Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ξενοδοχείο θα πάμε , σε φάση δείπνο , αλλαγή χρόνου , μουσική κλπ

Άλλο αυτό και άλλο το να στριμωχτώ στη καπνίλα του Μονρό λέγοντας στον εαυτό μου συνέχεια οτι θα διασκεδασω,για να το πιστέψω.

;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι ηδη στην δουλεια απο τις 22:00 και σχολαω στις 06:00.Δεν με ενδιαφερει το οτι δεν μπορω να βγω αλλα το οτι δεν θα ειμαι καν με τους δικους μου για 3η συνεχομενη χρονια.

Και οτι ευχες δωσω η παρω θα ειναι απο το κινητο.

Καλη χρονια με υγεια!Ειναι το σημαντικοτερο!

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ειμαι ηδη στην δουλεια απο τις 22:00 και σχολαω στις 06:00.Δεν με ενδιαφερει το οτι δεν μπορω να βγω αλλα το οτι δεν θα ειμαι καν με τους δικους μου για 3η συνεχομενη χρονια.

Και οτι ευχες δωσω η παρω θα ειναι απο το κινητο.

Καλη χρονια με υγεια!Ειναι το σημαντικοτερο!

Εγω ευχομαι να πιασει η ευχη σου

• Like 1
Δημοσ.

Θα περάσουν πολύ καλύτερα απο το να στριμώχνονταν εξω σε ενα μαγαζί με άλλα 800 άτομα.

Όποιος ξέρει να βγαίνει , δε βγαίνει βράδυ πρωτοχρονιάς σαν θύμα .

Εγώ πάλι που βγήκα και να κάτσω κανονικά βρήκα χωρίς κράτηση και δεν στριμώχτηκα. 

Δημοσ.

Καζίνο και μπουρδέλα που του προτείνετε κάποιοι αν και ωραίες ιδέες τα χω δοκιμάσει και δεν αξίζουν! Για μένα αν θες τίποτα "περίεργο" πήγαινε σε κανένα στριπ της Συγγρού πχ Αlcatraz ή Kinky Opera. Μια χαρά διασκέδαση χωρίς πολυ "μάζα" που έχουν τα υπόλοιπα νυχτερινά μαγαζιά.

Αν είσαι νέος πρέπει να κάνεις εγγραφή μέλους. Επειδή πάνε όλοι λόγο βλακείας έχει τεράστια ουρά με αναμονή κοντά στις 2 ώρες και μάλιστα κάποιοι λιποθυμούσαν. Όσοι είναι ήδη μέλη δε θα ταλαιπωρηθούν τόσο, όπως αν κάποιος της παρέας δεν είναι τον πούλο.

Από και και πέρα: 

α) όταν μπεις δε μπορείς να περπατήσεις καν στους χώρους του καζίνο όχι απλά να παίξεις.

β) ακόμα και αν καταφέρεις να παίξεις, λόγο ημέρας έχουν αυξήσει τα min bet στα περισσότερα τραπέζια με αποτέλεσμα να βλέπεις όλο Blackjack 20€  και ρουλέτες των 5€. Άρα θες μεγάλο budget για να παίξεις, δε μπορεί να πάει κάποιος για χαβαλέ.

γ) μαζεύονται όλοι οι άσχετοι με αποτέλεσμα στο Blackjack να πηγαίνουν όλα σκατά.

δ) ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κίνδυνος όχι απλά να μη διασκεδάσεις αλλά στο τέλος να χαλαστείς ψυχολογικά εσύ και η παρέα σου από τη χασούρα

Γενικά τα καζίνο είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος. Αν θες να πας για την εμπειρία πήγαινε μια άλλη μέρα με 50-100ευρώ και κάνε την πλάκα σου χωρίς ταλαιπωρίες.

Με την καμία τρελός κόσμος!! Οι πιθανότητες να πηδήξεις και μάλιστα γκόμενα της προκοπής είναι χειρότερες από το να πιάσεις νούμερο στη ρουλέτα του Mont Parnes!

α) όπου και να πας το κακό χαμό θα έχει

β) regency έχει 2,5 η μικρότερη ρουλέτα

γ) πολύ πιθανό να συμβεί αυτό. εγώ προσωπικά δεν παίζω black jack, μόνο με τη παρέα όταν οργανώνουμε σκηνικό

δ) πας με συγκεκριμένο μπατζετ πχ 100 ευρώ τα οποία και να τα χάσεις δε θα σου λείψουν και δε θα στεναχωρηθείς.(πολύ βασικό αυτό)

Χριστούγεννα που πήγα δεν είχε και πάρα πολύ κόσμο, επάιζες άνετα. ο χάμος γινόταν λόγω Χατζηγιάννη σε διπλανή αίθουσα

Δημοσ.

θα μαθω που θα βγει η παρεα μου και ΑΝ αξιζει το μερος θα παω. 

και ναι, ΔΕΝ θα παω για την παρεα

τελικα εμεινα σπιτι

δε βρεθηκα με κανεναν. χαλαρα οπως μια καθημερινη :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) όπου και να πας το κακό χαμό θα έχει

β) regency έχει 2,5 η μικρότερη ρουλέτα

γ) πολύ πιθανό να συμβεί αυτό. εγώ προσωπικά δεν παίζω black jack, μόνο με τη παρέα όταν οργανώνουμε σκηνικό

δ) πας με συγκεκριμένο μπατζετ πχ 100 ευρώ τα οποία και να τα χάσεις δε θα σου λείψουν και δε θα στεναχωρηθείς.(πολύ βασικό αυτό)

Χριστούγεννα που πήγα δεν είχε και πάρα πολύ κόσμο, επάιζες άνετα. ο χάμος γινόταν λόγω Χατζηγιάννη σε διπλανή αίθουσα

α) Σίγουρα. Είναι διαφορετικό πράγμα όμως να πας σε ένα νυχτερινό μαγαζί και να είσαι σαρδέλα με άλλους από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια ρισκάροντας ΛΕΦΤΑ. Ο τζόγος θέλει άνεση, ηρεμία και ψυχολογία όταν παίζεις σε τραπέζια, διαφορετικά μηδενίζεις και τις λίγες πιθανότητες που έχεις για να κερδίσεις κάτι. Αν παίζεις φρουτάκια οκ.

β) 2,50 έχει γενικά αλλά την πρωτοχρονιά συγκεκριμένα τις κάνουν όλες 5. Δε ξέρω φέτος τι κάνανε. Εσύ πήγες τη συγκεκριμένη μέρα ή γενικά μέσα στις γιορτές;

γ) 100% θα συμβεί. Στο blackjack όταν υπάρχει μηχάνημα ανακατέματος πρέπει να ακολουθείς ψιλο-αυστηρά βασική στρατηγική. Αν είναι πολλά κουτιά ανοιχτά ή κάποιοι από τους παίχτες παίζουν λάθος τα φύλλα χαλάνε με αποτέλεσμα ο dealer να τους κερδίζει όλους με 20, 21 και BJ. Τη συγκεκριμένη μέρα το πάνω από το 80% των επισκεπτών πάνε για πρώτη φορά και είναι άσχετοι, αυτος είναι και ο λόγος που οι τζογαδόροι αποφεύγουν να πάνε τέτοιες μέρες. Αυτα τα λέω χωρίς να είμαι κανένας περίεργος από αυτούς που πάιζουν συνήθως. Κάποτε και γω γέλαγα μαζί τους αλλά μετά από πολύ παίξιμο διαπίστωσα πως ισχύει. Σε περίπτωση που  δεν υπάρχει μηχάνημα ανακατέματος και παίζεται η τράπουλα μέχρι να τελειώσει, τότε ένας άσχετος έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει εκτός και αν κάνει τραγικά λάθη.

δ) ΑΝ πας με σκοπό να βγάλεις ή θες να χαρείς παιχνίδι, το budget σου εξαρτάται από τα minimum bets. Πρωτοχρονιά που βάζουν 5ευρώ ρουλέτες και 20 Blackjack όπως καταλαβαίνεις τα 100ευρώ είναι ψίχουλα και σε μερικές μπίλιες ή πάσες πιθανών να τα χάσεις πριν καλά - καλα φτάσεις. Αν είσαι ξεκωλιάρης βέβαια και με 20ευρώ μπορείς να φτάσεις τα 4000 (αληθινό περιστατικο)..

Μερικές συμβουλές:

-Blackjack ΜΟΝΟ Mont Parnes γιατί παίζεται με 4 τράπουλες αντί για 6 του Λουτρακίου (χαμηλότερη γκανιότα)

-Αποφύγετε να παίξετε δικό σας κουτί στα blackjack σε τραπέζι που παίζουν άλλοι ειδικά αν δε ξέρετε καλά το παιχνίδι. Προτιμήστε να παίξετε παίξτε πάνω σε κάποιον από τους παίχτες γιατί σχεδόν πάντα αυτοί τσακώνονται αναμεταξύ τους..

-Μη τσακώνεστε με άλλους παιχτες που είναι περίεργοι, νευρικοί και κομπλεξικοί ακόμα και αν προκαλούν. Αν αισθανθείτε άβολα για οποιοδήποτε λόγο σταματήστε και φύγετε.

-Αν κερδίζετε μη χαίρεστε πως κάνετε κάτι το διαφορετικό από τους άλλους και μη νοιώθετε τυχεροί, απλά το καζίνο στάθηκε άτυχο.

-Μη νευριάζετε αν χάνετε ή κατηγορείτε τον εαυτό σας για "λάθος παίξιμο", θυμηθείτε πως και μόνο που βρίσκεστε εκεί είστε γιωτόμπαλοι και παίζετε με κόντρα διαιτησία.

-Ποτέ κάρτες μαζί και παραπάνω χρήματα απ' όσα διατίθεστε να χάσετε. ΜΗΝ δανείζεστε από φίλους που είναι μαζί σας αν πάτε "κουβά". Αν παραβείτε αυτό τον κανόνα επειδή είστε και καλά σίγουροι για τον εαυτό σας, είστε βλάκες.

-Ποτέ στο internet.

-Ποτέ μη πάτε αν δεν έχετε πάει, χάσιμο χρόνου και χρήματος.Κανείς δε κέρδισε ποτέ.

-Ο κόσμος είναι πραγματικά χάλια, οι μουνάρες και οι άντρακλες είναι μόνο στις ταινίες και στις διαφημίσεις των καζίνο. Το μεγαλύτερο ποσοστό πελατείας είναι τρίτης ηλικίας (ω,ναι! οι αγενής γριες που σπρώχνουν στα λεωφορεία για να βρούνε θέση είναι όλες μαζεμένες εκεί) και παθολογικοί τζογαδόροι που βρίσκονται κάθε μέρα σαν μποτάκια. Άρρωστοι ψυχολογικά από τις χασούρες σε σημείο να τους έχει σαλέψει. Οπότε μη σας κάνει εντύπωση αν κάποιος τελειωμένος σας ζητιανέψει 25ευρώ (!) επειδή τα θεωρεί ψίχουλα, αν σας θεωρήσει καντέμη ή αν προσπαθήσει να σας κλέψει ύπουλα μάρκες.

-Αν έχετε πάει ήδη μια φορά και χάσατε να είστε χαρούμενοι γιατί είναι πιθανότερο να μη ξαναπάτε.  Όσοι κερδίσουν θα επιστρέψουν σίγουρα αργά ή γρήγορα και θα χάσουν τελικά πολλά περισσότερα.

Όσο και αν ακούγεται αστείο ή μαλακία, το καλύτερο είναι να φεσώσετε το bar με βότκες μέχρι να μεθύσετε (αν πίνετε) ως που να χάσετε. Ακόμα και αν κάτσει να κερδίσετε μπόλικα παίξτε μέχρι να σας φύγουν όλα. Μη  βλέπετε το καζίνο ως μεθοδο για να βγάλετε λεφτά αλλά ως εναλλακτική διασκέδαση.

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 4
Δημοσ.

ανημερα χριστουγεννα πήγα στο regency και η χαμηλότερη ρουλέτα ήταν 2,5. τον υπολοιπο χρόνο έχει και με 2

Δημοσ.

Και εμεις ηταν να παμε , μιας που γενικοτερα ειμασταν εκει κοντα προς το αεροδρομιο αλλα εν τελει το αναβαλλαμε για μετα τις γιορτες γιατι ψηλιαστικαμε την κινηση και την βαβουρα των εορτων.

Δημοσ.

Τετοιες μερες το καζίνο ειναι απαισιο.

Ειχα παει πριν 4 χρονια στη Θεσσαλονίκη. Γιορτινες μερες απλα. Ουτε χριστουγεννα ουτε πρωτοχρονια. Τοσο κοσμο ουτε στην αγορα. Ο ενας πανω στον αλλον.

Καλα απο ποιοτητα κοσμου δε το συζητω. Καθε καρυδιας καρυδι.

Μονο στα πριβε εβλεπα καλο κοσμο να μπαινει. Λογικο...

Πριν τα χριστουγεννα πηγα στα σκοπια. Ευτυχως νωρις. Μεσημερι. Ουτε κοσμο ουτε τπτ. Να χαιρεσαι να παίζεις ρουλέτα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...