iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εδω και ενα χρονο ειμαι ανεργος(παραιτηση) και λεω να γραφτω στον ΟΑΕΔ.Στη σελιδα του διαβαζω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται1) Τελευταιο εκκαθαριστικο εφοριας. Αρκει να το εκτυπωσω απ το pc μου?2) Λογαριασμος ΔΕΚΟ ή σταθερης τηλεφωνιας3) Ταυτοτητα4) Επισημο εγγραφο απ το οποιο προκυπτει ο ΑΜΚΑ. Που βρισκω τετοιο εγγραφο? Εχω προπερσινο μηνιαιο εκκαθαριστικο μισθοδοσιας απο τη πρωην δουλεια μου που αναγραφεται, τους κανει αυτο?Παρατηρω οτι δε χρειαζονται εγγραφο που να φαινεται η απολυση/παραιτηση του ενδιαφερομενου?Παω στο ΟΑΕΔ της περιοχης μου φανταζομαι. Η καρτα θα βγει την ιδια μερα?Φωτογραφια δε θα εχει?
agrio.imeros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εδω και ενα χρονο ειμαι ανεργος(παραιτηση) και λεω να γραφτω στον ΟΑΕΔ. Στη σελιδα του διαβαζω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται 1) Τελευταιο εκκαθαριστικο εφοριας. Αρκει να το εκτυπωσω απ το pc μου? Ναι ... 2) Λογαριασμος ΔΕΚΟ ή σταθερης τηλεφωνιας 3) Ταυτοτητα 4) Επισημο εγγραφο απ το οποιο προκυπτει ο ΑΜΚΑ. Που βρισκω τετοιο εγγραφο? Εχω προπερσινο μηνιαιο εκκαθαριστικο μισθοδοσιας απο τη πρωην δουλεια μου που αναγραφεται, τους κανει αυτο? Πιθανόν να βολεύει και το εκκαθαριστικό μισθοδοσίας, αλλά υπάρχει και στο αυτοκόλλητο θεώρησης του βιβλιάριου υγείας . Πιο επίσημα παίρνεις μια εκτύπωση του ΑΜΚΑ από ένα ΚΕΠ . Παρατηρω οτι δε χρειαζονται εγγραφο που να φαινεται η απολυση/παραιτηση του ενδιαφερομενου? Μόνο στην απόλυση χρειάζονται κάποια χαρτιά και αυτά τα καταθέτεις νωρίς ... μετά από δυο μήνες από την απόλυση ... πάπαλα ... Παω στο ΟΑΕΔ της περιοχης μου φανταζομαι. Η καρτα θα βγει την ιδια μερα? Φωτογραφια δε θα εχει? Στο υποκατάστημα της περιοχής σου . Η κάρτα βγαίνει την ίδια μέρα . Φωτογραφία όχι ..
Muchacho Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 AMKA δεν βγαζουν πια τα ΚΕΠ,θα μπεις στο https://www.amka.gr/AMKAGR/ για να βγαλεις μονος σου.
iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανόν να βολεύει και το εκκαθαριστικό μισθοδοσίας, αλλά υπάρχει και στο αυτοκόλλητο θεώρησης του βιβλιάριου υγείας . Πιο επίσημα παίρνεις μια εκτύπωση του ΑΜΚΑ από ένα ΚΕΠ . Μόνο στην απόλυση χρειάζονται κάποια χαρτιά Στο υποκατάστημα της περιοχής σου . Η κάρτα βγαίνει την ίδια μέρα . Φωτογραφία όχι .. Bιβλιαριο υγειας που ομως δε χρησιμευει πλεον. Παω ολο το βιβλιαριο ή αρκει να βγαλω φωτοτυπια? Στη παραιτηση δηλαδη δε χρειαζεται τιποτα. Και πως ξερουν αν δουλευω καπου ή οχι? Ωστε την ιδια μερα θα εγγραφω στα μητρωα του οαεδ και θα μου δωσουν και καρτα(ανευ φωτογραφιας)... Ωραια, θα παω τη Δευτερα AMKA δεν βγαζουν πια τα ΚΕΠ,θα μπεις στο https://www.amka.gr/AMKAGR/ για να βγαλεις μονος σου. Μα τον ΑΜΚΑ μου τον ξερω, αυτοι ζητανε χαρτι που να τον αναφερει.
iordanis77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Eβγαλα καρτα και μου ειπαν οτι ανα τρεις μηνες την ανανεωνω μονος μου μεσω ιντερνετ, αν και πανω αυτη γραφει οτι για την ανανεωση πρεπει να πας απ το καταστημα. Κατι που δεν εχω καταλαβει: ο κατοχος καρτας δικαιουται εκπτωσης στα μεσα μαζικης μεταφορας?
saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Όχι (για τα μεταφορικά) Η ανανέωση από 1η Απρίλη θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Μέχρι τότε και με φυσική παρουσία στον ΟΑΕΔ
Lacepo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Όχι (για τα μεταφορικά) Η ανανέωση από 1η Απρίλη θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Μέχρι τότε και με φυσική παρουσία στον ΟΑΕΔ Εγω την ανανεωση την εκανα μεσω Ιντερνετ πριν 1 μηνα; Πως απο 1η Απριλιου ειναι διαθεσιμο;
saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εγω την ανανεωση την εκανα μεσω Ιντερνετ πριν 1 μηνα; Πως απο 1η Απριλιου ειναι διαθεσιμο; Η ανανέωση από 1η Απρίλη θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Μέχρι τότε και με φυσική παρουσία στον ΟΑΕΔ
Lacepo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Η ανανέωση από 1η Απρίλη θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Μέχρι τότε και με φυσική παρουσία στον ΟΑΕΔ Καταλαβα ! Ευχαριστω φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα