Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω αυτό το μαραφέτι: http://buy.thegameklip.com/products/gameklip-casemount

Έχει αυτοκόλλητο διπλής όψεως 3Μ, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

CaseMountStandaloneCompressed_1024x1024.

Επειδή έχω αλλάξει κινητό, θέλω να αφαιρέσω το αυτοκόλλητο (μαζί με τη θήκη που έχει κολλημένη) και να κολλήσω άλλη θήκη.

Το θέμα μου είναι, πώς το ξεκολλάω χωρίς να κάνω ζημιά στο πλαστικό, δεδομένου ότι η κόλλα του αυτοκόλλητου είναι πάρα πολύ δυνατή;

Δημοσ.

Αν το αυτοκολλητο ειναι σαν σφουγγαρακι, κοψτο με ενα μαχαιρι και βαλε ενα πανακι με καποιον διαλυτη (λάδι π.χ.) στο υπολλειμα να μουλιασει ωστε να μπορεσεις να το τριψεις με πρασινο σφουγγαρι + υγρο πιατων και να φυγει. Αν εχεις κανεναν γνωστο με παιδι, ρωτα πως εβγαλαν τα προστατευτικα ντουλαπιων. Αν δεν ειναι σφουγγαρακι, παλι προσπαθησε με μαχαιρι βουτυρου να το ξεκολλησεις και για τα υπολλειματα το ιδιο.

Αν βγει με πιστολακι, δεν ηταν και τοσο δυνατη η κολλα.

Δημοσ.

Όλα τα υλικά αν ζεσταθούν πάνω από μια συγκεκριμένη θερμοκρασία μαλακώνουν. Έβγαλα αυτοκόλλητο 3M από αμάξι με ο πιστολάκι, λειτουργεί μια χαρά απλά θέλει παραπάνω ώρα να το ζεσταίνεις καλά

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, το αυτοκόλλητο είναι διπλής όψεως. Η μία του πλευρά είναι κολλημένη πάνω στο Gameklip και στην άλλη πλευρά έχω μια θήκη της πλάκας για το κινητό, η οποία θα πάει στα σκουπίδια, οπότε και να καταστραφεί δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πάθει τίποτα απόλύτως το Gameklip. Το αυτοκόλλητο είναι όντως σαν σφουγγαράκι. Οπότε, with these in mind:

- Μαχαιράκια και λοιπά αιχμηρά τα φοβάμαι, δεν θέλω να γραντζουνιστεί η συσκευή.

- Οινόπνευμα, ασετόν κλπ να βάλω. Πού να τα βάλω όμως, από τη στιγμή που το αυτοκόλλητο είναι κολλημένο στη συσκευή; Να το ποτίσω;

- Το πιστολάκι πόσο πρέπει να θερμάνει το αυτοκόλλητο; Δεν θα υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί το πλαστικό αν ζεσταθεί πολύ;

- Σπρέι με 30 λίρες για να βγάλω ένα τόσο δα αυτοκόλλητο; Μπα, δεν ψήνομαι.

Σε πρώτη φάση λέω να δοκιμάσω το ζεστό νερό και βλέπουμε.

Δημοσ.

- Το πιστολάκι πόσο πρέπει να θερμάνει το αυτοκόλλητο; Δεν θα υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί το πλαστικό αν ζεσταθεί πολύ;

Γύρω στο λεπτό ίσως και λίγο παραπάνω. Αν θες ξεκίνα από την μια άκρη και ξεκόλλα σιγά σιγά προς την άλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...