Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορω να αλλαξω τα παντα; ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΑ

να ξεκινησω απο συγγενεις; ολη στην πυρα εκτος απ την οικογενεια.

να συνεχισω στη σχολη; θα παρω επιτελους το γαμωπτυχιο ή θα με διωξουν;

δουλεια; θα βρεθει κατι; εστω για λιγα ευρω; ή να φυγω μεταναστης με βαρκα την ελπιδα;

παρεα; θα κανω ξεκαθαρισμα; να μεινουν λιγοι και καλοι; 

μεσο μεταφορας; θα αξιωθω να παρω; μηχανακι ή αυτοκινητο;

• Like 4
Δημοσ.

Να βελτιωσω το σωμα μου απο θέμα βάρους και γυμναστικης,να βρω μια δουλειά στο αντικειμενο που θέλω(αν και εν εξαρταται μονο απο μενα), και να οργανωθω ωστε να παω εστω και για 3 μερες καπου στο εξωτερικο!

• Like 1
Δημοσ.

Το 2015 Άγιε μου Βασίλη και άστρο της Βηθλεέμ θέλω να καταφέρω και να μπω σε σοβαρή σχέση με τον λούσιφερ.

Όχι τον έξω από δω. Τον γνωστό.

Δημοσ.

Να μην χάσω αγαπημένα πρόσωπα γιατί δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια ειχα σοβαρές απώλειες από την ζωή μου, να είμαι με άτομα που αγαπάω και επιτέλους να βρω δουλειά.

• Like 3
Δημοσ.

Θα ηθελα να μην φαω ban στο insomnia   (στο στοιχημα η αποδοση θα πληρωνε 500/1 )

μην φοβασαι αδερφε, οταν ο τρολοκου σακι μερικα χιλιαδες ποστ αργοτερα συνεχιζει ακαθεκτος, δεν εχεις κανενα φοβο!!! SAFE! :D

225930.jpg

περαν του αστεϊσμου , θα ηθελα να βαλω την ζωη μου σε ταξη γιατι τα τελευταια χρονια δεν κανω και την καλυτερη δυνατη ζωη (απο ολες τις αποψεις).

φετος ΠΡΕΠΕΙ να παω 1 μηνα στην ιαπωνια.

φετος ισως πρεπει να γινω και καλυτερος ανθρωπος. μηπως να το αφησω για το 16?... μμμ γμστο απο φετος θα αρχισω!

Καλη χρονια σε ολα τα παιδια του Ινσομνια και σας ευχομαι χαρα αγαπη και υγεια πανω απο ολα.

• Like 2
Δημοσ.

Να μάθω επιτέλους να αγαπάω τον εαυτό μου για να μπορέσω να πάω παραέξω και να λύσω όλα μα ολα τα υπόλοιπα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας αυτού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...