Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμπλεξα με τον ε.σ. και ευτυχως ξεμπερδεψα. Χαμενος χρονος απλα.

Δε βρηκα δουλειά, εφαγα οσα ευρω ειχα μαζεμενα(120), και αλλα τετοια χαρουμενα.

Αυτοκτονια mode on

Ποσο ωραια χρονια ηταν το 14. Ελπιζω το 15 να ειναι το ιδιο απαίσιο

Αυτοκτονια mode off

Εμένα πάλι ήταν μια καλή χρονιά μετά από τόσα χρόνια επειδή έμπλεξα με τον ΕΣ.:P  Κάθε μέρα σπίτι μου με το μισθό κάθε μήνα ώστε να κάνω τους προγραμματισμούς μου και με το να βρίσκομαι σε ενασχόληση. Tώρα τέλος οπότε ανεργία, απραξία και τίποτα στον ορίζοντα.

Δημοσ.

Εκοψα το τσιγαρο πριν κανα 6μηνο για 3η φορα ολα αυτα τα χρονια με την ελπιδα να ειναι και η τελευταια.Αλλα η φρικη ειναι οταν σχεδον ολοι γυρω σου καπνιζουν και βρισκεσαι στον ιδιο χωρο.

Καταφερα να μην τσακωθω με κανενα διποδο "ζωο" .

Αντεχω ακομα στην δουλεια.

Υ.Γ.Καθε περυσι και καλυτερα,Καθε χρονο και χειροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι ήταν μια καλή χρονιά μετά από τόσα χρόνια επειδή έμπλεξα με τον ΕΣ. :P  Κάθε μέρα σπίτι μου με το μισθό κάθε μήνα ώστε να κάνω τους προγραμματισμούς μου και με το να βρίσκομαι σε ενασχόληση. Tώρα τέλος οπότε ανεργία, απραξία και τίποτα στον ορίζοντα.

δεν εκανες το λαθος να πας δοκιμος :confused:

τρεμω στην ιδεα...

Δημοσ.

Πηρα την αποφαση να βροντηξω τους παντες και τα παντα (που φταινε) στην τωρινη δουλεια μου και να τους παρατησω οπως οπως με το περας των εορτων. Ξεκινησα με μια αναγκαστικη αναρωτικη λογο οδικου ατυχηματος και στο γενικο check up προεκυψε προβλημα στη μεση μου απο γενικη υπερκοπωση και εξαντληση στη δουλεια. Δεν βοηθησε οτι εχασα ακομα τεσσερα κιλα μεσα σε πεντε μερες απο το κακο ωραριο διατροφης και υπερκινητικοτητας ενδιαμεσα απο τα γευματα.

Γενικα κακο πολυ κακο να τρεχεις για ολους και ολα χωρις να κερδιζεις ουσιαστικα τιποτα.  

• Like 2
Δημοσ.

Η μοναδική καλή περίοδος για μένα ήταν στην διάρκεια της πρακτικής σε νοσοκομείο. Μπόρεσα να βοηθήσω ανθρώπους που πραγματικά το είχαν ανάγκη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...