p@n@giwths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας έχω μερικές απορίες, έχω διαβάσει μερικά θέματα για την Skill Card και έγραφαν θετικά λόγια για την Skill παρασύρθηκα και άνοιξα λογαριασμό, έκανα προσθήκη λογαριασμού και έβαλα τα στοιχειά της εθνικής τράπεζας αλλά διάβασα κάτι για master card ενώ η εθνική συνεργάζεται νομίζω μόνο με την maestro άμα βγάλω την κάρτα και πάω σε ένα atm λογικά δεν θα μπορώ να τραβήξω χρήματα όποτε τσάμπα έκανα την εγγραφή ε ; . Σας παρακαλώ δώστε μου τα φωτά σας γιατί έχω αγχωθεί και διορθώστε με όπου κάνω λάθος.
eddie1996 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν να στα ξεκαθαρίσω απλά. 1. Η κάρτα χρεωστική/ανάληψης είναι η maestro που δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πουθενά σε αγορές ιντερνετ κτλ. 2. Υπάρχει κάρτα προπληρωμένη στην Εθνική που την βγάζεις μέσω web-baking ή από την τράπεζα και είναι Master card. Με οποιαδήποτε master card ή visa μπορείς να κάνεις τα πάντα ακόμη και αγορές από το ιντερνετ. Η προπληρωμένη κάρτα όμως παίρνει προμήθειες όποτε είναι ασύμφορο για πολλές αγορές. 3. Σου προτείνω να βγάλεις χρεωστική Πειραιώς ή αλφα κατά προτίμηση πειραιώς γιατί έχει πολλές δυνατότητες και θα είσαι οκ. Διαφορετικά εάν δεν θες αυτό τότε πήγαινε πιστωστική κάρτα από Εθνική δίχως όμως την ασφάλεια των συναλλαγών.
p@n@giwths Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ SKRILL CARD ?
l3ft3r1s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο. Καταρχήν, δεν ανέβασες ακόμα χρήματα στο skrill, σωστά? Αρα στην ουσία δεν έχεις κάνει κάτι λάθος για να διορθώσεις. Δεύτερον. Ποιές είναι οι ανάγκες σου? Να κάνεις αγορές στο internet? Ή να παίζεις στοίχημα και να σηκώνεις κέρδη? Αν είναι το πρώτο, δεν χρειάζεσαι skrill και skrill card, ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά μπορείς και πολύ πιο εύκολα και ανέξοδα με τον τρόπο που σου υπέδειξε ο eddie1996 παραπάνω και συγκεκριμένα υπό το σημείο 3. Αν οι ανάγκες σου είναι να παίζεις στοίχημα και να σηκώνεις τα κέρδη, το skrill είναι μια καλή λύση. Φαντάσου το σαν ένα online "ενδιάμεσο" πορτοφόλι, που δέχονται όλοι οι bookers, για να μη δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε κάθε έναν από αυτούς, παρά μόνο στο skrill. Όταν θα έρθει η ώρα να σηκώσεις από αυτό το πορτοφόλι λοιπόν, η skrill card είναι ένας από τους τρόπους για να το κάνεις. 1
arxontas71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η skrill είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι πολύ χρήσιμο για συναλλαγές με στοιχηματικες εταιρίες για ασφάλεια και ταχύτητα αναλήψεων, τα χρήματα που υπάρχουν διαθέσιμα σε αυτό μπορούν να τα χρησιμοποιεις όπως σε μια χρεωστική, επίσης έχει προστεθεί και η φόρτωση χρημάτων με paysafe, απλά για ποιόν σκοπό σκέφτεσαι την έκδοση κάρτας skrill και αν καλύπτει τις ανάγκες σου.
p@n@giwths Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΓΗΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
sarantatessera Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ερωτήσεις όσον αφορά την Scrill Card: 1. Μπορώ να φορτώσω χρήματα από ΑΤΜ της Alpha ή της Εθνικής κατευθείαν στην κάρτα; Να πάω δηλαδή στο ΑΤΜ, να βάλω την κάρτα, να πατήσω κατάθεση και να της βάλω χρήματα; 2. Αν το παραπάνω ισχύει, αυτά τα χρήματα θα φαίνονται στον λογαριασμό μου, οπότε θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για στοίχημα στις εταιρείες που δέχονται κατάθεση από Scrill; 3. Μπορώ να κάνω από όλα τα ΑΤΜ ανάληψη από Scrill Card και πόσο είναι η προμήθειά της ανά ανάληψη; 4. Αυτό αφορά γενικά τον λογαριασμό Scrill: Μπορώ να φορτώσω χρήματα στο Scrill acount μου από Paysafecard ή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
l3ft3r1s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 1. Όχι δε γίνεται 2. Πρέπει να δεις λοιπόν τους άλλους τρόπους κατάθεσης προς skrill ή προς την εταιρεία στοιχήματος 3. Από όποια έχουν το σήμα της mastercard πάνω, άρα εν δυνάμει από όλα. Χρέωση € 1,80 + "Local ATM surcharges may apply" Σε άλλο σημείο βέβαια αναφέρει Free + "Local ATM surcharges may apply", αλλά μάλλον για την πρώτη περίπτωση το κόβω... 4. Αν είσαι κάτοικος κάποιας εξ' αυτών των χωρών ναι... Αλλιώς περιμένεις άρση των capital control και ελπίζεις... 1
sarantatessera Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 1. Όχι δε γίνεται 2. Πρέπει να δεις λοιπόν τους άλλους τρόπους κατάθεσης προς skrill ή προς την εταιρεία στοιχήματος 3. Από όποια έχουν το σήμα της mastercard πάνω, άρα εν δυνάμει από όλα. Χρέωση € 1,80 + "Local ATM surcharges may apply" Σε άλλο σημείο βέβαια αναφέρει Free + "Local ATM surcharges may apply", αλλά μάλλον για την πρώτη περίπτωση το κόβω... 4. Αν είσαι κάτοικος κάποιας εξ' αυτών των χωρών ναι... Αλλιώς περιμένεις άρση των capital control και ελπίζεις... Σ' ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα