Lucifer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχει να κάνει με το συναίσθημα μωρέ, αμέσως όλοι οι κιμμέριοι. Άλλο να πηδάς ένα σώμα αν το 'χεις κάνει ήδη Χ φορές, άλλο να πηδάς έναν άνθρωπο που είναι κάθε φορά η πρώτη. 3
redhotstef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 άλλο να πηδάς έναν άνθρωπο που είναι κάθε φορά η πρώτη. 4
Lucifer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το πιάνω αυτό, μάλλον θα έπρεπε να το 'χω δει ε;
redhotstef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Κυκλοφορησε στην Ελλαδα με τιτλο : "Καθε φορα, πρωτη φορα" Μετα απο ενα ατυχυμα της πρωταγωνιστριας επαθε αμνησια μιας μερας. Καθε φορα που ξυπναγε πχ νομιζε οτι ηταν πχ 14 απριλιου 2001 πχ.. Και ο τυπος που την ερωτευτηκε επρεπε καθε μερα να την κανει δικια του.. ακομα και οταν απεκτησαν μαζι ενα παιδι... 1
Lucifer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το 'χω δει τελικά, ποιος ξέρει γιατί, σιχαίνομαι και τους 2 πρωταγωνιστές.
defacer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Είναι αυτό που λες ότι δεν με νοιάζει να μαμησω απλά για να πω ότι τι έκανα γτ δοκίμασα πως είναι το καλό σεξ και τώρα οτιδήποτε λιγότερο απλα είναι σαν να μην το κάνω, Είναι θέμα χρόνου να πετύχεις κάποια με την οποία θα έχεις uber χημεία και τότε θα γίνει το έλα να δεις από την πρώτη άντε δεύτερη φορά. It is known. Μην το ζορίζεις. Έχεις βρεθεί σ' ένα δρόμο, ακολούθα τον προς όπου σου λέει η φωνή στο κεφάλι σου και απλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να σου μείνει κάτι απ' το ταξίδι.
qsis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 άλλο να πηδάς έναν άνθρωπο που είναι κάθε φορά η πρώτη. καλά δε νομίζω ότι θέλει να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες, θέλει να πηγαίνει στα σίγουρα και αυτό είναι που δεν έχει χωρίς τη σταθερή σχέση που ήξερε. αλλά αν είναι να ξαναφτιάξει κάτι τέτοιο (αλλά να μην παραπονιέται για τη ρουτίνα, γιατί η ρουτίνα θα υπάρχει και πρέπει να μάθει να την αγαπάει ) θα πρέπει να το χτίσει από την αρχή, εκτός αν του τέλειωσαν τα ψυχικά και συναισθηματικά αποθέματα και δεν αντέχει να ξαναδώσει αγάπη από την αρχή. αλλά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο πρέπει να έχεις λιώσει στη σχέση και να είσαι σχετικά μεγάλος όπου δε θα ανέχεσαι πολλά πολλά , κάτι που δε νομίζω ότι ισχύει για τον ts αυτές οι καμμένες καταστάσεις είναι για άτομα άνω των 30 (ή και παραπάνω) που χώρισαν μετά από 10ετια.. εκεί τον ήπιες και σε περιμένει πατσαβούρα στη γωνία μαζί με μακροπρόθεσμο μπακουρισμό και πολλά ψυχολογικά (ή αν είσαι γυναίκα μπορεί να τρελαθείς και να παντρευτείς τον πρώτο περαστικό μετά από 6μηνο), αλλά αν είσαι πιο μικρός μπορείς να το ξαναστήσεις από την αρχή, εφ'όσον είσαι σχεσάκιας και γουστάρεις αυτή τη φάση.. ίσα ίσα που λόγω εμπειρίας θα παίρνεις και πιο σωστές αποφάσεις, το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς την εμπειρία σου και όχι να αρχίζεις τα δράματα
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ειναι λογικο! θες λιγο χρονο! μην απογοητευεσαι και μην "ψαχνεις" να βρεις γυναικα γιατι μονο ανω κατω θα τα κανεις! συνεχισε τη ζωη σου και εχε τα ματια σου ανοιχτα, θα σου ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις.. Στο λεω γιατι ετσι την επαθα και εγω και τωρα ειμαι στα καλυτερα μου! 2
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Συνήθως ο έρωτας παραμονεύει κάπου και σου κάνει έκπληξη χωρίς να το περιμένεις. Ισχύει αυτό που λέει ο Spect 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Aλλος ενας που ζει τη σκληρη και αντιφατικη πραγματικοτητα του μαζι δεν κανουμε και χωρια δε μπορουμε. Το χειροτερο ειναι οτι στο "χωρια" υπαρχει η ταση θεοποιησης του αλλου. Και στο μαζι απλα δεν την παλευει κανεις απτους 2. Οποτε σκεψου τις απαλευτες στιγμες σας, σκεψου οτι την καταβρισκει με καποιον αλλον σε ολα τα επιπεδα αυτη τη στιγμη και κανε κι εσυ το ιδιο χωρις πολλα-πολλα. Η συγκριση ειναι φυσικο επομενο, αλλα ειναι αδικο για αυτες στις οποιες δε δινεις το ιδιο χρονικο περιθωριο με την προηγουμενη για να τις κρινεις. 3
MT60RS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ο Πιντερης ειναι ωραιος, λεει και καμμια μαλακια που και που, αλλα γενικοτερα ειναι πολυ σωστος. Τα βιβλια του, ειναι βιβλια που ανατρεχεις σε αυτα ανα διαφορες περιοδους. Αστο να κανει τον κυκλο του, μην το πιεζεις, θελει το χρονο του, αναλογα με το ποσο δεμενοι εισασταν. Μην το αναμοχλευεις, εαν σου ερθει, κοιτα να εστιασεις στην λογικη (και οχι στα εντονα συναισθηματα) και στα αρνητικα. Αυτο που σου λειπει ειναι η γυναικεια συντροφια, οχι (τοσο) το σεξ. Βγαινε με σκοπο να φλερταρεις και να περασεις καλα, εχοντας και τη 'γλυκα' της θηλυκης παρεας. Και να ερθει το σεξ, επικεντρωσου στο να την κανεις να περασει καλα. Σιγα σιγα θα ξεσυνηθισεις απο αυτο που ειχες συνηθισει σαν 'στανταρ' τον προηγουμενο καιρο. Προσοχη μετα τον οργασμο (και στη μαλακια αυτο). Εκει δουλευει η οξυτοκινη και διευκοληνει το δεσιμο. Να αποφευγεις οσο μπορεις να την σκεφτεσαι για καμμια ωρα μετα απο οργασμο. Οταν την ξεπερασεις τελειως (θεμα χρονου ειναι) τοτε θα μπορεις να εχεις τα ματια σου ανοιχτα για διακρινεις ευκαιριες που σου παρουσιαζονται ωστε να βρεις κατι που γουσταρεις. Μεχρι τοτε, θες δε θες, θα φορας παρωπιδες και θα χανεις σοβαρες ευκαιριες. (θα τις σκεφτεσαι μετα και θα λες "τι μαλακας ημουν") Ακομα και αν τις διακρινεις και πιεστεις και κανεις κατι, ειναι αδικο και για τους 2 σας και θα αρχισει να σας φθειρει. Οσο πιο γρηγορα τα βρεις με την παρτη σου, τοσο πιο γρηγορα θα δεις κατι αξιολογο και θα 'χτισεις' κατι. Αν η μαλακια και το αλκοολ σε βοηθουν, χρησιμοποιησε τα με μετρο. Σε μεγαλη ποσοτητα εχουν αρνητικα αποτελεσματα. Οι μπαφοι μπορει να κανουν καλο, αν εχεις γενικα τον ελεγχο των σκεψεων σου. Παντα οι μπαφοι με καλη ποσοτητα ενεργειας, για να δουλευει ο εγκεφαλος, και κανα γλυκακι παρεα. Ιδανικα σε μερος με οξυγονο. Προσοχη σε αυτη τη φαση να εισαι προσεκτκος στον συνδυασμο αλκοολ+μπαφοι. Αν δεν πινεις μπαφους, μην αρχισεις να πινεις, γιατι μεχρι να καταλαβεις πως δουλευει, (μαλλον) θα σε κανει χειροτερα. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Aραξε μονος σου αλλο ενα 6μηνο.
MT60RS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Aλλος ενας που ζει τη σκληρη και αντιφατικη πραγματικοτητα του μαζι δεν κανουμε και χωρια δε μπορουμε. Το χειροτερο ειναι οτι στο "χωρια" υπαρχει η ταση θεοποιησης του αλλου. Και στο μαζι απλα δεν την παλευει κανεις απτους 2. Οποτε σκεψου τις απαλευτες στιγμες σας, σκεψου οτι την καταβρισκει με καποιον αλλον σε ολα τα επιπεδα αυτη τη στιγμη και κανε κι εσυ το ιδιο χωρις πολλα-πολλα. Η συγκριση ειναι φυσικο επομενο, αλλα ειναι αδικο για αυτες στις οποιες δε δινεις το ιδιο χρονικο περιθωριο με την προηγουμενη για να τις κρινεις. εχουμε την ταση να εξιδανικευουμε αυτα που δεν μπορουμε να εχουμε
JohnConstantine Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα μια μεγαλη σχεση 3 χρονια με την κοπελα ταιριαζαμε στα παντα, ωστοσο εδω και 6 μηνες εχουμε χωρισει Δοκιμασα να προχωρησω την ζωη μου βγηκα με κοπελες ολο αυτο το διαστημα, αλλα οποια και να γνωρισω μπαινω στην διαδικασια να την συγκρινω με την πρωην μ και να ξενερωνω στο τελος γιατι δεν της μοιαζει. Και στην τελικη νιωθω οτι μονο αυτη μπορει να μου γεμισει τα κενα μου εχει νιωσει κανεις τιποτα παρομοιο; Προσωπικα ειχα μια σχεση κοντα 1 χρονο την μεγαλυτερη μου και μετα απο αυτο δεν ξανα εκανα και μου λες αμεσως μετα θες σχεση? Πως γινεται αυτο? Προσωπικα θα σου ελεγα να το ξεπερασεις και να μην δοκιμασεις κατι καινουργιο διοτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο σου. Οπως λες τις κανεις ταυτοποιηση. Για πιο λογο? 2ον ποσο χρονων εισαι? Γτ μετραει και αυτο και 3ον και κυριοτερον βγες εξω και γλεντα. Γνωρισε κοσμο και κοπελες και μεινε μονος. Μεινε λιγο καιρο χωρις σχεση κανεναν δεν εβλαψε αυτο. Την αγαπησες ισως την ερωτευτηκες αλλα μας τελιωσε. Δεν θα το ριξουμε και στα βαρια......
Lucifer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικα ειχα μια σχεση κοντα 1 χρονο την μεγαλυτερη μου και μετα απο αυτο δεν ξανα εκανα και μου λες αμεσως μετα θες σχεση? Πως γινεται αυτο? Δεν είναι πρωτάκουστο. Κι εγώ μετά από χωρισμό με ένα από τα πιο καταπληκτικά άτομα που έχω γνωρίσει έβερ (ξύδια, μιζέρια, δετηθέλωτηζωήμου), ξανάφαγα σκατά μέσα σε ανέλπιστα μικρό διάστημα. Κωλοφαρδία, όχι_ο_κανόνας κτλ αλλά υπάρχουν κι αυτά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα