Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ειναι αυτο ακριβως που ειχα στο μυαλο μου και εγω.

πιστευω οτι ταιριαζαμε τοσο πολυ και δωσαμε τοσα πολλα ο ενας στον αλλο και δεθηκαμε σε τετοιο βαθμο ωστε δεν υπηρχε αλλο σταδιο για την σχεση μας παρα μονο ο γαμος αλλα ειμασταν μικροι, εγω 24 αυτη 23.

δεν λεω οτι ηταν ολα τελεια και δεν μαλωναμε ποτε αλλα οταν αγκαλιαζαμε ο ενας τον αλλο γινοταν κατι ωραιο μεσα μας

και αυτο που λεω αν δεν το βιωσεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.

πολλοι κοκορευονται που πανε με πολλες αλλα αν αυτο δεν σε κανει χαρουμενο γτ να το κανεις για να λες μετα μαμησα τοσες; σιγα το πραγμα. αν δοκιμασεις το καλο σεξ που δεν μαμας το σωμα αλλα ενωνεσαι με τον ανθρωπο σου και γινεστε ενα τοτε δεν σε γεμιζει με το να πηγαινεις με την μια και την αλλη.

κοιτα αν στο μυαλο σας ηταν η σκεψη «ε με τον/την ιδιο/α γκομενο/α θα μεινω μια ζωη;» ε τοτε μην απορεις που χωρισατε

Δημοσ.

Ειχα μια μεγαλη σχεση 3 χρονια με την κοπελα ταιριαζαμε στα παντα, ωστοσο εδω και 6 μηνες εχουμε χωρισει

Γιατι δεν τα ξαναβρισκετε; Μονο εσυ νιωθεις αυτο το κενο;

Δημοσ.

Όντως έχει φορές που νιώθω έξω από την εποχή μου. Μερικές φορές θα ήθελα να μπορώ απλά να ξεχάσω κ να μπορώ να πηγαίνω με ότι βρω μπροστά μου

Κι αν ήσουν ο τύπος που λειτουργεί έτσι και είχες προβλήματα, θα ήσουν εδώ να γράφεις ότι μερικές φορές θα ήθελες να μπορείς να κάνεις και συ μια σταθερή σχέση που να σε καλύπτει και συναισθηματικά.

Κάθε στιγμή είσαι αυτός που είσαι -- το λέω έτσι γιατί ο άνθρωπος με τα χρόνια και τις εμπειρίες αλλάζει. Το να πηγαίνεις κόντρα στη φύση σου (επειδή ίσως σου προκαλεί τέτοια ζόρια) είναι σίγουρη μέθοδος για να πεθάνεις δυστυχισμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πρωτάκουστο. Κι εγώ μετά από χωρισμό με ένα από τα πιο καταπληκτικά άτομα που έχω γνωρίσει έβερ (ξύδια, μιζέρια, δετηθέλωτηζωήμου), ξανάφαγα σκατά μέσα σε ανέλπιστα μικρό διάστημα. Κωλοφαρδία, όχι_ο_κανόνας κτλ αλλά υπάρχουν κι αυτά.

Δεν γνώριζα πως το πήρες τόσο άσχημα ρε bae. Καταλαβαίνεις πως εκείνη την εποχή είχα τουρνουά DotA έτσι..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...