kanesaxo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Προς τους Αθηναίους το τοπικ... Θελω απο βδομάδα να πεταχτώ αυθημερόν στην βιομηχανικη (?) ζώνη του Ασπρόπυργου, νότια απ'τον οικισμό. Ερώτηση λοιπόν: ερχόμενος απο Θεσ/νικη, να έρθω μεχρι αθήνα, αττική οδό, περιφερειακό αιγάλω νομίζω κτλ και μετά gps ή να βγώ απο παθε στη Θήβα μετά Μάνδρα κτλ και μετά βιομηχανική Ασπρόπυργου; Επειδή Θήβα δεν πήγα στη ζωή μου, θα χει τπτ χιόνια τώρα; θα'ναι κωλόδρομος μέχρι Ασπρόπυργο; απο χλμ είδα πως ειναι 40 λιγότερα, αλλά τα τελευταία 60+ ειναι επαρχιακός. Τι λέτε σείς;
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αττική οδός έξοδος 4 και εισαι οκ, μην μπλεξεις με Θηβα.
kanesaxo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν εννοείς απο άποψη "χάρτη" θα έχω gps μαζί. Βλέποντας απο χάρτη, πηγαίνοντας απο αττική οδό κάνω κάπως σαν κύκλο για το σημείο που θέλω να παω στον Ασπρόπυργο. Αν και βγαίνοντας απο θήβα, νομιζω γλυτώνω κανα 15ρι διοδια πανε ελα αθήνα + 2.5*2 τις Αττικής οδού...ένα 20ρικο.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 O δρομος δεν ειναι σόι και μπορει να εχει παγο. Δεν στο προτεινω αλλα εσυ αποφασιζεις.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Απ' τη στιγμή που γίνεται αυθημερόν το ταξίδι, θα πρότεινα κι εγώ να κάνεις τη δουλειά σου με Αττική Οδό για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν ξέρω τι παίζει με τον εναλλακτικό δρόμο, δεν τον έχω κάνει ποτέ, αλλά κύκλος-ξεκύκλος η ΑΟ είναι ο πιο σίγουρος και άνετος δρόμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα