Προς το περιεχόμενο

Clean my Mac..!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, το reinstall περνάει μια φρέσκια κόπια του OS X ππανω από την υφιστάμενη εγκατάσταση ή επισκευάζει τα κακώς κείμενα της τρέχουσας εγκατάστασης αν θέλεις.

Δεν πειράζει τα αρχεία σου, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. :)

Δημοσ.

Εμένα όμως με τη βλακια που είχε γίνει.....έχουν σβηστεί.....θα μπορώ να τα περάσω κανονικά στο δίσκο του Mac? Με συμφέρει να κάνω αυτό που μου πρότεινες ή το reinstall?

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τρέξε πρώτα τις εντολές, πιθανότατα θα φτιάξει.

Αν όχι, απλά τρέχεις το restore οπότε θα φτιάξει σίγουρα.

Κοίτα, δεν σου είπα ότι πρέπει να τρέξεις το reinstall που δεν μπορεί

να επαναφέρει το user folder σου, αφού απλά δεν τον έχει.

Θα τρέξεις λοιπόν την ρουτίνα Restore from Time Machine backup,

και όλα καλά.

Δημοσ.

Θα τις τρέξω τις εντολές και θα σου πω......Απλά το restore το έκανα και χτες και δεν έκανε κάτι....Τέλος πάντων θα σε ενημερώσω αφού κάνω τις εντολές ;-) ευχαριστώ..!!!!!!<br><br>

Δημοσ.

Όχι από τον σκληρό μου.....θα το κάνω από το recovery αν δεν πιάσουν οι εντολές

Δημοσ.

Φίλε μου, υπάρχουν κάποιες "standard procedures" όπως το Restore from Time Machine για παράδειγμα που πρέπει να τρέχει από το προαναφερόμενο interface .....

Δημοσ.

Καθώς ανοίγει πατάω option και επιλέγω recovery??

Φίλε. ..μήπως να του κάνω reinstall και να τελειώνω?

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τα Utilities που "καθαρίζουν" τα συστήματα, από κινητά, μέχρι υπολογιστές ταλαιπωρεί κόσμο.

Αυτά τα προγράμματα κάνουν ζημιές. Τελεία. Ορισμένες περιπτώσεις βοηθάνε, μόνο αν ο χρήστης ξέρει ακριβώς τι κάνει.

Θεωρητικά το OSX, δεν θέλει Clean Installation. Το ίδιο και το iOS.

Προσωπικά λόγω ψυχολογικού από τα Windows έχω κάνει μία φορά.

Ειδικά στα κινητά τα προβλήματα είναι τεράστια. Κλείνει ο άλλος τις εφαρμογές για να μην του πιάνει η μνήμη. Μα γι' αυτό είναι η μνήμη, για να πιάνεται, αν δεν πιάνεται να μην την έχεις. Όταν είναι φορτωμένα πράγματα στη μνήμη κάνουν λιγότερη ώρα να ανοίξουν και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία το κινητό γιατί δεν τα καλεί ξανά από το μέσω αποθήκευσης και δώστου και πάμε το CPU να τα ανοίξει.

Απομεινάρια του Android πριν την 4 έκδοση είναι αυτά.

Το λειτουργικό ξέρει τι να κάνει πάντα, αν δεν ξέρει βγαίνει patch ή update και μαθαίνει. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καθώς ανοίγει πατάω option και επιλέγω recovery??

Φίλε. ..μήπως να του κάνω reinstall και να τελειώνω?

1. cmd-R για boot στο Recovery Partition.

2. Τι να σου κάνει το renistall, αφού δεν περιλαμβάνει τον ελείποντα User folder σου ;.

Δημοσ.

Ακού φίλε.....ρώτησα έναν τεχνικό εδώ σε ένα μαγαζί και μου είπε πως αν του κάνω reinstall θα είναι εντάξει. ...του το έκανα χτες το βράδυ και άνοιξε κανονικά όπως όταν το πήρα....Έχω τα προγράμματα μου μέσα....αν και τα μισά δε δουλεύουν και πρέπει να τα περάσω πάλι.....ωστόσο.....πάνω στο dock στο εικονίδιο του iphoto μου έχει το απαγορευτικό σήμα και δεν το ανοίγει......και το ερώτημα μου είναι....αν του κάνω restore τώρα όπως είναι θα είναι εντάξει τα αρχεία που έχω στον σκληρό από το back up?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...