Oroku Saki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ανακοινωθηκε η λιστα των 5 παιχνιδιων με το χειροτερο optimization της χρονιας στο pc http://www.dsogaming.com/editorial/top-5-worst-optimized-pc-games-of-2014/ Ποια η γνωμη σας? Εχοντας παιξει τα 3 απο 5 παιχνιδια εχω να πω τα εξης: Watchdogs: Το επαιξα με το worse mod 1.0 και maldo textures. Δηλαδη με τα ultra settings που ειχαν δειξει στην e3. Αν δεν υπηρχαν αυτα τα mods τοτε θα μιλαγα για ενα απο τα χειροτερα optimized παιχνιδια αλλα ομως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα εκτος απο 2 crashes σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου. Με ολα ultra 1440p ετρεξε αψογα χωρις να πεσει ποτε κατω απο 30 fps και με γραφικα που ειναι απιστευτα. Dead Rising 3: Το παιζω 5 μερες τωρα τα γραφικα του ειναι μετρια και τρεχει στα 60 fps 1440p ομως μπορω να πω πως σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουνται οι απαιτησεις αυτες. Οταν βγηκε τοτε με την 560 ti που ειχα ετρεχε σε medium 30 fps 1080p ενω θα μπορουσε ανετα να τρεξει με ολα ultra ακομα και σε παλιες καρτες αν ηταν σωστα optimzied και χρησιμοποιουσε ολους τους πυρηνες του επεξεργαστη και ολη τη δυναμη της καρτας. Ετσι λοιπον το αφησα τοτε και περιμενα να το ξεκινησω οταν θα επαιρνα την 970. Assasin creed unity: Φοβερα γραφικα αλλα γεματο bugs που καταστρεφουν το παιχνιδι. Επαιξα λιγο την πρωτη πιστα και το σταματησα περιμενοντας να βγουν patch. Αυτα λοιπον απο εμενα. Πειτε και εσυ τη γνωμη σας για τα παιχνδιια αυτα και το απαραδεκτο optimization τους στο pc και κατα ποσο συμφωνειτε οτι αξιζουν την θεση στα 5 worst opimized games of 2014!!
Zapee995 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικα το watchdogs δεν θα το εβαζα στη κατηγορια worst optimized...Το οτι ηταν ενα κουτσουρεμενο παιχνιδι, που αν δεν υπηρχε τοσο μεγαλο hype, δεν θα γινοταν και ντορος για το downgrade που ειχε...Βεβαια κανενα mod δε μπορει να συγκριθει με το game της E3.. Στα υπολοιπα ψιλοσυμφωνω με το αρθρο, βαζοντας ομως καποια απο αυτα, οπως το unity, στη κατηγορια broken και οχι worst optimized/unoptimized.
hurin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω παίξει κανένα και από τους κυριότερους λόγους ήταν το optimization. Δεν έχω καμία διάθεση να σιχτιρίζω, ούτε υπάρχουν και χρήματα για ανούσιες αναβαθμίσεις. Επίσης δεν μου λέει τίποτα ότι μετά από 4-5 patch, 2 μήνες μετά την κυκλοφορία, ότι γίνεται playable. Έχουν κυκλοφορήσει τόσα άλλα που έχει ήδη ξεχαστεί. 1
f1vettel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πως και το προ 15 με το εγγενες imput lag δεν ειναι στη λιστα;
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το χειρότερο μακράν είναι το dragon age inquisition που ξέρουμε ότι έχει το frostbite engine όπως και το bf4 το οποίο στην beta είχε το ίδιο πρόβλημα,δεν ξεκινούσε καν σε dualcore αλλά το φτιάξανε πριν το κυκλοφορήσουν το παιχνίδι, στο da:i όχι μόνο δεν το φτιάξανε αλλά φαίνεται από το threading που (δεν)κάνανε ότι απλά πάτησαν το checkbox για multicore και δεν κάναν τίποτα άλλο.
Prospector8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το χειρότερο μακράν είναι το dragon age inquisition που ξέρουμε ότι έχει το frostbite engine όπως και το bf4 το οποίο στην beta είχε το ίδιο πρόβλημα,δεν ξεκινούσε καν σε dualcore αλλά το φτιάξανε πριν το κυκλοφορήσουν το παιχνίδι, στο da:i όχι μόνο δεν το φτιάξανε αλλά φαίνεται από το threading που (δεν)κάνανε ότι απλά πάτησαν το checkbox για multicore και δεν κάναν τίποτα άλλο.Ε ναι σίγουρα ειναι μαυρα χαλια, τοσο χαλια που βγηκε 2ο MOST optimized game kf the year...!! http://www.dsogaming.com/editorial/top-10-pc-optimized-games-of-2014/ Ειπαμε ειχε καποια προβλήματα στην αρχή,αν εξαιρέσεις τα controls για mouse/keyboard, αλλα πλεον εχουν διορθώσει παρα πολλα πράγματα και παιζει τελεια! 1
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το ότι η frostbite είναι πολύ καλή και κάνει scaling είναι άλλο θέμα,μόνο αυτό λέει στα λινκ αλλά και στο άρθρο για το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όταν με τόσο καλή μηχανή ακόμα και με 6 και με 8 πυρήνες κοπιάζεις να βγάλεις 60fps όταν στο bf4 βγάζεις και 120fps με την ίδια μηχανή,ε πως το λένε είναι πολύ κακό optimization. Χώρια που δεν κάνανε τίποτα για να παίζει ομαλά σε δυο πυρήνες που και αυτό βλέπουμε στο bf4 ότι δεν είναι πρόβλημα να γίνει.
dimitris21gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Από όσα games έχω βάλει στο pc μου το 2014 το χειρότερο ήταν μακράν το ACU. Το watch dogs μπορεί να είχε θέματα αλλά παιζόταν άνετοτατα. Το τερμάτισα στις πρώτες 15 μέρες που βγήκε χωρίς να έχω ασχοληθεί με τα mods που βγήκαν αργότερα.
Galis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 εγω πλεον το εχω αρχη οτι παιζω παιχνιδια 6μηνου... υπαρχει η ταση τα τελευταια χρονια να ειναι σχεδον ολα τα παιχνιδια στη day one σαπια που εχω βαρεθει να περιμενω patch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα