Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ταχυδρομεια δουλευουν σημερα οι ταχυδρομοι παραδιδουν? περιμενω εδω και 12 μερες ενα δεμα γ@μω τις αργιες τους μεσα

• Like 1
Δημοσ.

τα ταχυδρομεια δουλευουν σημερα οι ταχυδρομοι παραδιδουν? περιμενω εδω και 12 μερες ενα δεμα γ@μω τις αργιες τους μεσα

Παρε τηλ και ρωτα

Δημοσ.

Νομίζω έχει κάποια θέματα ο ελτά γιατί και από εξωτερικό κάποια δέματα δεν βρίσκει πληροφορίες με το truck number επίσης πέφτει το site συνέχεια.

Δημοσ.

δεν ξέρω αλλα γενικά πρέπει να έχουν αρκετό όγκο δεμάτων αυτή την εποχή τα ταχυδρομία αυτό ελπίζω τουλάχιστον για 2 δέματα απο αγγλία και δανία ...

Δημοσ.

Δούλευαν σήμερα υποτίθεται. Σε μένα ήρθε η ταχυδρόμος και μου έδωσε ένα δέμα από Αγγλία το οποίο έκανε 15 μέρες... Οπότε καταλαβαίνετε πόσο υπολειτουργούσαν αυτές τις μέρες. Αντί να δουλεύουν υπερωρίες με τόσο φόρτο που έχουν, κάθονται και τα ξίνουν..Και ακόμα περιμένω δέματα από Κίνα, ε μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έρθουν που θα πάει; Είχα παραγγείλει δυο πράγματα στις 25 Νοεμβρίου. Το ένα ήρθε μετά από 3 βδομάδες, το άλλο ακόμα έρχεται...

Δημοσ.

Πήγε η μάνα μου το σάββατο στο κούριελ των ΕΛΤΑ και δίπλα στα ΕΛΤΑ είχαν αναρτημένο ότι τα ταχυδρομεία από παραμονή Χριστουγέννων θα ξαναάνοιγαν παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε μια βδομάδα διακοπούλες μια χαρά τους έκατσε τους δημοσιουπαλληλάκους.

Τώρα μετά την σημερινή μέρα, θα σας γελάσω πότε ξανανοίγουν..

Δημοσ.

Δε νομίζω χθες και προχθές να ήταν κλειστά. Άλλωστε και στα ΕΛΤΑ γίνονται πληρωμές του ΕΝΦΙΑ.

ΕΛΤΑ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη, αυτό είχαν αναρτημένο στην πόρτα.

Ήθελα να μου στείλει κάτι η μάνα μου και ήταν κλειστά, ενώ τα κούριέλ τους ανοιχτά και ζητούσαν 25 ευρώ για την αποστολή. Ξαναπήγε σήμερα η μάνα μου στο απλό ταχυδρομείο που άνοιξε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα ΕΛΤΑ είναι μια ακόμα δημόσια υπηρεσία. Είμαι και εγώ ένας από τους συχνούς αγοραστές από ιντερνετ μαγαζιά και έτσι διαπίστωσα όπως και όλοι μας ότι τα ΕΛΤΑ είναι απαράδεκτα. Χαμένα δέματα, δέματα με μεγάλη καθυστέρηση και καμία προσπάθεια από τους υπαλλήλους να εξυπηρετήσουν τον πελάτη. Οι απαντήσεις είναι κυρίως μονολεκτικές, να περιμένετε το χαρτί ειδοποίησης. Μερικές φορές έχω πληρώσει και 15 ευρώ (αρκετά οικονομικά σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί) από την αγανάκτησή μου για κυριλέ μεταφορά με DHL express. Σε τρεις μέρες (αντί 3 εβδομάδες ΕΛΤΑ) από Αγγλία στην Κομοτηνή, μόλις φτάσει στο τοπικό υποκατάστημα, σε τηλεφωνάει και σου το φέρνει όπου είσαι εκείνη την στιγμή. Δυστυχώς όμως είναι ακριβή λύση και πολύ ακριβότερη για άλλα μαγαζιά που διαθέτουν αυτήν την επιλογή αποστολής (30 και άνω ευρώ), οπότε προσκυνάμε το τζάμπα γαιδούρι με το όνομα ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...