dimpa16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σκατά άρχισε... ψιλοσκατά τελειώνει. Κράτησα με νύχια και με δόντια το γάμο μου.Για την ακρίβεια,έφτασα στο παρα πέντε να χωρίσω μετά από 13 χρόνια γάμου. Η ειρωνία είναι οτι είχα κερδίσει και τα 2 φλουριά απο τις 2 βασιλόπιτες που έκοψα...τρομάρα μου...να χαρώ την τύχη μου...
GeorgeHellas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σίγουρα θα είχες κερδίσει πιο μικρός όσον αφορά για τη χρονιά, αλλος ένας χαμένος χρόνος...
Ntinaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μετά από 7 χρόνια ψυχολογικής και σωματικής βίας καθώς και οικονομικής αφαίμαξης, ζήτησα διαζύγιο. σε εδερνε?
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 σε εδερνε? Kαι να φανταστείς κάποιοι το αποζητούν. XD
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 σε εδερνε? Όταν είχε νεύρα με χτύπαγε ναι. Εγώ δεν την ακούμπησα ποτέ, μία φορά την έσπρωξα που με χτύπαγε και μου έσπασε το laptop και τα μισά ποτήρια. Kαι να φανταστείς κάποιοι το αποζητούν. XD Στην αρχή κι εγώ στην πλάκα το πήρα αλλά από κάποιο σημείο και μετά έγινε κουραστικό. 1
kirileman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Oh shit, δεν είχα καταλάβει ότι είσαι male! 1
revolver1990 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μετά από 7 χρόνια ψυχολογικής και σωματικής βίας καθώς και οικονομικής αφαίμαξης, ζήτησα διαζύγιο. Είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια που τους άρεσε ήταν σίγουρα ότι ήσουν θυληκό. Όπως και να χει μπράβο σου. Best post of the week. 1
Iris_89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όταν είχε νεύρα με χτύπαγε ναι. Εγώ δεν την ακούμπησα ποτέ, μία φορά την έσπρωξα που με χτύπαγε και μου έσπασε το laptop και τα μισά ποτήρια. Στην αρχή κι εγώ στην πλάκα το πήρα αλλά από κάποιο σημείο και μετά έγινε κουραστικό. Κανονικά έπρεπε να της δείξεις "ισότητα" που τόσο αποζητάνε, αλλά τεσπα... Μπράβο σου που άντεξες τόσο. 2
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 πηρα headset Προσπαθω χρονια να το κανω αλλα ισως ειναι περα απο τις δυνατοτητες μου.Δεν σταματαω να ελπιζω... Μετά από 7 χρόνια ψυχολογικής και σωματικής βίας καθώς και οικονομικής αφαίμαξης, ζήτησα διαζύγιο. Καλιο αργα παρα ποτε. Με αυτο το avatar νομιζα οτι ησουν γυναικα και οτι ο αντρας σου σε δερνει .
frenzy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πήρα σκύλο μετά από αρκετά χρόνια κι ανακάλυψα πως είμαι διαφορετικός άνθρωπος όταν έχω αυτό το τετράποδο στην ζωή μου. Την πάτησε αυτοκίνητο όμως, οπότε πάλι με τ' αρχίδια μου έμεινα. Έκανα εγχείρηση για σύνδρομο καρπιαίου και γουστάρω που δεν το έχω πια αυτό, αλλά με πιάνουν κάτι σουβλιές, οπότε πίπα κι εκεί. Έκανα και μια σιγμοειδοσκόπηση, οπότε έχω φάει και δαχτύλωμα από άνδρα είμαι σεταρισμένος από εμπειρίες. Ήταν η τελευταία μου χρονιά πριν τα 40, οπότε τα χειρότερα είναι ακόμη μπροστά μου, έχω αυτό να περιμένω, the possibilities are endless, καρκίνος, χρεωκοπία, τύφλωση, κώφωση, ανικανότητα this is gonna be fun.
aris2025 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 σκέφτεσαι την ζωή σου πως ήταν λίγα χρονια πριν και αρχίζεις να μουτζώνεσαι
giorgolavos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο 3,5 χρονια ανεργιας βρηκα δουλεια. και μαλιστα δουλεια που γουσταρω να πηγαινω. Αντε, το 2015 να βρω και μια γυναικα που να γουσταρω, αν και με την δουλεια δεν νομιζω να εχω τυχη σε αυτο. 1
frenzy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο 3,5 χρονια ανεργιας βρηκα δουλεια. και μαλιστα δουλεια που γουσταρω να πηγαινω. Αντε, το 2015 να βρω και μια γυναικα που να γουσταρω, αν και με την δουλεια δεν νομιζω να εχω τυχη σε αυτο. plot twist: Εργάζεται ως τραβεστί στο blue oyster. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα