d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Οσοι πήγατε στρατό πως την παλεύατε που δεν έχει θέρμανση ; (δεν εχω παει ακομα αλλα συντομα) που δεν εχει θερμανση;
ParhsG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Hotel .. εγω θα ειχα ψ* http://www.icehotel.com/accommodation/winter/ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Και σημερα ημουν καπως αρρωστος και δε τη παλευα ούτε με αρκούδι στους 24 κρυωνα. Ε άμα κάτσεις στους 13 για πολλή ώρα τι περιμένεις χαίρω πολύ.. :Ρ Εγώ θα ήθελα μετά 30 για να στανιάρω..
christos_0b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Είναι και θέμα μονωσης.Εχω παει και σε δόμα σε ταράτσα εκτεθειμένο και χωρίς καλοριφερ για 10 ώρες ειχε πάνω απο 20 και έξω 2-3. Αλλα είχε βαρβάτη μονωση. Τωρα έχω 15 βαθμούς και νιώθω οριακά καλα. Οσοι πήγατε στρατό πως την παλεύατε που δεν έχει θέρμανση ; (δεν εχω παει ακομα αλλα συντομα) Εγω ειμουνα στην Λημνο χειμωνα του 04-05 , -2C/ 9 μποφορ + χιονι (χιονοθυελλα) και στον θαλαμο κοιμωμασταν με τα σοβρακα και ανοιχτα παραθυρα ... Το boiler δεν εσβηνε μεχρι τον Μαϊο που ανεβαζαμε μανικια , θερμανση / ζεστο νερο / φαΪ δεν θα σου στερησει κανεις.
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 θερμανση / ζεστο νερο / φαΪ δεν θα σου στερησει κανεις. Εγώ πάλι που ήμουν Αθήνα το 2013 δεν είχαμε τίποτα από τα 3.
Thessalonikios200 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 1994 Θήβα 229 οδηγός, καλοριφέρ στο φουλ, δεν κατάλαβα κρύο στο στρατό 19 μήνες.... Τέλεια ήταν.
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια λεφτά δεν υπάρχουν για πετρέλαιο και οι φαντάροι κοιμούνται με τα σώβρακα μες στο καταχείμωνο
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πετρέλαιο δεν έβαλα. Το aircondition στο γραφείο θέλει συντήρηση, δεν κλάνει τπτ. Την pellet βαριέμαι να την ανάβω άσε που με ανοιχτές πόρτες με πρήζουν τα γατιά. Μακρυμάνικο, φούτερ, μάλλινη ζακέτα και 13 βαθμοί. Έχω μιάμιση βδομάδα να ισιώσω τα @@ μου. 3
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 13???? εγω θα εκανα παρτυ αν ειχα 13 η θερμοκρασια του δωματιου μου ειναι 8-9 βαθμους. φυσικα με μπουφαν και σκουφο μερα-νυχτα (και ηλεκτρικη κουβερτα για τον υπνο) υπαρχει κριση παιδες, για να εχεις σταθερη θερμοκρασια 20-22 πρεπει να καει ολη μερα το καλοριφερ ή θερμαντικο. κοστος περιπου 15-20 ευρω την ημερα... Είσαι κάπως υπερβολικός...και να θες δεν μπορείς να ξοδέψεις τόσα λεφτά την ημέρα για θέρμανση! Ειδικά για ένα δωμάτιο που λες αν βάλεις ένα κλιμαστιστικό μπορείς να έχεις άνετα 19-20 βαθμούς με 1€/ημέρα κι ούτε...
aledjo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Είσαι κάπως υπερβολικός...και να θες δεν μπορείς να ξοδέψεις τόσα λεφτά την ημέρα για θέρμανση! Ειδικά για ένα δωμάτιο που λες αν βάλεις ένα κλιμαστιστικό μπορείς να έχεις άνετα 19-20 βαθμούς με 1€/ημέρα κι ούτε... αυτο με 1 ευρω με την ημερα ειναι φημη το ειχα δοκιμασει περσυ για 5 ωρες την ημερα και μου ηρθε ο λογαριασμος 150 ευρω
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Είσαι κάπως υπερβολικός...και να θες δεν μπορείς να ξοδέψεις τόσα λεφτά την ημέρα για θέρμανση! Ειδικά για ένα δωμάτιο που λες αν βάλεις ένα κλιμαστιστικό μπορείς να έχεις άνετα 19-20 βαθμούς με 1€/ημέρα κι ούτε... Ούτε στα όνειρα σου δεν παίζει αυτό.. Με 1 ευρώ περνάς 3 ώρες με ένα 9000btu(καίει 1kw)..Η κιλοβατώρα έχει περίπου 30 λεπτα.. Άσε που ζεσταίνεις μόνο ένα μικρό δωμάτιο..με το υπόλοιπο σπίτι τι θα κάνεις;
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 αυτο με 1 ευρω με την ημερα ειναι φημη το ειχα δοκιμασει περσυ για 5 ωρες την ημερα και μου ηρθε ο λογαριασμος 150 ευρω 5 ώρες την ημέρα τι άναβες? Ούτε στα όνειρα σου δεν παίζει αυτό.. Με 1 ευρώ περνάς 3 ώρες με ένα 9000btu(καίει 1kw)..Η κιλοβατώρα έχει περίπου 30 λεπτα.. Άσε που ζεσταίνεις μόνο ένα μικρό δωμάτιο..με το υπόλοιπο σπίτι τι θα κάνεις; Για ένα δωμάτιο που λέει ο φίλος φτάνει ένα 9άρι inverter. Αν το ρυθμίσει στους 20-21 βαθμούς και αναβοσβήνει μόνο του ούτε που θα καταλάβει την κατανάλωση στο λογαριασμό! Πιο πολλά θα πληρώνει για ιντερνετ!
Peleus17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Για καποιο καιρο στο σπιτι μου η θερμοκρασια ηταν 5°C Ουτε που θελω να το θυμαμαι!
Bspus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ούτε στα όνειρα σου δεν παίζει αυτό.. Με 1 ευρώ περνάς 3 ώρες με ένα 9000btu(καίει 1kw)..Η κιλοβατώρα έχει περίπου 30 λεπτα.. Άσε που ζεσταίνεις μόνο ένα μικρό δωμάτιο..με το υπόλοιπο σπίτι τι θα κάνεις; Ποτε εφτασε 30 λεπτα η KWh? Ακομα και με τις κρυφες χρεωσεις και τα παγια που μονο παγια δεν ειναι, δεν νομιζω οτι ξεπερναει τα 15 στη μεγαλη κλιμακα.
euxoulhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πια θερμοκρασία είναι καλή για το σπίτι τώρα το χειμώνα; Πόσο φτάνει; Εγώ έχω τώρα 13 βαθμούς δωματίου .περιοχή γέρακα. αναλογα την ηλικια... σαν γενικο μεσω ορος ομως ειναι στους 19-21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα