arxangelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα μια μεγαλη σχεση 3 χρονια με την κοπελα ταιριαζαμε στα παντα, ωστοσο εδω και 6 μηνες εχουμε χωρισει Δοκιμασα να προχωρησω την ζωη μου βγηκα με κοπελες ολο αυτο το διαστημα, αλλα οποια και να γνωρισω μπαινω στην διαδικασια να την συγκρινω με την πρωην μ και να ξενερωνω στο τελος γιατι δεν της μοιαζει. Και στην τελικη νιωθω οτι μονο αυτη μπορει να μου γεμισει τα κενα μου εχει νιωσει κανεις τιποτα παρομοιο; 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 εχμ, αφου ταιριάζατε στα πάντα, γιατι χωρίσατε; 1
arxangelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 κοφτετο αυτο με το τρολινγκ αλλη ορεξη δεν ειχα βραδυατικα,,,τοσο κακη σου φανηκε η ερωτηση μου; χωρισαμε βασικα γτ ειχαμε ψιλοβαρεθει και εγω και αυτη και θελαμε κατι καινουργιο 1
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Θες πραγματική συμβουλή? Ωραία. Κάθε φορά λοιπόν που θα σκέφτεσαι την πρώην σου θα FAPάρεις. Αν δεν ξέρεις τι είναι το fap, google it. Σιγά σιγά θα την ξεπεράσεις. 3
arxangelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Θες πραγματική συμβουλή? Ωραία. Κάθε φορά λοιπόν που θα σκέφτεσαι την πρώην σου θα FAPάρεις. Αν δεν ξέρεις τι είναι το fap, google it. Σιγά σιγά θα την ξεπεράσεις. ποιος τρολαρει φαινεται παντως , ευγε
whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 αγάπη, κανείς δεν ξεπέρασε την πρώην του, παίζοντας τον μπούτσο του. 14
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μειώνει πάντως τις πιθανότητες επανασύνδεσης. Εφόσον είχατε βαρεθεί και ο καθένας έψαχνε κάτι άλλο, σημαίνει πως τα είχατε φάει τα ψωμιά σας. Μπορείς άνετα να ξαναπροσπαθήσεις μαζί της αλλά μετά από λίγο, ΙΣΩΣ να ξαναβγεί η επιθυμία του χωρισμού γιατί είχατε κάνει τον κύκλο σας. 2
Haldol Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Captain here: για να ξεπεράσεις στα σίγουρα κάποιον/α, θα πρέπει να περάσει το 30% του χρόνου από τον οποίο ήσασταν μαζί. Ήτοι, σε 1 χρόνο max δε θα θυμάσαι ούτε με τι μοιάζει. Εναλλακτικά, για πιο γρήγορα, υπάρχει και το GFTOW. Πάνε πηδήξου με καμιά 10αριά άλλες δηλαδή, θα καταλήξεις στο ίδιο αποτέλεσμα. 2
xifiassamsung Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 κ τι σημαινει ταιριαζαμε στα παντα? ρωτω ρητορικα. παιρναμε τον ιδιο καφε?ακουγαμε τα ιδια τραγουδια?η μηπως συμπληρωνε ο ενας τον αλλο? αν ηταν το τελευταιο τοτε κακως χωρισατε, κ αυτη ειναι για σενα.ο χωρισμος ηταν λομπα εγωισμου,που πρεπει να διορθωθει. αν τωρα οπως λες "βαρεθηκαμε" τι σημαινει βαρεθηκατε?μηπως δεν υπηρχε ποτε παθος κ ηταν εξαρχης ενα "παμε κ βλεπουμε." μια συνηθεια για τους τυπους,για να λεμε οτι κατι εχουμε,χωρις να υπαρχει ουσιαστικη χημεια. τοτε πολυ καλα τα χαλασατε,κ το οτι τη συγκρινεις με καθε κοπελα ειναι λογικο οπως οταν εχεις κατι για καιρο,μεχρι να βρεις το επομενο καλυτερο που θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα.αρκει ναψαχνεσαι κ να μη κλειστεις μεσα.
Lucifer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λογικό είναι αυτό που κάνεις, έτσι χτίζονται τα κριτήρια. Κατά τα άλλα, από το τριπάκι θα βγεις όταν βιώσεις (χέσε την θεωρητική κατανόηση) ότι μπορείς να νοιώσεις τα ίδια πράγματα με παραπάνω από έναν μηχανισμούς. Οπότε σταμάτα να ψάχνεις την ίδια γκόμενα και ψάξε μία που να προκαλεί τα ίδια πράγματα με αυτήν. Κι ας είναι και ξανθιά. 3
defacer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι δυνατόν (εκτός από one in a million chance) να γνωρίσεις γυναίκα και σε 3 βδομάδες να νιώσεις ότι σε καλύπτει με τον ίδιο τρόπο που ένιωθες για την πρώην μετά από 3 χρόνια που ταιριάζατε όπως λες στα πάντα. Αυτό που νιώθεις είναι φυσιολογικό και απαραίτητο στάδιο για να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις στη ζωή. Στη μία γωνία το 3 χρόνια σταθερή σχέση ταιριάζουμε στα πάντα αλλά βαριέμαι. Στην απέναντι γωνία κάθε βδομάδα άλλη καυλίτσα και δε δίνω λογαριασμό σε κανέναν αλλά συναισθηματική κάλυψη μηδέν. Πού θα κάτσει η μπίλια στο τέλος; Μόνο εσύ ξέρεις. Αλλά πριν αποφασίσεις καλό είναι να έχεις ζήσει πέντε πράγματα ούτως ώστε ούτε να σε πιάσουν αργότερα τα υπαρξιακά, ούτε να την πληρώσει άλλος. Πορεύσου με την ευχή μου τέκνον μου, όσο είσαι ειλικρινής δεν υπάρχουν λάθος επιλογές. Το θέμα είναι να δεις την κατάστασή σου με άλλο μάτι για να μη μιζεριάζεις άδικα. 5
Valerie_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εσύ κάτσε κοιτα φωτογραφίες και αναμοχλευε αναμνήσεις οσο αυτή θα μπουκωνεται απο άλλους. 14
Runner25 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δυσκολη κατασταση η πρωτη αγαπη δυσκολα ξεχνιεται με τον καιρο ομως θα αμβλυνθει αυτο που νοιωθεις προσπαθησε να ξεχνιεσαι και προς θεου αν δεν αντεχεις να τη βλεπεις φιλικα κοψε καθε επαφη μεχρι να το ξεπερασεις. να θυμασαι οτι εισαι πολυ τυχερος που βιωσες κατι τοσο δυνατο υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν ζησει ουτε καν σχεση 2
kyriakh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λογικό είναι αυτό που κάνεις, έτσι χτίζονται τα κριτήρια. Κατά τα άλλα, από το τριπάκι θα βγεις όταν βιώσεις (χέσε την θεωρητική κατανόηση) ότι μπορείς να νοιώσεις τα ίδια πράγματα με παραπάνω από έναν μηχανισμούς. Οπότε σταμάτα να ψάχνεις την ίδια γκόμενα και ψάξε μία που να προκαλεί τα ίδια πράγματα με αυτήν. Κι ας είναι και ξανθιά. kai ας είναι και ξανθιά . Χαχααααα πως τα λες έτσι; Κάθε σου κουβέντα και ατάκα Runner25 σοφός, συμφωνώ. Αγόρασε αν θες το "αντιμετωπίζοντας το χωρισμό " του σοφού Πιντέρη, είναι μικρό αλλά θαυματουργο.Το να σκέφτεσαι άλλη ενώ είσαι με άλλη, είναι σαδομαζοχιστικό. Έχει να κάνει πάντα και με το χαρακτήρα μας. Βάβαια και με την ηλικία μας. Είσαι κάπου 25; Τάχω κάνει και τα ξέρω, εγώ κάπου στα 21-23.(Αλλά και τάχω σπουδάσει.μιλώντας κυριολεκτικά) Εσύ ίσως να αρέσκεσαι στο να ζεις δράμα, ή να έχει περάσει μικρό χρονικό διάστημα από όσο χρειάζεται για την επόμενη σχέση, και άυτό που σου συμβαίνει είναι φυσιολογικό.Κάτσε κανά εξάμηνο καί μόνος, καλά είναι κι μόνος, μην το φοβάσαι. Έτσι όμως μόνο θάχεις το χρόνο να την απομυθοποιήσεις και εκείνη και την απόλυτη σχέση που τώρα δεν υπάρχει για το σοφό λόγο της φύσης: Ότι είναι ανθυγειινό η φύση το αποβάλει.Θα σούρθουμε ασυνείδητα και οι αλήθειες και πάλι ασυνείδητα θα τις δεχτείς και όλα θα πάνε καλά. Το να πας στην επόμενη σχέση για να ξεχάσεις την προηγούμενη, σου χαλάει αυτοεκτίμηση και κάνεις κακό και στο επόμενο κορίτσι, που δε ξέρει τι κάκό έκανε, ίσως τα ρίχνει στον εαυτό της (εξαρτάται το χαρακτήρα) και με τη σειρά της πεφτει σε αρνητική διάθεση.Και τάχω κάνει και μου τάχουνε κάνει, και είναι άτιμο πράμα.Αυτούς τους τύπους που μου τάχουνε κάνει τους θυμάμαι με αποστροφή και αηδία, 'οπως και τον εαυτό μου εκεί που τάκανα.Και θυμάμαι με αγάπη όσους με σεβαστήκανε.Από κάθε σχέση χτίζουμε αυτοσεβασμό, το νού σου. Σεβάσου τον εαυτό σου και κάτσε μόνος.Το να κάνεις σχέσεις και να χωρίζεις και ξανα μανά τα ίδια, είναι σα λαγνία, ή πορ-ία (με την καλή έννοια , εγώ μαζί σου είμαι, γιαυτό και σου γράφω, απλά είμαι λίγο άμεση στο λόγο).Πάρε το βιβλίο που σου λέω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα