agamoi-thytai Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια καλά σε όλους. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά 9,5 & 6,5 ετών. Ο μικρός εχει μια απώλεια ακοής εκ´ γενετής 20% και επειδή ειναι μικρός ακόμη οι γιατροί συνέστησαν ακουστικά βαρηκοΐας τουλάχιστον μέχρι να γίνει 18 ετών και αν θέλει μετά επιλέγει αν θα συνεχίσει να τα φοράει η όχι. Έχουμε πληρώσει πολλά χρήματα για λογοθεραπείες γιατί το ταμείο καλύπτει ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά χαρήκαμε όταν μάθαμε πως το ταμείο σε συνεργασία με την 1βαθμια εκπαίδευση καλύπτει τα ακουστικά σε σύνολο 3000€. 450€ το ταμείο και 2550€ η 1βαθμια. Τα αγοράσαμε, καταθέσαμε τα χαρτιά στο ταμείο, μετά απο 3 μήνες άλλα χαρτιά για την πρωτοβάθμια και αφού είδαν και το μικρό απο κοντά μην τύχει και διαπράτουμε απάτη περιμέναμε άλλους 2 μήνες για να πάρουμε τα υπόλοιπα. Την προηγούμενη εβδομάδα η σύζυγος είδε πως μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μας , αλλά δεν ήταν 2550€ που έπρεπε. Με το διαβολικό γυναικείο μυαλό της (εγώ ακόμη θα έψαχνα) αυτόματα προσθέτει τις 3 τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ , δηλαδή Δεκεμβρίου , Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και βγαίνει ακριβώς η διαφορά που λείπει. Μπηκα στο taxis και είδα πως πλέον δεν οφείλουμε απολύτως τίποτα και πως οι 3 τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ έχουν εξοφληθεί με μαγικό τροπο. Το ευνομούμενο για τον πολίτη κράτος, θεώρησε σωστό να προεισπράξει τις 3 τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ , χωρίς καν να μας ρωτήσει και απο που ; Απο τα ακουστικά βαρηκοΐας του μικρού. Θέλω να βρίσω όσο δε παει , αλλά ακόμη κι αν τους φτυσεις το πιο πιθανό ειναι να νομίσουν πως ψιχαλίζει. /agamoi-thytai 16
Haldol Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε στη ΔΟΥ για διόρθωση και μη γκρινιάζεις.
frenzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Περιμενε και θα μπει ο νομικός σύμβουλος της ΔΟΥ που ανήκεις. 6
GreyHorse Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια καλά σε όλους. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά 9,5 & 6,5 ετών. Ο μικρός εχει μια απώλεια ακοής εκ´ γενετής 20% και επειδή ειναι μικρός ακόμη οι γιατροί συνέστησαν ακουστικά βαρηκοΐας τουλάχιστον μέχρι να γίνει 18 ετών και αν θέλει μετά επιλέγει αν θα συνεχίσει να τα φοράει η όχι. Έχουμε πληρώσει πολλά χρήματα για λογοθεραπείες γιατί το ταμείο καλύπτει ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά χαρήκαμε όταν μάθαμε πως το ταμείο σε συνεργασία με την 1βαθμια εκπαίδευση καλύπτει τα ακουστικά σε σύνολο 3000€. 450€ το ταμείο και 2550€ η 1βαθμια. Τα αγοράσαμε, καταθέσαμε τα χαρτιά στο ταμείο, μετά απο 3 μήνες άλλα χαρτιά για την πρωτοβάθμια και αφού είδαν και το μικρό απο κοντά μην τύχει και διαπράτουμε απάτη περιμέναμε άλλους 2 μήνες για να πάρουμε τα υπόλοιπα. Την προηγούμενη εβδομάδα η σύζυγος είδε πως μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μας , αλλά δεν ήταν 2550€ που έπρεπε. Με το διαβολικό γυναικείο μυαλό της (εγώ ακόμη θα έψαχνα) αυτόματα προσθέτει τις 3 τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ , δηλαδή Δεκεμβρίου , Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και βγαίνει ακριβώς η διαφορά που λείπει. Μπηκα στο taxis και είδα πως πλέον δεν οφείλουμε απολύτως τίποτα και πως οι 3 τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ έχουν εξοφληθεί με μαγικό τροπο. Το ευνομούμενο για τον πολίτη κράτος, θεώρησε σωστό να προεισπράξει τις 3 τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ , χωρίς καν να μας ρωτήσει και απο που ; Απο τα ακουστικά βαρηκοΐας του μικρού. Θέλω να βρίσω όσο δε παει , αλλά ακόμη κι αν τους φτυσεις το πιο πιθανό ειναι να νομίσουν πως ψιχαλίζει. /agamoi-thytai Για το κράτος χρωστάς ένα ά ποσό, άσχετα αν έχουν κάνει την διευκόλυνση σε άτοκες δόσεις, το ποσό είναι ακόμα χρωστούμενο.Λογικό μόλις μπουν λεφτά στον λογαριασμό σου το κράτος να τραβήξει τα χρωστούμενα. Δεν ξέρει από πού είναι τα λεφτά και για ποιον λόγο και ούτε το ενδιαφέρει. Γι'αυτό λέμε μακρυά από χρωστούμενα προς το δημόσιο. Ξέρω περίπτωση που δεν πήρε ούτε σεντ ζωγραφιστό για ταμείο ανεργίας λόγω χρεών στο δημόσιο, τα πήραν όλα. Ο Δεκέμβρης πάει τελείωσε, πόσο να είναι το ΕΝΦΙΑ δύο μηνών, 50 ευρώ; 100; 200; Παραπάνω το αποκλείω. Είτε τα βάζεις τώρα από την τσέπη σου, εξάλλου σε δυο μήνες θα τα έδινες. Είτε πας στη ΔΟΥ και ρωτάς, αλλά πολύ πιθανό να περάσουν μέρες (βδομάδες ίσως; ) μέχρι να τα πάρεις, οπότε το ίδιο θα βγει χρονικά. 1
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος σας "ακατάσχετος";
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ο λογαριασμός δεν ήταν δηλωμένος τίποτα, γιατί απλά δεν χρωστούσαμε πουθενά. Το να πάω στη ΔΟΥ ούτε καν μου περνάει απο το μυαλό γιατί εκεί ειναι ακόμη με μυαλά δημοσίου. Το ότι μου λένε, ναι σου κάνουμε δόσεις αλλά μετά τα παίρνουν εφάπαξ ειναι μια χαρά απάτη. Σκεφτείτε όσοι έχετε πιστωτικές να σας το έκανε η τραπεζα αυτό. 1
Papakaliati Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ελλαδισταν. Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο. Ποτε θα καταλαβουμε οτι δεν μας φταιει ουτε Τροικα ουτε ΔΝΤ ουτε τιποτα παρα μονο η αρπακολα μας και η ανικανοτητα μας να αλλαξουμε. Μην σου πω τι θα αλλαξει ποτε σαυτην την χωρα. Μια βολτα να βγεις εξω γυρω απο μια πολη, να δεις τα παρκαρισμενα αυτοκινητα, με αλαρμ παντου, πανω στα πεζοδρομια για να καταλαβεις οτι ειμαστε ουγκαντα. Και φυσικα οι νεοι αντι να μαθαινουν καλυτερα, γινονται σαν εμας και χειροτεροι και παλι συνεχιζουμε. Ασχετο ισως λιγο με το τοπικ, απλα δεν βρηκα και κανενα πιο σχετικο
dimitrisOP Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 στο taxisnet ο ενφια ειναι σαν χρεος που τον πληρωνεις ανα μηνα.Για αλλη μια φορα η καλη μας η ελλαδιτσα ειναι μπροστα στη μ###α 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 λολ , σοβαρά τώρα?? υπάρχει σε όλους σαν στανταράκι χρέος ?? καλά λέω στη γιαγιά μου κράτα την περιουσία και μου τα δίνεις μετα θάνατον , σκεφτείτε να έχεις δώσει πόσα λεφτά σε εισιτήρια για τη δουλειά μέσω voucher και μετά να σου πουν δεν σου δίνουμε τίποτα αλλα δεν μας χρωστάς για τον επόμενο χρόνο xD!!!!άρα με λίγα λόγια δούλεψε δωρεάν για να μας πληρώσεις το χρέος που σου φορτώσαμε τους τελευταίους μηνες . Ολο και κάποιο νεο φόρο θα εφεύρουν, απορώ πως δεν το σκέφτηκαν πάντωςίσως ειναι το επόμενο βήμα όταν δεν θα μπορούν να μειώσουν άλλο τους μισθούς xD
Papakaliati Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 λολ , σοβαρά τώρα?? υπάρχει σε όλους σαν στανταράκι χρέος ?? καλά λέω στη γιαγιά μου κράτα την περιουσία και μου τα δίνεις μετα θάνατον , σκεφτείτε να έχεις δώσει πόσα λεφτά σε εισιτήρια για τη δουλειά μέσω voucher και μετά να σου πουν δεν σου δίνουμε τίποτα αλλα δεν μας χρωστάς για τον επόμενο χρόνο xD!!!! άρα με λίγα λόγια δούλεψε δωρεάν για να μας πληρώσεις το χρέος που σου φορτώσαμε τους τελευταίους μηνες . Ολο και κάποιο νεο φόρο θα εφεύρουν, απορώ πως δεν το σκέφτηκαν πάντως ίσως ειναι το επόμενο βήμα όταν δεν θα μπορούν να μειώσουν άλλο τους μισθούς xD Ε πως θα γινει, ποσο να τον πανε τον μισθο. Εχεις δυο επιλογες, ειτε αναδιαμορφωνεις το δημοσιο και την γενικη λειτουργεια του κρατους και ολο το φορολογικο συστημα ωστε να βγαλεις τα λεφτα απο εκει, ειτε καθεσαι χαλαραααααα και κοβεις μισθους, βαζεις φορους και πας το φπα στο 23%. Και περιττο να το πω, αλλα θα το κανω, αλλα η λυση δεν ειναι να πας στην δραχμη, και να πιστευεις οτι θα γινεις πλουσιος. 1
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι ακριβώς.Αν δεν παράγεις τίποτα δε σε σώζει το νόμισμα. 2
Papakaliati Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι ακριβώς.Αν δεν παράγεις τίποτα δε σε σώζει το νόμισμα. E μα.. Αφου τα παντα εισαγωγες τα κανουμε. Εκτος αμα μου πειτε οτι ζουμε στο 30 και οτι με τροφιμα μονο ειμαστε αυταρκης και δεν χρειαζομαστε τιποτα αλλο. Ποιος θα δεχτει να παρει δραχμες στο εξωτερικο, απο μια χωρα κουρελι? Εδω ολοκληρη Ρωσια το ρουβλι εχει πεσει 40% και ο Πουτιν βγαινει και λεει οτι για πολλα χρονια θα παιξει κριση, και περιμενουμε εμεις με δραχμη? Αυτα επειδη ολο και περισσοτερους βλεπω να μιλανε για δραχμη, δεν καταλαβαινουνε οτι και 1000 ευρω να εχεις τωρα, αμα ξημερωσεις με δραχμες θα εχεις 200. Και οχι, ουτε τρομολαγνεια ειναι ουτε τιποτα. Βλακεια ειναι να πιστευεις οτι με μηδεν υποδομες εχεις μελλον.
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Και που ξέρεις αν μετά απο μερικά χρόνια οι δραχμές που θα αντιστοιχούσαν σε 200 ευρώ μετά αντιστοιχούν σε 1500;
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Να είμαστε αντικειμενικοί,η Ελλάδα στην κατάσταση που είναι , δεν πρόκειται να ορθοποδήσει με τη δραχμή για πολλά χρόνια . Αυτό που Πρέπει να γίνει είναι αλλαγή Του φορολογικού συστήματος και Μακαρι να Μην χρειαστεί να δώσουμε για ψίχουλα τα πετρέλαια μας (και όχι Μόνο). Γιατί αν γίνει καμία χοντρή με τη νέα Κυβέρνηση ( όποια κι αν είναι ) κινδυνεύει η Ελλάς...
dimitrisOP Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ετσι θα σερνεται η ελλαδα μια ζωη παντα υπο θα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα