newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ψάχνω για κάποιο online σιτε στο οποιο θα μπορω να κρατάω τα έσοδα και έξοδα του σπιτιού. (Κατι σαν το Microsoft Money για PC) Πχ Μισθός + 600€ Supermarket Τρόφιμα - 30€ κτλ. Τωρα αν υπαρχει και offline (ως προγραμμα δλδ) δεκτο.
PavlaraS18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ νακαταλάβαω γιατί ναθες ένα προγραμμα , μια πλατφόρμα και απλά δεν κάνεις ένα αρχειο wordpad , ώπου θα τα σημειώνεις?
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ νακαταλάβαω γιατί ναθες ένα προγραμμα , μια πλατφόρμα και απλά δεν κάνεις ένα αρχειο wordpad , ώπου θα τα σημειώνεις? Για να εχω αναλυση τι ξοδεύω που ξοδεύω απο που μου ερχονται χρηματα κτλ Μπορει πχ να εχω Αγορα απο A Supermarket τροφιμα Αγορα απο Β Supermarket τροφιμα Αγορα απο Β Supermarket Ηλεκτρονικα Αγορα απο Γ supermarket Ηλεκτρονικα κτλ κτλ Και θα μου τα περναει ως τροφιμα αλλα και ως τι εδωσα σε καθε supermarket ή φιλανθρωπίες πχ. Θα μπορω να δω και τι εδωσα για τροφιμα συνολο αλλα και συνολο πχ στο Β supermarket Τι πηρα απο την καθε δουλεια μου αναλύσεις καρτων και πολλα ακομα
shodan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε το Home Budget. Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα. Sent from my iPhone using Insomnia
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε το Home Budget. Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα. Sent from my iPhone using Insomnia Κατεβενει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα