. Οπότε roids+ κατεστραμένες αρθρώσεις . check. Για ποιο λόγο να τον πάρουμε σαν καλό παράδειγμα? τώρα για τα ηλίθια split που λες μην το πεις παραέξω και γελάνε. Το να μην σου αρέσει κάτι ειναι αποδεκτό , αλλα να το κρίνεις σαν ηλίθιο ενώ βρίσκεσαι έτη φωτός πίσω απο γνώσεις και αποτέλεσμα ειναι αστείο αφου αν και δεν σε ξέρω με αυτά που γράφεις μου το επιβεβαιώνεις. Οποιος έχει γνώσεις και εμπειρία δεν μπλέκει διαφορετικά αθλήματα με διαφορετικούς στόχους και πάνω απόλα σέβεται τα υπόλοιπα αθλήματα-τρόπους γυμναστικής, πόσο μάλλον κάτι τόσο διαδεδομένο με εκατομμύρια υποστηρικτές, και δεν τα χαρακτηρίζει ηλίθια. για να υποστηρίξεις τέτοιους ισχυρισμούς και να σε πάρουμε στα σοβαρά θα πρέπει να μας δείξεις πρώτα το αποτέλεσμα σου , μια φωτογραφία του σώματος σου , ενα βίντεο που σπας κάποιο ρεκόρ powerlifting , κάτι τέλος πάντων για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Μέχρι τότε περιόρισε τους χαρακτηρισμούς σου , κρίμα ειναι . τώρα αν trollάρεις well done , γιατι λογική δεν υπάρχει και με έκανες να γράψω κειμενάκι Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2014 από nicoc89
redhotstef Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ασχετο: Μου πηραν καταλαθος αντι για το Menshealth το Womenshealth περιοδικο γυμναστικης... Eχει αλτηρακια παπιες δωρο.. και την Αθηνά Οικονομάκου εξώφυλλο..! Να το επιστεψω με τις ζελατινες για να παρω το αντρικο περιοδικο, ή αξιζει να το ξεφυλισω?..(ξεφτυλισω.. )
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 διαβασετο απλα προσεξε μηπως την επομενη φορα διαβασεις το κοσμοπολιταν 1
redhotstef Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 πλακα πλακα θα το διαβασω για να δω και πως σκεφτονται για εμας οι γυναικες. Θα ειμαι ενα βημα μπροστα, τους..
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ασχετο: Μου πηραν καταλαθος αντι για το Menshealth το Womenshealth περιοδικο γυμναστικης... Eχει αλτηρακια παπιες δωρο.. και την Αθηνά Οικονομάκου εξώφυλλο..! Να το επιστεψω με τις ζελατινες για να παρω το αντρικο περιοδικο, ή αξιζει να το ξεφυλισω?..(ξεφτυλισω.. ) Να την παίξεις με την Οικονομάκου. 1
Big Boss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι είμαι. Ξεκίνησα στα 14 και πηγαίνω κάθε μέρα.(έχω αλλάξει γυμναστήρια βέβαια) Ούτε πρωτείνες πέρνω τίποτα,το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ασχετο: Μου πηραν καταλαθος αντι για το Menshealth το Womenshealth περιοδικο γυμναστικης... Eχει αλτηρακια παπιες δωρο.. και την Αθηνά Οικονομάκου εξώφυλλο..! Να το επιστεψω με τις ζελατινες για να παρω το αντρικο περιοδικο?.. 'nough said keep it.
redhotstef Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Να την παίξεις με την Οικονομάκου. Ισως για αυτο εχουν αυτα ως δωρο.. Πρωτα πρεπει να γυμναστουμε στο επιμαχο σημειο... χαχαχα 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Όλα μελετημένα και στο χέρι σας τα δίνουν
Thinart Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Όλα μελετημένα και στο χέρι σας τα δίνουν Κόπωση λέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα