Th3Beh0ldeR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Αν και υπάρχουν ήδη και άλλα θέματα, λόγω της σοβαρότητας του θέματος και το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια μας, ανοίγω ένα καινούργιο. Αυτές τις μέρες έλειπα από την γκαρσονιέρα που μένω στην Αθήνα για να κάνω Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη. Το σπίτι είναι σε πολυκατοικία πυκνοκατοικημένης περιοχής στον πρώτο όροφο και δίπλα από ένα ακόμα διαμέρισμα. Παραμονή Χριστουγέννων απόγευμα παραβίασαν και τα δύο διαμερίσματα, τα οποία έχουν κλειδαριά ασφαλείας τύπου τρίαινας (το μεγάλο κλειδί εν ολίγις-securemme) χωρίς ίχνη παραβίασης. Γνωστό φαινόμενο πλέον από ότι έμαθα με τον κακό τρόπο. Για καλή μας τύχη δεν πήραν τίποτα από τα σπίτια διότι προφανώς θα έψαχναν για μετρητά! Από ότι φαίνεται και αυτού του τύπου οι κλειδαριές είναι εδώ και χρόνια ανεπαρκής σε μεγάλο βαθμό ακόμα περισσότερο και από τις κλασικές απλές που είχαμε πολύ παλιά. Τι θεωρείται πλέον σαν ένα καλό μέτρο ασφαλείας. Δεν ζητάω κάτι απαραβίαστο, αλλά ρε παιδιά δεν θέλω να μπούνε βράδυ σπίτι μου σαν να έχουν και κλειδί χωρίς θόρυβο , κοιμάμαι και δίπλα στην πόρτα όχι τίποτα άλλο! Στο σπίτι δεν έχω πράγματα αξίας και ποτέ δεν αφήνω μετρητά, αλλά τουλάχιστον την ώρα που κοιμάμαι θέλω να ξέρω ότι έχω κάποια Α ασφάλεια. 1
panos2171 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μια πόρτα ασφαλείας με δύο κλειδαριές ασφαλείας. Είναι το μόνο που μπορεί να τους καθυστερήσει ώστε να τους αποτρέψει να επιλέξουν το δικό σου σπίτι χωρίς υπερβολές. Βάλε και ένα σύρτη ώστε όταν είσαι μέσα να τον βάζεις και αυτόν. Εγώ θα έψαχνα να βάλω και πάνω-κάτω στην πόρτα σύρτες όπως έχουν τα παράθυρα.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 κανα συναγερμο απλο με μαγνητικη επαφη. πολυκατοικια αμα αρχίσει να βαραει δε πιστευω να ασχοληθουνε να μπουνε μεσα
παπι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μονο e-ternal!Οτι ειναι mainstream, παραβιαζεται για πλακα. Η μονη λυση ειναι να εισαι μηχανικος και να φτιαξεις ενα πρωτοτυπο. 1
thetruth Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μονο e-ternal! απο περιέργεια μπηκα στο site τους και εντόπισα ορθογραφικο στο deut(s)chland
tarantules Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε έξω από σπίτι με κήπο που φυλάσεται από μπουλντόγκ ή ντόμπερμαν , τσάντησέ το για λίγα δευτερόλεπτα και κάνε εγγραφή του ήχου σε ενα μαγνητοφωνάκι ή στο κινητό σου... Όταν είναι να φύγεις διακοπές, αφήνεις ανοιχτό το στερεοφωνικό του σπιτιού να παίζει σε loop την εγγραφή... 1
JohnConstantine Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν και υπάρχουν ήδη και άλλα θέματα, λόγω της σοβαρότητας του θέματος και το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια μας, ανοίγω ένα καινούργιο. Αυτές τις μέρες έλειπα από την γκαρσονιέρα που μένω στην Αθήνα για να κάνω Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη. Το σπίτι είναι σε πολυκατοικία πυκνοκατοικημένης περιοχής στον πρώτο όροφο και δίπλα από ένα ακόμα διαμέρισμα. Παραμονή Χριστουγέννων απόγευμα παραβίασαν και τα δύο διαμερίσματα, τα οποία έχουν κλειδαριά ασφαλείας τύπου τρίαινας (το μεγάλο κλειδί εν ολίγις-securemme) χωρίς ίχνη παραβίασης. Γνωστό φαινόμενο πλέον από ότι έμαθα με τον κακό τρόπο. Για καλή μας τύχη δεν πήραν τίποτα από τα σπίτια διότι προφανώς θα έψαχναν για μετρητά! Από ότι φαίνεται και αυτού του τύπου οι κλειδαριές είναι εδώ και χρόνια ανεπαρκής σε μεγάλο βαθμό ακόμα περισσότερο και από τις κλασικές απλές που είχαμε πολύ παλιά. Τι θεωρείται πλέον σαν ένα καλό μέτρο ασφαλείας. Δεν ζητάω κάτι απαραβίαστο, αλλά ρε παιδιά δεν θέλω να μπούνε βράδυ σπίτι μου σαν να έχουν και κλειδί χωρίς θόρυβο , κοιμάμαι και δίπλα στην πόρτα όχι τίποτα άλλο! Στο σπίτι δεν έχω πράγματα αξίας και ποτέ δεν αφήνω μετρητά, αλλά τουλάχιστον την ώρα που κοιμάμαι θέλω να ξέρω ότι έχω κάποια Α ασφάλεια. http://www.lockitnow.gr/metaloc-blockbar-door-security-bar.htmlΦιλε μου δες λιγο αυτο
Alxnks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 http://www.lockitnow.gr/metaloc-blockbar-door-security-bar.htmlΦιλε μου δες λιγο αυτο Χαλύβδινα μεν τα αγκιστρα αλλα αλουμινένια η μπαρα; fail Και double fail γιατί με το 1/3 της τιμής "προσφοράς" μπορεί ο οποιοσδήποτε να φτιαξει κατι αντίστοιχο και μάλιστα με ισχυρότερη μπάρα. Κατα τα αλλα...αν ο topic starter έχει ι ξύλινη πόρτα, μπορεί να βάλει κάτι τέτοιο: http://m.ebay.com/itm/140574874512?nav=SEARCH Για το οποίο έχω ξαναγράψει στο αντίστοιχο θρεντ. Θα χτυπάει με το που θα ακουμπήσουν πομολο-κλειδαρια, δηλαδη πριν καν ξεκλειδώσουν/ανοίξουν/whatever.
JohnConstantine Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Χαλύβδινα μεν τα αγκιστρα αλλα αλουμινένια η μπαρα; fail Και double fail γιατί με το 1/3 της τιμής "προσφοράς" μπορεί ο οποιοσδήποτε να φτιαξει κατι αντίστοιχο και μάλιστα με ισχυρότερη μπάρα. Κατα τα αλλα...αν ο topic starter έχει ι ξύλινη πόρτα, μπορεί να βάλει κάτι τέτοιο: http://m.ebay.com/itm/140574874512?nav=SEARCH Για το οποίο έχω ξαναγράψει στο αντίστοιχο θρεντ. Θα χτυπάει με το που θα ακουμπήσουν πομολο-κλειδαρια, δηλαδη πριν καν ξεκλειδώσουν/ανοίξουν/whatever. Και η ιδεα που θα παρει καλη ειναι
panos2171 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για hardcore καταστάσεις πάντως υπάρχει και αυτό 5
billarnaia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια θα ηθελα γνωμη για την e-trenal λεει ο φιλοσ λιγο πιο πανο Μονο e-ternal! καλησπερα παιδια θα ηθελα γνωμη για την e-trenal λεει ο φιλοσ λιγο πιο πανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα