Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προσέξει τελευταία οτι αν αργήσω να φάω μερικές ώρες γίνομαι σάικο και θέλω να χτυπήσω κόσμο για μικρά πράγματα. Είμαι ήρεμος και ποτέ δεν έχω εκρήξεις αλλα αν δεν φάω νιώθω εκτός ελέγχου 
It doesnt make sense , νιώθω περισσότερη ενέργεια σαν έκρηξη αδρεναλίνης και νιώθω υπερβολικά ήρεμος αλλα το παραμικρό με κάνει να αντιδρώ απότομα και fucked up ξαφνικά. 

Είναι δύσκολο να το ελέγξω και θα χτυπήσω κανέναν για το τίποτα, i see red

δεν ειναι low blood sugar , έχω βιώσει κατι τέτοιο οταν πειραματιζόμουν με κάτι παλιότερα κ δεν έχει σχέση . Διάβασα άρθρα και αναφέρονται σε αυτό σαν hangry , άλλοι λένε για επιστημονικές μελέτες που το επιβεβαιώνουν κ άλλοι οτι ειναι μύθος .

για άγνωστο λόγο το μόνο που με ηρεμεί είναι να ακούσω με ακουστικά κάποιο black metal κομμάτι σαν αυτό

Εσείς το παθαίνετε ? ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει ? το παθαίνουν κ άλλοι με ενα search @ google αλλα δεν έβγαλα άκρη
Δημοσ.

Κι εγώ το παθαίνω, δεινοπαθεί ο κόσμος όταν πεινάω.

Υποθέτω πως είναι κάποιος μηχανισμός για αύξηση της επιθετικότητας ώστε να σε ωθεί στο κυνήγι.

• Like 8
Δημοσ.

Δηλαδη τι κανεις οταν τρως ? Μουγκριζεις στους υπολοιπους  , κρυβεις το πιατο με το σωμα σου και καθεσαι με την πλατη στον τοιχο για να αντιμετωπιζεις πιθανες απειλες ?  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Οταν εκανα διαιτα ειχα τετοια ξεσπασματα.Μονο με το περπατημα μου εφευγαν τα νευρα.

ναι αλλα εμένα δεν γίνεται σε δίαιτα , τρώω σα ζώο αλλα αν πχ περάσουν 2-3 ώρες παραπάνω απο την ώρα που τρώω συνήθως αρχίζουν τα όργανα 

Κι εγώ το παθαίνω, δεινοπαθεί ο κόσμος όταν πεινάω.

Υποθέτω πως είναι κάποιος μηχανισμός για αύξηση της επιθετικότητας ώστε να σε ωθεί στο κυνήγι.

that makes sense 

Δημοσ.

Δηλαδη τι κανεις οταν τρως ? Μουγκριζεις στους υπολοιπους  , κρυβεις το πιατο με το σωμα σου και καθεσαι με την πλατη στον τοιχο για να αντιμετωπιζεις πιθανες απειλες ?  :-D

Ρε παιδί μου, φαντάσου τώρα να 'χεις πάει ταξίδι και να 'ναι και ο παπάρας ο λούσιφερ μαζί.

Και σου λέει "πεινάω, πάμε να βρούμε τπτ". "Εντάξει" λες εσύ και ως νορμάλ άνθρωπος, βολτάρεις χαζεύοντας τα αξιοθέατα, ψάχνοντας ταυτόχρονα για κάνα καλό μέρος για φαγητό.

Τα λάθη:

1) Βολτάρεις.

2) Χαζεύοντας τα αξιοθέατα.

3) Είσαι επιλεκτικός στα μέρη που κοιτάς.

Την ίδια στιγμή ο λούσιφερ παραμερίζει τον πύργο του Άιφελ βρίζοντας γιατί δεν του αφήνει θέα να δει αν υπάρχει φαγάδικο από πίσω.

ΚΑΘΕ βήμα είναι με σκοπό το φαΐ, νυμφομανή λαγουδάκια πλεημπόη σε λιμουζίνες, επιταχυντές σωματιδίων, εξωγήινοι επισκέπτες, το νόημα της ζωής, όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΜΕ και θα γυρίσουμε μετά να τα δούμε.

• Like 9
Δημοσ.

Έχω πονόδοντο στον πρώτο γομφίο.Πονάω,πεινάω και σε 3 μέρες λένε τα κάλαντα.

Θα περιμένω στην πόρτα αυτή τη φορά.

Death metal.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδί μου, φαντάσου τώρα να 'χεις πάει ταξίδι και να 'ναι και ο παπάρας ο λούσιφερ μαζί.

Και σου λέει "πεινάω, πάμε να βρούμε τπτ". "Εντάξει" λες εσύ και ως νορμάλ άνθρωπος, βολτάρεις χαζεύοντας τα αξιοθέατα, ψάχνοντας ταυτόχρονα για κάνα καλό μέρος για φαγητό.

Τα λάθη:

1) Βολτάρεις.

2) Χαζεύοντας τα αξιοθέατα.

3) Είσαι επιλεκτικός στα μέρη που κοιτάς.

Την ίδια στιγμή ο λούσιφερ παραμερίζει τον πύργο του Άιφελ βρίζοντας γιατί δεν του αφήνει θέα να δει αν υπάρχει φαγάδικο από πίσω.

ΚΑΘΕ βήμα είναι με σκοπό το φαΐ, νυμφομανή λαγουδάκια πλεημπόη σε λιμουζίνες, επιταχυντές σωματιδίων, εξωγήινοι επισκέπτες, το νόημα της ζωής, όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΜΕ και θα γυρίσουμε μετά να τα δούμε.

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ, σκοτώνω άνθρωπο αν έχω αργήσει να φάω. Σε φάση που για να είμαι στα καλά μου τρώω ένα σαντουιτς πριν πάω να φάω σε φίλους γιατί φοβάμαι μην αργήσουν να σερβίρουν και γίνω αποκρουστικό γουρούνι.

Δημοσ.

Έχω πονόδοντο στον πρώτο γομφίο.Πονάω,πεινάω και σε 3 μέρες λένε τα κάλαντα.

Θα περιμένω στην πόρτα αυτή τη φορά.

Death metal.

Έτοιμος για μονοχρωματικούς λεκέδες.

• Like 4
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ, σκοτώνω άνθρωπο αν έχω αργήσει να φάω. Σε φάση που για να είμαι στα καλά μου τρώω ένα σαντουιτς πριν πάω να φάω σε φίλους γιατί φοβάμαι μην αργήσουν να σερβίρουν και γίνω αποκρουστικό γουρούνι.

αυτό ρε! οταν ειναι να φάμε ΤΡΩΜΕ ΤΕΛΟΣ

μια φορά σε τραπέζι γάμου έκανα τη μαλακία να μην έχω φάει πριν πάω για να φάω όσο μπορώ περισσότερο σαν αντίβαρο για το κόστος του δώρου κ οταν ο γαμπρός ήθελε να πει δυο λόγια μου ήρθε να σηκωθώ πάνω να ειναι τα τελευταία του. Λένε δυο λόγια και καταλήγουν να μιλάνε μισή ώρα λες και ειναι προεκλογική συγκέντρωση

και εκείνη την ώρα νιώθω σαν θηρίο,  ειναι τόσο έντονο

hqdefault.jpg

που ειχα σκεφτεί μπας κ ειμαι τρελός ή δε ξέρω κ εγώ τι και έχω τέτοιες εκρήξεις , αλλα αφού ειμαστε πολλοί τώρα νιώθω φυσιολογικότατος  

αλλα αυτό που συμβαίνει τώρα ενώ δεν ειμαι νηστικός απλά να αργήσω να φάω και να μεταμορφώνομαι mentaly from dr jekyll to mr hyde έπρεπε να το ψάξω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...